Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

DINIE

Re: Αγώνες Αντοχής προτάσεις/προβληματισμοί/απορείες

Post by DINIE »

Για τα όρια Σταύρο όπως τα εξήγησε o DISTA στο Ναύπλιο ειδικά την δεύτερη μέρα νομίζω ότι καλύτερα δεν γίνεται. Τα όρια πρέπει να υπάρχουν αλλά να είναι πιο ακριβή πάνω στην διαδρομή και όχι να ψαχνόμαστε δυό τουλίπες πιο πριν γιατί έχουν μπεί.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
http://www.laskari.gr/
stavrosd

Post by stavrosd »

Δεν διαφωνώ απλά
stavrosd wrote:...
Μόνο παραπονάκι τα υπερβολικά (κατ α τη γνώμη μας) όρια σε κάποιες περιοχές. Αγώνα κάνουμε, το ελληνικό τεραιν είναι όλο γκρέμια (και μάλιστα πολύ χειρότερα απο του Ναυπλίου), ας μην υπερβάλουμε. Αμη τη άλλο όσοι βάλαμε cage ... γιατί το βάλαμε το ριμάδι, τουλάχιστον να μη πηγαίνουμε και πιο σιγά απο πέρσυ?
Κατα τα άλλα βέβαια τα πολλά όρια αν κουραστικά και εκνευριστικά μερικες φορές, σίγουρα κάνουν πιο ασφαλές το παιχνίδι και τουλάχιστον στην Ζ1 οι απαιτητοί χρόνοι ήταν σφικτοί και δεν συγχωρούσαν σοβαρό λάθος αφού δεν υπήρχαν πολλά κομμάτια να το μαζέψεις.
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

Εκνευριστικά ήταν σίγουρα ειδικά την δεύτερη μέρα που ήταν και περισσότερα τα όρια. Είναι και κουραστικά γιατί οδηγείς αρκετή ώρα με τα μάτια σου καρφωμένα στο gps μη και τα ξεπεράσεις.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
apnea

Post by apnea »

GENERAL LEE wrote:Σταυρο ... δεν ειναι καλυτερα να κανονισεις ενα καφεδακι , στα goodys του Αγ. Στεφανου ας πουμε , να κανετε εκει την συζητηση και να ερθουν αυτοι που πραγματικα τους ενδιαφερει ....λεω γω τωρα ....

Σταύρο, έχει απόλυτο δίκιο ο Άρης. Θα ήταν καλύτερο να βρεθούμε όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε σε αυτούς τους αγώνες. Προτείνω μία συνάντηση αύριο το απόγευμα. Τί λετε;
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας
manos

Post by manos »

Καλησπέρα φίλοι, βλεπω ότι η ιδεα του Σταυρου ειχε αποτελεσμα.

Apropos ειμαι ο Μανος Γεωργιαδης απο τη Χαλκιδα.

Η φυσική συναντηση είναι πολύ καλη ιδεα αλλα νομίζω οτι ειναι νωρίς ακόμη και δεν θα φτασει μονο μία. Καλο θα ηταν από τη συζήτηση να κατασταλαξουμε σε ενα κείμενο και πανω σε αυτό να συζητησουμε και να αποφασισουμε.
Γενικα , πιστευω , ότι οι αγώνες αντοχής εχουν μπει σε καλό δρόμο και ήδη πλησιάζουμε διεθνή στανταρτς. Υπαρχουν όμως και σημεία που χρειάζονται βελτίωση.

Νομίζω ότι το θεμα της ΜΩΤ εχει ήδη λυθεί . Ο Doc , που κανει και τους περισσότερους αγώνες στη Ελλαδα δεν βαζει ,για την ώρα, ανώτατο όριο σε όλη τη διαδρομή. Βαζει όρια στα χωρια και στα επικίνδυνα σημεία. Με το σύστημα παρακολούθησης ελεγχει αυτές τις περιοχές και αφήνει ελευθερη την υπόλοιπη διαδρομή για να γίνει αγώνας . Στο κατω κατω , καπου πρέπει να υπαρξουν διαφορές για να υπαρχει και κατάταξη.
Πιστευω ότι και οι υπόλοιποι διοργανωτες θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική. Θα μπορούσαμε να απαιτήσουμε να γίνει έτσι.
DINIE

Post by DINIE »

Παιδιά νομίζω ότι για να κάνουμε έναν πιο γρήγορο αγώνα με λιγότερα όρια΄η λύση είναι αυτή που είπαμε με τον Σταύρο πιο πριν. Περισσότερες ειδικές ακόμα και πάνω στο βούνο όπου δεν θα παίζουμε με τα δευτερόλεπτα. Πως τώρα ένας οργανωτής μπορεί να κλείσει μία διαδρομή πάνω στο βουνό, χωρίς να μεγαλώσει τα έξοδα του πολύ, δεν ξέρω.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
stavrosd

Post by stavrosd »

apnea wrote:
GENERAL LEE wrote:Σταυρο ... δεν ειναι καλυτερα να κανονισεις ενα καφεδακι , στα goodys του Αγ. Στεφανου ας πουμε , να κανετε εκει την συζητηση και να ερθουν αυτοι που πραγματικα τους ενδιαφερει ....λεω γω τωρα ....

Σταύρο, έχει απόλυτο δίκιο ο Άρης. Θα ήταν καλύτερο να βρεθούμε όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε σε αυτούς τους αγώνες. Προτείνω μία συνάντηση αύριο το απόγευμα. Τί λετε;
Χωρίς και την φυσική συνάντηση δεν γίνεται τίποτα, αλλά όπως λέει και ο Μανος νομίζω οτι είναι νωρίς.
Ας μαζέψουμε αρχικά κάποιο υλικό και να το βάλουμε σε κάποια σειρά, να δούμε και πόσοι θα μαζευτούμε και μετά βλέπουμε που και πότε θα κάνουμε τη συνάντηση!
Δημητριάδης Σταύρος
DINIE

Post by DINIE »

Συμφωνώ και εγώ. Είναι νωρίς να συναντηθούμε χωρίς πρώτα να έχουμε ανταλλάξει απόψεις και να έχουμε μαζέψει υλικό για την συνάντηση. Θα βρεθούμε και σε αγώνες όπως στο Πευκί και μπορούμε εκεί να κάνουμε κάποιες συζητήσεις από κοντά.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Στατιστικά , με τον τρόπο που το σκέπτεσαι Σταυρο , δεν θα βγει άκρη ! Φωρτίσου με υπομονή και ξεκίνα να παίρνεις τηλέφωνα , μονο face to face λύνονται τα προβλήματα .
Αυτός που ενδιαφέρεται πραγματικά να ξέρεις ότι θα είναι εκεί !
stavrosd

Post by stavrosd »

manos wrote:...

Νομίζω ότι το θεμα της ΜΩΤ εχει ήδη λυθεί . Ο Doc , που κανει και τους περισσότερους αγώνες στη Ελλαδα δεν βαζει ,για την ώρα, ανώτατο όριο σε όλη τη διαδρομή. Βαζει όρια στα χωρια και στα επικίνδυνα σημεία. Με το σύστημα παρακολούθησης ελεγχει αυτές τις περιοχές και αφήνει ελευθερη την υπόλοιπη διαδρομή για να γίνει αγώνας . Στο κατω κατω , καπου πρέπει να υπαρξουν διαφορές για να υπαρχει και κατάταξη.
Πιστευω ότι και οι υπόλοιποι διοργανωτες θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική. Θα μπορούσαμε να απαιτήσουμε να γίνει έτσι.
Πράγματι ο DOC, ο Κατσιμαλής και ο Αθανασίου χρησιμοποιούν όρια μόνο σε περιπτώσεις κυκλοφορίας σε πολυσύχναστους δρόμους και κατοικοιμένες περιοχές. Αυτά μέχρι πέρσυ!
Τώρα νομίζω συζητιέται να υπάρχει μέγιστο όριο ταχύτητας σε όλη τη διαδρομή. Δεν το βρίσκω παράλογο αφου έχω ακούσει για κάτι 120-130 και μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Αν έμπαινε όριο τί θα προτείνατε? Εγώ γύρω στα 100
dinie wrote:Περισσότερες ειδικές ακόμα και πάνω στο βούνο όπου δεν θα παίζουμε με τα δευτερόλεπτα. Πως τώρα ένας οργανωτής μπορεί να κλείσει μία διαδρομή πάνω στο βουνό, χωρίς να μεγαλώσει τα έξοδα του πολύ, δεν ξέρω.
Σταμάτη μπερδεύεις τις ειδικές με τις κλειστές ειδικές!
Οι ειδικές διαδρομές πάνω στο βουνό είναι ανοιχτές, απλά γίνονται σε σχετικά ασφαλή κομμάτια χωρίς συχνή κυκλοφορία τριτων (όπως η "ειδική" μέσα στην απλή στο Ναυπλιο)
Πολλά απο τα κομμάτια που καναμε στο Ναύπλιο σαν απλές θα μπορούσαν να ήταν ειδικές αν υπήρχαν ΣΕΧ in & out. (Αυτό κάναν και με το παιχνίδι τις ενδιάμεσης "ειδικής")
Last edited by stavrosd on Tue Mar 30, 2010 18:49, edited 1 time in total.
Δημητριάδης Σταύρος
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”