εννοειται κ. Παναγιωτη οτι θα πρεπει να παρευρεθείτε στην συναντηση και οχι μονο εσεις..αλλα και ολη η επιτροπη 4χ4 ωστε να μπορεσουμε να συνεννοηθούμε ολοι μαζι....απο την αρχη ειπαμε πως ο σκοπος μας δεν ειναι να μπλεξουμε καταστασεις και να δημιουργήσουμε προβληματα στην παρουσα επιτροπη... ειναι να βελτιωσουμε αυτο που κανουμε και αυτο που θελουμε να κανουμε, εμεις σαν αγωνιζομενοι η διοργανωτές κάποιων αγόνων...πιο πολυ ομως σαν αγωνιζομενοι που σιγουρα εχουμε πιο μεγαλη πύρα τουλαχιστον στο οδηγικο αγωνιστικό κομματι μιας και η δικια μας ζωη κρέμεται απο ενα σχοινι απο μια ζωνη η απο ενα καθησμα και πίσω μας να βρίσκεται το χαος...(χωρις να σημαίνει πως δεν εχετε νιώσει και σεις το ιδιο κάποια στιγμή...)iron sideris wrote:Καλημέρα σε όλους.
Προ ημερών συναντήθηκα με τον φίλο Κατσούλα στο πλαίσιο της συμμετοχής-προετοιμασίας της συνάντησης. Συζητήσαμε πράγματι για όλα όσα αναφέρει στο προηγούμενο ποστ και σκοπός ήταν να γίνει κατανοητή η λογική πίσω από κάθε άρθρο κανονισμού που εκ πρώτης φαίνεται "περίεργο".
Στην διατύπωση στο ποστ, οι απαντήσεις της ΟΜΑΕ ειναι ιδιαίτερα περιληπτικές και για παράδειγμα στην περίπτωση των καθισμάτων ειναι αποπροσανατολιστικές. Σαφώς δεν ενδιαφέρει μονο το ταμπελάκι. Η συγκεκριμένη διατύπωςη δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.
Δεν ειναι δυνατόν οι κανονισμοί όπου ένα κόμμα ή μία λέξη να αλλάζει το νόημα τους, να συζητούνται τόσο επιφανειακά.
Παρακαλώ να μην λάβετε υπόψη σας καμία από τις δημοςιευμένες εδώ απαντήςεις ως θέση της ΟΜΑΕ. Θέση της ΟΜΑΕ μπορεί να είναι μόνο γραπτή όχι για τυπικούς λόγους αλλά για ουσιαστικούς. Για να είναι σαφής και πλήρης.
Θεωρώ ότι ο σκοπός της συνάντησης έχει ουσία και ότι μόνο σε καλό αποτέλεσμα θα καταλήξει. Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για παρεξηγήσεις εκεί που δεν υπάρχουν.
Όπως προκύπτει ΔΕΝ μπόρεσα να βοηθήσω στην προεργασία και λυπάμαι πολύ γι αυτό. Θα προσπαθήσω να βρεθώ στη συνάντηση ελπίζοντας ότι θα συμβάλω κι εγώ μαζί με όλους στην επόμενη μέρα του αθλήματός μας.
Παναγιώτης Σιδέρης
ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Re: ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
Καλημέρα φίλε παναγιώτη,
μπορεί να κατάλαβα λάθος για το θέμα των καθισμάτων αλλά εγώ αυτό κατάλαβα και νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο όταν τόνισα το κομμάτι παλαιότερων περιπτώσεων πλαστογράφησης στα ταμπελάκια. Σε κάθε περίπτωση που κατάλαβα κάτι μπορώ να πάρω την ευθύνη. Όπως σωστά είπες οι παρακάτω αναφορές αφορούν την επίσημη στάση της ΟΜΑΕ αφού δεν έχουν κατατεθεί επίσημα οι "ενστάσεις" για τον κανονισμό.
Προφανώς και ήταν αδύνατο να γραφούν όλα όλα ειπώθηκαν και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάποιο απροσανατολισμό
Η συνάντηση που είχαμε προφανώς και βοήθησε στη προεργασία αφού κάποια θέματα που τέθηκαν ήδη διευκρινίστηκαν.
Και όπως είπε και ο Ψιστάκης σαφώς και το καλύτερο σενάριο θα ήταν στην συνάντηση μας αυτή να ήταν παρούσα και η επιτροπή 4Χ4 για να μπορέσει να γίνει μια συζήτηση εις βάθος.
Τα υπόλοιπα που αναφέρει στο τέλος ο Ψιστάκης πως η δικιά μας η ζωή κρέμεται από ένα σχοινί, από μια ζώνη και από ένα κάθισμα προφανώς και είναι σωστά για αυτό και θέλουμε να έχουμε άμεση εμπλοκή με το θέμα.
Το είπαμε δημόσια, το είπαμε επί του προσωπικού και το ξαναλέμε.
Είμαστε χαρούμενοι που πλέων υπάρχει επιτροπή 4Χ4 και ασχολείται. Και προφανώς και η επιτροπή πρέπει να είναι χαρούμενη που οι αγωνιζόμενοι θέλουν να έχουν μια αμφίδρομη επικοινωνία για να καλυτερεύσουν οι αγώνες 4Χ4 στον Ελληνικό χώρο.
μπορεί να κατάλαβα λάθος για το θέμα των καθισμάτων αλλά εγώ αυτό κατάλαβα και νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο όταν τόνισα το κομμάτι παλαιότερων περιπτώσεων πλαστογράφησης στα ταμπελάκια. Σε κάθε περίπτωση που κατάλαβα κάτι μπορώ να πάρω την ευθύνη. Όπως σωστά είπες οι παρακάτω αναφορές αφορούν την επίσημη στάση της ΟΜΑΕ αφού δεν έχουν κατατεθεί επίσημα οι "ενστάσεις" για τον κανονισμό.
Προφανώς και ήταν αδύνατο να γραφούν όλα όλα ειπώθηκαν και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάποιο απροσανατολισμό
Η συνάντηση που είχαμε προφανώς και βοήθησε στη προεργασία αφού κάποια θέματα που τέθηκαν ήδη διευκρινίστηκαν.
Και όπως είπε και ο Ψιστάκης σαφώς και το καλύτερο σενάριο θα ήταν στην συνάντηση μας αυτή να ήταν παρούσα και η επιτροπή 4Χ4 για να μπορέσει να γίνει μια συζήτηση εις βάθος.
Τα υπόλοιπα που αναφέρει στο τέλος ο Ψιστάκης πως η δικιά μας η ζωή κρέμεται από ένα σχοινί, από μια ζώνη και από ένα κάθισμα προφανώς και είναι σωστά για αυτό και θέλουμε να έχουμε άμεση εμπλοκή με το θέμα.
Το είπαμε δημόσια, το είπαμε επί του προσωπικού και το ξαναλέμε.
Είμαστε χαρούμενοι που πλέων υπάρχει επιτροπή 4Χ4 και ασχολείται. Και προφανώς και η επιτροπή πρέπει να είναι χαρούμενη που οι αγωνιζόμενοι θέλουν να έχουν μια αμφίδρομη επικοινωνία για να καλυτερεύσουν οι αγώνες 4Χ4 στον Ελληνικό χώρο.
Αυτο ακριβως εχουμε και εμεις στο μυαλο μας Παναγιωτη πως ολοι μαζι και μεσα απο μια τετοια διαδικαδια μονο οφελη μπορουν να υπαρχουν και αυτος ειναι ο σκοπος μας και μονο αυτος...iron sideris wrote: Θεωρώ ότι ο σκοπός της συνάντησης έχει ουσία και ότι μόνο σε καλό αποτέλεσμα θα καταλήξει. Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για παρεξηγήσεις εκεί που δεν υπάρχουν.
Όπως προκύπτει ΔΕΝ μπόρεσα να βοηθήσω στην προεργασία και λυπάμαι πολύ γι αυτό. Θα προσπαθήσω να βρεθώ στη συνάντηση ελπίζοντας ότι θα συμβάλω κι εγώ μαζί με όλους στην επόμενη μέρα του αθλήματός μας.
Παναγιώτης Σιδέρης
+1000samisnow wrote:εννοειται κ. Παναγιωτη οτι θα πρεπει να παρευρεθείτε στην συναντηση και οχι μονο εσεις..αλλα και ολη η επιτροπη 4χ4 ωστε να μπορεσουμε να συνεννοηθούμε ολοι μαζι....απο την αρχη ειπαμε πως ο σκοπος μας δεν ειναι να μπλεξουμε καταστασεις και να δημιουργήσουμε προβληματα στην παρουσα επιτροπη... ειναι να βελτιωσουμε αυτο που κανουμε και αυτο που θελουμε να κανουμε, εμεις σαν αγωνιζομενοι η διοργανωτές κάποιων αγόνων...πιο πολυ ομως σαν αγωνιζομενοι που σιγουρα εχουμε πιο μεγαλη πύρα τουλαχιστον στο οδηγικο αγωνιστικό κομματι μιας και η δικια μας ζωη κρέμεται απο ενα σχοινι απο μια ζωνη η απο ενα καθησμα και πίσω μας να βρίσκεται το χαος...(χωρις να σημαίνει πως δεν εχετε νιώσει και σεις το ιδιο κάποια στιγμή...)iron sideris wrote:Καλημέρα σε όλους.
Προ ημερών συναντήθηκα με τον φίλο Κατσούλα στο πλαίσιο της συμμετοχής-προετοιμασίας της συνάντησης. Συζητήσαμε πράγματι για όλα όσα αναφέρει στο προηγούμενο ποστ και σκοπός ήταν να γίνει κατανοητή η λογική πίσω από κάθε άρθρο κανονισμού που εκ πρώτης φαίνεται "περίεργο".
Στην διατύπωση στο ποστ, οι απαντήσεις της ΟΜΑΕ ειναι ιδιαίτερα περιληπτικές και για παράδειγμα στην περίπτωση των καθισμάτων ειναι αποπροσανατολιστικές. Σαφώς δεν ενδιαφέρει μονο το ταμπελάκι. Η συγκεκριμένη διατύπωςη δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.
Δεν ειναι δυνατόν οι κανονισμοί όπου ένα κόμμα ή μία λέξη να αλλάζει το νόημα τους, να συζητούνται τόσο επιφανειακά.
Παρακαλώ να μην λάβετε υπόψη σας καμία από τις δημοςιευμένες εδώ απαντήςεις ως θέση της ΟΜΑΕ. Θέση της ΟΜΑΕ μπορεί να είναι μόνο γραπτή όχι για τυπικούς λόγους αλλά για ουσιαστικούς. Για να είναι σαφής και πλήρης.
Θεωρώ ότι ο σκοπός της συνάντησης έχει ουσία και ότι μόνο σε καλό αποτέλεσμα θα καταλήξει. Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για παρεξηγήσεις εκεί που δεν υπάρχουν.
Παναγιώτης Σιδέρης
Ζαντα λαντροβερισια με maxxis 37αρια, καθισμα σε κατασταση αντιστοιχη του αυτοκινητου που προερχεται, προφανος φιλοζωος, εαν η φωτο δεν ειναι στο σπιτι του Μακρινου πουλαω το LR και αγοραζω Toyota!!!
Παντα αναρωτιομουν γιατι ο Ψιστακης επελεξε αυτα τα αλουμινενια πανακριβα κρυα και σκληρα καθισματα χωρις επενδυση.
Οταν μου το φαγε η σκυλα μου καταλαβα...

Οταν μου το φαγε η σκυλα μου καταλαβα...

εεελλαα μωρέ ένα καλυμματάκι με δερματίνη θέλει για να καθαρίζει και εύκολα και οκ

Last edited by xeilas on Tue Jul 26, 2016 08:00, edited 1 time in total.
K.Stylianos Action4X4club
Δεν βλεπω να εχουν κατι τα καθισματα κυριε Προεδρε...