Balkan Offroad Marathon 2010

stavrosd

Re: Balkan Offroad Marathon 2010

Post by stavrosd »

:D :D :D
Δημητριάδης Σταύρος
stavrosd

Post by stavrosd »

Απλά αυτό που δεν καταλαβαίνεται είναι οτι δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά πλέον!
Το θέμα το διατηρούμε μόνο για διαπραγματευτικό όπλο!
Και στην τελική η περιοχή είναι Μακεδονία και αντί να προσεγγίσουμε τους λαούς που ζουν εκεί και να τους "ελληνοποιήσουμε" και ίσως ακόμη και να τους εντάξουμε στη Ελλάδα, τους διώχνουμε ,τους απομονώνουμε και δίνουμε χώρο για άλλα παιχνίδια.
Καθένας έχει δικαίωμα να πράξει όπως θέλει και είναι απολύτως σεβαστό αλλά πρέπει να ξεχωρίζουμε ποιες μάχες πρέπει να δώσουμε και ποιες όχι!

Συγνώμη για το offtopic!
Καταπληκτικέ, φανταστικέ, μοναδικέ, κλειδούχε :D
Δημητριάδης Σταύρος
lker

Post by lker »

Μελέτη ευχαριστώ για τη συνομηλία μας. Ήταν σίγουρα επικοδομητικότατη.
Καλό αγώνα και εύχομαι να έχει απόλυτη επιτυχία!

Αυτό που θέλω να καταστήσω σαφές είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν έγραψα ότι έγραψα για να αμαυρώσω ή να μποϋκοτάρω την όποια προσπάθεια γίνεται από όλους για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος. Επίσης θέλω να πώ ότι δεν μπορώ να μην είμαι ρεαλιστής. Σαφέστατα, όσο και να μη μου αρέσει, τα πράγματα ούτε από μένα κοντρολάρονται ούτε αποφασίζονται ... η παρατήρησή μου στόχευε πρός την κατεύθυνση της "εκμετάλευσης" από πλευράς του Μελέτη της επίσημης ονομασίας (που εκφράζεται μέσα από τη συλλογικότητα του ΟΗΕ) δηλάδή FYROM, έτσι ώστε να είμαστε όλοι σωστοί και ικανοποιημένοι.

Θέλω να κρατήσω τη φράση του φίλου Σταύρου ως απόφευγμα από αυτή τη συζήτηση ... ότι πρέπει να ξεχωρίζουμε ποιες μάχες πρέπει να δώσουμε και ποιές όχι. Και αυτή δυστυχώς την έχουμε χάσει στα χαρτιά (από εποχής δρακουλιάρη :lol: ), αλλά όχι στην καρδιά και τη συνείδησή μας!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
meletis

Post by meletis »

StruppiTeam wrote:..............................................
Διαχωρίζω ευθέως την θέση μου απο τους πολιτικούς πρώτον και 2ον προτιμώ να μιλάω με τους ανθρώπους για να βγάζω τα συμπερασματά μου κάτι που έκανα όλο το καλοκαίρι σε Βουλγαρία και Σκόπια και βασικά δεν θέλω να πολιτικολογώ με αφορμή
έναν αγώνα.
Προτιμώ με τις απόψεις μου να πείσω τους ανθρώπους και όχι να φωνάζω ότι και τα δελτία ειδήσεων.
Οσοι ήρθαν πέρυσι, άλλαξαν άποψη για πολλά, σε ότι αφορά τους ανθρώπους ξανατονίζω και τελικά ακόμα και με τον Λευτέρη καταλήξαμε στα ίδια συμπεράσματα.
Γι'αυτό ξαναλέω, 6948053488
PANIAIN

Post by PANIAIN »

Ο αγώνας είναι κάτι που μας ενώνει και όντως τα πολίτικα πρέπει να μένουν εκτός....Μικρός είμαι αλλά καταλαβαίνω λίγο... :D Ο καθένας ότι πιστεύει
Dr.Format

Post by Dr.Format »

Μελέτη γειά σου,

επειδή δεν θέλω να πιστέψεις ότι υπονομεύω την, κατά τα άλλα, αξιέπαινη προσπάθειά σας δεν θα γράψω τίποτα. Ομως την άποψή μου την ξέρεις.

Γιάννης
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ !
Οι Γόρδιοι Δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται!
meletis

Post by meletis »

Φέτος η επίθεση που δεχτήκαμε ήταν ανηλεής, σε ύφος που αρμόζει σε Εθνική μειοδοσία.
Υπάρχει επώνυμη επιστολή που εστάλη απο e-mail που δημιουργήθηκε την ημέρα της αποστολής της που υπενθυμίζει σε Δήμαρχο και Νομάρχη Θεσσαλονίκης ότι η εκκίνηση απο Βουλγαρία και ο τερματισμός στην Θεσσαλονίκη είναι απολύτως συμβολικά και αφού το Raid σημαίνει επιδρομή στα Ελληνικά, ο αγώνας ήταν μια πρόβα της κατάκτησης της πόλης απο τους Σλάβους.
Αυτά και άλλα λιγότερα τραγικά τα οποία έφτασαν στα χέρια του Δημάρχου ο οποίος δεν έκανε πίσω στην δέσμευση του για φιλοξενία του τερματισμού διότι κατάλαβε αυτά που άλλοι δεν μπόρεσαν.
Για το 2010 http://www.balkanoffroad.com/cgi-bin/e- ... 001&p=0039& όπως βλέπετε ακόμα και στο βιογραφικό του Σκοπιανού αναφέρεται ώς FYROM.
Μέχρι εκεί μπορώ να αναλωθώ στο πολιτικό ζήτημα γιατί τα 1500 χλμ του 2010 θέλουν δουλειά και η οργάνωση ενός τέτοιου αγώνα είναι δύσκολη και χρονοβόρα.
Το θέμα με απασχολεί ώς Ελληνα, αλλά δεν τα έχω με τους Σκοπιανούς για το ζήτημα, εμείς έχουμε κάνει μεγαλύτερο κακό και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Είστε όλοι καλεσμένοι, ώς επισκέπτες στον αγώνα και ειδικά στα Σκόπια, απλά για να δείτε το κλίμα και να μιλήσετε με τους ανθρώπους εκεί, ίσως έτσι αλλάξετε και γνώμη για τον απλό κοσμάκη και για τις προθέσεις των διοργανωτών και αφήνω σε δεύτερη μοίρα ότι θα σας αρέσουν πολύ οι διαδρομές εκεί.

Γιάννη
Ποτέ δεν πίστεψα ότι κάποιος προσπαθεί να υπονομεύσει κάτι, κυρίως γιατί- άν είναι καλό - ότι και να γίνει δεν μπορεί να υπονομευθεί.

Ξεκινάμε το γράψιμο μετά τις γιορτές, σχεδόν τα πάντα είναι σε τελική ευθεία.
Για την ώρα αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι θα ξεκινήσουμε απο την Φιλλιπούπολη στα πλαίσια του Off Road Festival της Βουλγαρίας (τεράστια γιορτή 4χ4) στις 5 Σεπτεμβρίου και θα τερματίσουμε στα Ιωάννινα 7 ημέρες μετά με μια ενδιάμεση Rest Day στην Ωχρίδα σε ένα εκπληκτικό μέρος.
250-350 χλμ την ημέρα, με κλειστές ειδικές και απόλυτα Rally Raid χαρακτήρα.
Ο αγώνας θα έχει και Tour Group με πλοηγό και όχηματα υποστήριξης για off & on road τουρισμό σε όλα τα μέρη που θα περάσουμε και παρακολούθηση του αγώνα με πλήρες πακέτο διαμονής & διατροφής.
Τα κόστη θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα όπως και φέτος, αρκετές εταιρείες έδειξαν θερμό ενδιαφέρον να υποστηρίξουν τον αγώνα ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη απο Βουλγαρία και Ελλάδα ίσως και καθημερινά.

Υγεία να έχουμε και τα άλλα λύνονται

Μελέτης

Υ.Γ Μετά απο Αλβανούς και Βούλγαρους αγωνιζόμενους σήμερα στο Trail Ride έτρεξε και ο πρώτος Σκοπιανός με Quad. Και έπεται συνέχεια, γιατί έτσι πρέπει.
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

meletis wrote:Για το 2010 http://www.balkanoffroad.com/cgi-bin/e- ... 001&p=0039& όπως βλέπετε ακόμα και στο βιογραφικό του Σκοπιανού αναφέρεται ώς FYROM.
Μελέτη καλησπέρα. Σεβαστή η άποψη σου αλλά σεβαστή και η άποψή μου που διαφωνώ μαζί σου.
Όπως προανέφερα σε προηγούμενο "post" μου, παρ'όλο που εχω την δυνατότητα και την όρεξη να
πάρω μέρος σε αυτό το event, που μάλιστα το θεωρώ καταπληκτική ιδέα... δεν πρόκειτε να το κάνω
για έναν και μόνο λόγο.
Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν βάζω τα συμφέροντα της πατρίδας μου Ελλάδας και τον Ελλήνων γενικώς
πάνω από κανένα αγώνα, διασκέδαση, κλπ. Κατα πόσο εάν αυτό γίνεται σε βαθμό προπαγάνδας.

Με λίγα λόγια.... ΔΕΝ δέχομαι να λάβω μέρος σε κανένα αγώνισμα, διοργάνωση όπου αναφέρεται
ως κράτος της Μακεδονίας, αντί για FYROM. (που και σε αυτό ακόμα έχω τις ενστάσεις μου).

Τώρα... όσον αφορά η παράγραφος που έχεισ παραπάνω και λέει...
"Για το 2010 http://www.balkanoffroad.com/cgi-bin/e- ... 001&p=0039& όπως βλέπετε ακόμα και στο βιογραφικό του Σκοπιανού αναφέρεται ώς FYROM."

Πήγα στο link αυτό και διάβασα τα εξής με μεγάλη έκπληξη διότι είναι ακριβώς τα αντίθετα από
αυτά που έγραψες. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρει ο Σκοπιανός την λέξη FYROM, παρα μόνο
"πρωταθλητής της Δημοκρατίας της Μακεδονίας".
Διάβασε παρακάτω και θέλω την γνώμη σου.

Dimitar Pelivanov is a former rally competitor, a Champion of the Former Republic of Yugoslavia, a Champion of Republic of Macedonia, a winner of the Rally Championship ”Hebros” Bulgaria.
He is a functionalist of the Auto-moto Union of Macedonia of many years, a licensed first category referee in FIA and FIM, an organizer and sponsor of many rally and offroad championships, organizer of “Offroad Rally Borovo” for the last 7 years.
He is a route- coordinator and organizer of the Balkan Offroad Marathon for Macedonia.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Τζιώτης
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Παρεπιπτόντως, δεν είμαι πολιτικός και ούτε σκοπεύω να γίνω επίσης.
Αυτό ως αναφορά στα λεγόμενά σου...
"Διαχωρίζω ευθέως την θέση μου απο τους πολιτικούς"

Είμαι όμως ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι μόνο στα χαρτιά όπως είναι οι πιό πολλοί...
αλλά και στην ψυχή.

Δικαίωμά του καθενός να πιστεύη τι είναι σωστό και τι λάθος κατά
την κρίση του.

Η μόνη περίπτωση που μπορώ να αλλάξω γνώμη και πιστεύω σε κάτι...
είναι στα επιχειρήματα και στις αποδείξης... όμως μέχρι στιγμής
μόνο τα αντίθετα βλέπω στο συγκεκριμένο θέμα τον Σκοπίων.
Και προς παράδειγμα.... η συνάντηση του Ερντογαν με τον
Σκοπιανό ομόλογό του και την απαίτησή του από την Ελλάδα
να αναγνωρίσουν την FYROM ώς Δημοκρατία της Μακεδονίας.
ΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ???? Πλάκας μας κάνετε τώρα???

Βλέποντας όλα αυτά σήμερα στις ειδήσεις και βάζοντας φωτιά στο
λάδι για ακόμα μία φορά οι Σκοπιανοί με τους "φίλους μας" τους Τούρκους....
δεν μπορώ να εκ'λάβω την γνώμη σου ως κάτι που με εκπροσωπή.
ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Τζιώτης
admin
Site Admin

Post by admin »

Προδιαγραφή αυτού του forum είναι

NO SEX, NO POLITICS.

.
Fair winds and calm anchorages...
Post Reply