[/quote]............

....Χαρη,(κατ'αρχην πολλα συγχαρητηρια για το πρωταθλημα που κατακτησατε !!!!) τον απο ΠΑΝΩ δεν θα τον σχολιασω γιατι οντως ΞΕΦΥΓΕ!!!!! ....Εσυ ομως ρε φιλε χαλασες πολυ την εικονα σου, με αυτη τη γλωσσα του πεζοδρομιου που χρησημοποιησες για να του απαντησεις!!!!! Αν θελεις βρες τον, βρισε τον,χτυπα τον,αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να χρησημοποιεις τα παιδια του για να τον προκαλεσεις!!!!! Νομιζω οτι διαλεξες λαθος στιγμη. ( Η θεση που πηρατε αλλωστε ηταν και η....ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!!!).... ΚΡΙΜΑ!!!!

....Μανωλης Νταης.[/quote]
Μανωλη και Αρη ευχαριστουμε!!!!Αυτο που πετυχαμε ηταν ενα τιποτα,απλα κερδισαμε κατι σ ενα παιχνιδι,σ ενα χομπυ μας!!!
Ειναι σημαντικο για μενα οι αντρες να φορανε παντελονια ,και να τα εχουν γεματα!!!!Απο οποια μερια και να το δεις ....αντρας που σε "δινει" στη γυναικα σου....ειναι το λιγοτερο πεταμενος!!!!
Ναι,να τον βρω και να τον χτυπησω...να τον βρισω....γιατι????τι θα κερδισω???ρεζιλι θελω να γινει μονο!!!!
Δεν καταλαβαινω γιατι χαλαω την εικονα μου...και στην τελικη ποιος ειμαι!!!
Μην ξεχνατε οτι κι εγω του πεζοδρομιου ειμαι και ενα πραγμα που δεν τ αντεχω ειναι οι πουστιες ...αν και εχω καταπιει μπολικες!!!!Οχι ομως και για τα προσωπικα μας.....
Το θεμα κλεινει για μενα....
Ο φιλος μας αν το διαβασει....να ξερει οτι θα το βρει μπροστα του καποια στιγμη στη ζωη του!!!!
Αυτα,και συγνωμη αν ειχατε καποιοι διαφορετικη εντυπωση για μενα και σας τη χαλασα....