Evros Adventure Trophy 2013 !

Μονές συμμετοχές στο ΕΑΤ 2013 ?

ΝΑΙ
34
50%
ΟΧΙ
34
50%

Total votes: 68
sirros

Re: Evros Adventure Trophy 2013 !

Post by sirros »

καταληγουμε στο οτι δεν υπαρχει αγωνιστικη παιδεια!!!
εγω καποια στιγμη εφτασα το ραφτοπουλο σε ενα αγωνα ,εκανε κατ’ευθιαν στην ακρη,οταν εφτασα καποιους αλλους ηταν για πολλες κλοτσιες γιατι μας ελεγαν οτι τηα ξανα ’’ανοιγαν’’ μετα.
ο νεκρος χρονος κρεμαει τον αγωνα και δεν ψαχνεις για εναλακτικες διαδρομες και επισεις αφηνει χρονο για επισκευες και ας απαγορευεται.
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Στον κανονισμο Trophy αναφερεται ξεκαθαρα στο αρθρο 7.1 οτι αν το αργοτερο οχημα υποχρεουτε να επιτρεψει στο ποιο γρηγορο , και για να ειναι πισω σου αφου εκκινησε με 10 τουλαχιστον λεπτα διαφορα πισω σου και σε εφτασε ΕΙΝΑΙ , να επιτρεψει να προσπερασει το συντομοτερο δυνατον !!!!!
Τι δεν καταλαβαινεις ??? :lol: :lol: :lol:
Αν νομιζεις οτι αδικηθηκες και μπορεις να το αποδειξεις ...με μια Onboard camera πχ ... ζητα να δικαιωθεις απο τον Αγωνοδικη !!! :idea:

Διαβαστε ακομη το 7.4 !

απο εδω
http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... 202010.pdf

Κανονισμοι υπαρχουν , αυτοι που υπαρχουν τελος παντων ...
Το να τους γνωριζεις και να απαιτεις τα δικαιώματα σου δεν νομιζω οτι ειναι κακο !!!
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

sirros wrote:ο νεκρος χρονος κρεμαει τον αγωνα και δεν ψαχνεις για εναλακτικες διαδρομες
Σκεψου το εισαι μεσα σε λακο σε ενα ποταμι ....και αυτα τα γνωστα οπου δεν περνα τυποτα και εκει οπου περνας καλυτερα απο ολους και δεν εχεις χασει ουτε ενα σεδ και εχεις και τους καλυτερους χρονους ,μπροστα σου, υπαρχει βλαβη οπου δεν κουνιεται με τυποτα , η μια ομαδα που προσπαθει να βγει και σε καθυστερη γιατι εχει σκαλωσει στη μεση του βραχου τι κανεις ????? το πιο πιθανο με αυτο που ζητας ειναι να υπαρχει εντονος εκνευρισμος πραγμα που ποτε δεν βγαινει σε καλο !!!!
Kritikos

Post by Kritikos »

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΏ ΕΓΩ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΥ ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙ ΜΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ........
teo4wd

Post by teo4wd »

θέλω να πιστεύω ότι ένας σημερινός αγώνας με τις σημερινές διαδρομές η ειδικές όπως τις ονομάζουμε και με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε δεν βγαίνει με μονή συμμετοχή
Πόσες φορές κωλύσατε σε εμπόδιο που δεν μπορούσατε να πάτε μπροστά έστω και με τον εργάτη η μήπως δεν έτυχε χωρίς τη βοήθεια του δεύτερου οχήματος θα ήσασταν ακόμη εκεί …………………
Γνώμη μου είναι ότι με ζευγάρια τα εμπόδια ελευθερώνονται γρηγορότερα ,υπάρχει πιο μεγάλη ασφάλεια (εύχομαι φυσικά να μη συμβεί κάτι σε κανέναν ) και πολλά αλλά που μόνο αν τον κάνεις θα δεις και θα μάθεις …..
Τόσα χρόνια με φωνές και μαλώματα βρέθηκαν κάποιες χρυσές τομές ……..τώρα πάλι από την αρχή????????????
Επίσης μπορείτε να φανταστείτε τον Κοκκινη χωρίς τον άλλο Κοκκινη :D :D χαχαχαχα η τον Βασίλη χωρίς των Κώστα :D :D (πατρινοί) η τον Κανιμα χωρίς τον Βραχνιδη :D :D και όλοι αυτοί και πόσοι άλλοι αντίπαλοι …………. Π.χ κολλημένος ο Κωστάκης με την Δημητρούλα και μετά από κάμποση ώρα αφού ο Κώστας τα έχει πάρει γιατί δεν βγαίνη λέει ο Γιαννάκης βιαστικός ( μεταξύ σοβαρού και αστείου) έλα ρε μαλακα κάνε στην άκρη με καθυστερείς :D :lol: :oops: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: ……….. ωχ παναγίτσα μου τη έχει να γίνει????????
Επίσης δεν θέλω να σχολιάσω για τον νεκρό χρόνο………..δεν παλεύετε χωρίς αυτόν αποδεδειγμένα
Ψηφίζω όχι να και θα ψάχνουμε πάλι για ζευγάρι :D :D :D
CLUB 4X4 KAVALA

δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
hurris

Post by hurris »

δηλαδή είναι καλύτερο να έχω νεκρό χρόνο 30 λεπτά, να έχω δει το εμπόδιο ''κώλυμα'' από όλες τις μεριές (ενώ οι πρώτοι μπήκανε κατευθείαν) και μετα να μπαίνω να κάνω 5 λεπτά σύνολο, ενώ οι πρώτοι κάνανε 1 ώρα (γιατί τοτε μάθανε και οι άλλοι που ειναι βαθύ το νερό ) και στο τέλος της ημέρας να το παίζω και ότι μάζεψα από τους πρώτους 30 λεπτά..... συν ότι οι πίσω είναι παντα ευνοημένοι από τα σημάδια που αφήνουν οι μπροστά (πχ ρόδιες) και από το τρίτο πλήρωμα και μετα δεν βγάζουνε ούτε πυξίδα, ας αφήσουμε λοιπόν και κανένα πλεονέκτημα στους μπροστά.... ούτε στα wrc (φυσικά εκεί κλείνει η διαδρομη μόνο από ατύχημα) δεν υπάρχει νεκρός χρόνος εκει που παιζοντε εκατομμύρια.....

εγώ θα έλεγα μονές συμμέτοχες χωρίς νεκρούς χρόνους και πιστεύω ότι τότε θα ξεχωρίσουνε τα παιδιά από τους αντρες ...

φυσικά και δεν ψηφίζω λόγο της αποχής μου από τους αγώνες.....
όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται........
sirros

Post by sirros »

@ Γιωργη :Υπαρχει μια φωτο σε ενα ''μαλλον'' εβρος τροφυ που ειμαστε καμια 20αρια αυτοκινητα σε ενα κατηφορικο κοματι και περιμενουμε ωρες!!!το ριμαδι το Facebook δεν ανοιγει ολλες τις φωτο

https://www.facebook.com/sirrosk/photos ... =3&theater

@alexelis εκνευριζετε οποιος δεν ξερει,αν το μπλοκαρισμα ειναι επιτιδες φυσικο ειναι,αν εχει κολησει ,με βοηθεια απο τους πισω και παμε ξανα,εξαλουμε τα αμαξια που εχουμε περναμε απο παντου πλεον.ο αγωνας θελει κ λιγο τυχη.
απλα πρεπει να βγουμε σε αγωνες στο εξωτερικο και μετα να γυρισουμε Ελλαδα και να κανουμε ''μοκο''.
οχι οτι ειναι τρελα οργανομενοι αλλα δεν χαιδευουν τους αγωνιζομενουν οπως εδω μας εχουν κακομαθει.

Θωδορα καλημερα ,πιστευω στο επιπεδο που εχουμε φτασει ολα βγαινουν ,απλα ο αγωνας πρεπει να εχει περισοτερα km και πατημενες να ειναι η μερα πανω απο 100km και να μην τελειωνει στις 2:00μμ ο αγωνας αλλα στις 7:00 κτλ
οσο για την ασφαλεια συμφωνο οτι με 2 ειναι καλητερα αλλα αν εχεις στο μυαλο σου οτι εισαι μονος,το ενστικτο επιβιωσεις σε κανει να ριχνεις λιγο το ρυθμο και να εισαι πιο προσεκτικος!!!

και οπως ειπες γιατι να ψαχνουμε παλι ζευγαρια !!!
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Kritikos

Post by Kritikos »

hurris wrote:δηλαδή είναι καλύτερο να έχω νεκρό χρόνο 30 λεπτά, να έχω δει το εμπόδιο ''κώλυμα'' από όλες τις μεριές (ενώ οι πρώτοι μπήκανε κατευθείαν) και μετα να μπαίνω να κάνω 5 λεπτά σύνολο, ενώ οι πρώτοι κάνανε 1 ώρα (γιατί τοτε μάθανε και οι άλλοι που ειναι βαθύ το νερό ) και στο τέλος της ημέρας να το παίζω και ότι μάζεψα από τους πρώτους 30 λεπτά..... συν ότι οι πίσω είναι παντα ευνοημένοι από τα σημάδια που αφήνουν οι μπροστά (πχ ρόδιες) και από το τρίτο πλήρωμα και μετα δεν βγάζουνε ούτε πυξίδα, ας αφήσουμε λοιπόν και κανένα πλεονέκτημα στους μπροστά.... ούτε στα wrc (φυσικά εκεί κλείνει η διαδρομη μόνο από ατύχημα) δεν υπάρχει νεκρός χρόνος εκει που παιζοντε εκατομμύρια.....

εγώ θα έλεγα μονές συμμέτοχες χωρίς νεκρούς χρόνους και πιστεύω ότι τότε θα ξεχωρίσουνε τα παιδιά από τους αντρες ...

φυσικά και δεν ψηφίζω λόγο της αποχής μου από τους αγώνες.....
Φίλε μου αν κοιτάς της ρόδιες τον ΑΛΛΟΝ για να κάνεις αγώνα τότε κάτσε στο σπίτι σου,γιατί εγώ όσες φόρες το έχουμε κάνει και δεν είναι πολλές έχουμε πάρει τον πουλο [ο νεκρός χρόνος είναι για να μην κρεμάει ο αγώνας] ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΗ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ????? ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΓΩΝΑ ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ :!: :!: : ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :mrgreen:
Kritikos

Post by Kritikos »

Κωστή ήταν το ταπ 2006 τότε παρακαλώ ήταν 43 συμμέτοχες σημενε 96 αυτοκίνητα ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hurris

Post by hurris »

Γιώργη μπορεί να μην ακολουθείς 100% τα σημάδια αλλά μη μου πεις ότι δεν τα βλέπεις καθόλου...... δηλαδή αν βρεθείς δεκάτη ομάδα και ξαφνικά είσαι σε μέρος χωρίς ροδιές, τι θα πεις του dista..;;;; απλώς κάποιοι τα ακολουθούν τυφλά και κάποιοι άλλοι απλώς για επιβεβαίωση αυτή την επιβεβαίωση δεν την έχουνε οι πρώτοι , οι πρώτες ομάδες σπάνε πέτρες και οι άλλοι κάνουν βόλτα..!!! , και όσο για τα παιδιά και τους άντρες μην το παίρνεις κυριολεκτικά ούτε προσωπικα... αλλά αν χωρίσουν οι ομάδες τότε θα καταλάβεις τι λέει ο ποιητής..... ξέρω πολλά παραδείγματα που το δεύτερό αμάξι πηρε εκκίνηση χωρίς καν terra trip ,που βασιζόταν αυτός;;;;;

ο ποιητής Χάρης Μουρατίδης....

Υ Γ όσο για τους νεκρούς χρόνους κάποιοι θα θυμούνται στη θεσαλονικη το 2008 όταν το αυτοκίνητο του τασου ηταν με σπασμένη παναρ και έιχε κλείσει το δρόμο τελείως κάτσαμε σαν ομαδα βρήκαμε παράκαμψη οδηγήσαμε όλα τα πληρώματα απο την παράκαμψη παρόλο που αυτό κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα και μετα μας μάζεψε η οργάνωση..... δεν ήταν κόπος ηταν χαρά να βοηθάς τους συμπολεμιστές σου...
όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται........
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”