Ο "ελληνοϊταλικός" αγώνας - Rally Greece Off Road - που όλοι αγαπήσαμε, αναβιώνει το 2013!
AtlasTeam4x4, Triple-a-Adventures by Alekos Apostolidis, OffRoadTeam και DrivEvent συνδιοργανώνουν στις 24-26 Μαΐου 2013 τον αγώνα με 400km "κλειστών" Ειδικών Διαδρομών στη Πελοπόννησο!
Θα γίνουν δεκτά οχήματα κατηγοριών Τ1,Τ2,Τ3,ΤΗ, Ζ1 ενώ σε "δικό" τους αγώνα και διαδρομή θα συμμετάσχουν και οχήματα κατηγοριών Ζ2,Ζ3 καθώς και μοτοσυκλέτες και Quads.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα μέσω του επίσημου site του αγώνα που θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες και φυσικά της σελίδας στο Facebook. Μείνετε συντονισμένοι !
AtlasTeam4x4, Triple-a-Adventures by Alekos Apostolidis, OffRoadTeam and DrivEvent present a new version of "Rally Greece Off Road".
24-26 May 2013, 400km of Special Stages in the area of Peloponnisos with massive participations from Italy and Greece.
T1,T2,Τ3,TH, Z1 categories will be accepted. Z2, Z3 categories for vehicles, Bikes and Quads will also be accepted in a parallel Rally Raid event.
Soon more details in the Official Site that will be announced within few days. Stay tuned !
Rally greece off Road
Re: Αναβίωση παλαιών Rally/Baja
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΟΥ 2012.

Αναμένουμε με αγωνία Αλέκο!!!
-
tazmania wrote:Αναμένουμε με αγωνία Αλέκο!!!
δεν πιστευω να ψηνεσε γιατι το δεξι μπακετ το εχω ετοιμο
χρονια πολλα και καλα
Εγώ ετοιμάζω το αριστερό του Nivakwstas1234 wrote:tazmania wrote:Αναμένουμε με αγωνία Αλέκο!!!
χρονια πολλα και καλα

-
Αντε βρε παιδια..
η αναβιωση του αγωνα αυτουνου ξυπναει παλιες θυμισες σε ολους τους παλιους αλλα ορεξατους αγωνιζωμενους.
με την ασφαλεια των κλειστων διαδρομων θα δουμε ξανα ,ονοματα με ιστορια στον χωρο να δενωνται στα αγωνιστικα καθισματα.
οι νεωτεροι αγωνιζωμενοι θα δουν παλι στον συναγωνισμο ,παλιους φιλους και πιστευω οτι η γιορτη θα ειναι μεγαλη και χαρουμενη.
η κριση οσο και αν μας επειρεαζει πιστευω οτι δεν θα ειναι ανασταλτικος παραγωντας για τις συμμετοχες.
ευχομαι καλη χρονια και καλη επιτυχια στη διοργανωση αυτη.
η αναβιωση του αγωνα αυτουνου ξυπναει παλιες θυμισες σε ολους τους παλιους αλλα ορεξατους αγωνιζωμενους.
με την ασφαλεια των κλειστων διαδρομων θα δουμε ξανα ,ονοματα με ιστορια στον χωρο να δενωνται στα αγωνιστικα καθισματα.
οι νεωτεροι αγωνιζωμενοι θα δουν παλι στον συναγωνισμο ,παλιους φιλους και πιστευω οτι η γιορτη θα ειναι μεγαλη και χαρουμενη.
η κριση οσο και αν μας επειρεαζει πιστευω οτι δεν θα ειναι ανασταλτικος παραγωντας για τις συμμετοχες.
ευχομαι καλη χρονια και καλη επιτυχια στη διοργανωση αυτη.
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
-
Εγώ ετοιμάζω το αριστερό του Nivatazmania wrote:kwstas1234 wrote:tazmania wrote:Αναμένουμε με αγωνία Αλέκο!!!
χρονια πολλα και καλα

αντε και τα μπακετ τα ετοιμασαμε ο ρωσσος
τι λεει θελει
χρονια πολλα κουμαριανος κωστας
Θέλει και μπορεί Κώστα μου. Θα είναι έτοιμο και δυνατόkwstas1234 wrote:αντε και τα μπακετ τα ετοιμασαμε ο ρωσσος
τι λεει θελει
χρονια πολλα κουμαριανος κωστας

Χρόνια πολλά και καλά

-
γιωργο οτι θελεις και χρειαστης ειμαι μεσα
εκτος απο το μπακετ ειναι ετοιμα κρανος φορμα γαντια
για παν ενδεχομενο

εκτος απο το μπακετ ειναι ετοιμα κρανος φορμα γαντια
για παν ενδεχομενο

Το site του RALLY GREECE OFFROAD είναι πλέον και επίσημα σε λειτουργία ! Δείτε όλες τις πληροφορίες όπως αυτές ανανεώνονται καθημερινά και προετοιμαστείτε να συμμετάσχετε! http://www.rallygreeceoffroad.gr/
The official website of the RALLY GREECE OFFROAD is now operational and daily updated. See all relevant information and prepare your participation !
http://www.rallygreeceoffroad.gr/
The official website of the RALLY GREECE OFFROAD is now operational and daily updated. See all relevant information and prepare your participation !
http://www.rallygreeceoffroad.gr/
www.atlasteam.gr
when u r upside down and burning .... u went 2 fast !
when u r upside down and burning .... u went 2 fast !