Δεν υπαρχει κανενα υπονοουμενο ιδιως προσωπικο. Απλα δεν μου αρεσει η "εχθρα" που εμφανιζεται κανοντας ολοι το χομπι μας χωρις να υπαρχει κανενα οφελος, για κανεναν.
Θα ειναι το πρωτο ΕΑΤ για να σου απαντησω και ελπιζω οχι το τελευταιο.
Ας περασουμε καλα και τα αλλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
Evros Adventure Trophy 2012
Re: Evros Adventure Trophy 2012
Δεν υπαρχει καμια εχθρα και δεν θεωρω πρωσοπικο το σχολιο , η << φασαρια >> γινετε γιατι το Evros Trophy ειναι κατι διαφορετικο για ολους εμας και οταν θα το ζησεις ( ξερω οτι ανεβενετε φετος να τρεξετε απο Γιαννιτσα ) δεν θα θελεις να τελειωσει !!!Elouros wrote:Δεν υπαρχει κανενα υπονοουμενο ιδιως προσωπικο. Απλα δεν μου αρεσει η "εχθρα" που εμφανιζεται κανοντας ολοι το χομπι μας χωρις να υπαρχει κανενα οφελος, για κανεναν.
Θα ειναι το πρωτο ΕΑΤ για να σου απαντησω και ελπιζω οχι το τελευταιο.
Ας περασουμε καλα και τα αλλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

Καλη ανταμωση παιδια θα τα πουμε επανω

-
Οι της hobby , ακολουθούν όλο το πρόγραμμα της extreme και να έχουν στο μυαλό τους πως το Δημοτικό το τελειώσαμε , φέτος πάμε γυμνάσιο και ο Γυμνασιάρχης έχει περίεργα γούστα !
Ο εμπρός εργάτης φέτος είναι υποχρεωτικός στην κατηγορία σας , και όσοι φοβόσαστε τις γρατζουνιές , αγοράστε κάνα τενεκέ γυαλιστική αλυφή , θα φανεί χρήσιμη ..
Θα ακολουθήσουν foto και περισσότερες πληροφορίες για την κατηγορία σας .[/quote]
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε.............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο εμπρός εργάτης φέτος είναι υποχρεωτικός στην κατηγορία σας , και όσοι φοβόσαστε τις γρατζουνιές , αγοράστε κάνα τενεκέ γυαλιστική αλυφή , θα φανεί χρήσιμη ..
Θα ακολουθήσουν foto και περισσότερες πληροφορίες για την κατηγορία σας .[/quote]
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε.............!!!!!!!!!!!!!!!!!
M. Dimitris Action4X4club
-
ομορφαντρες μου βαλτε σως για
να γλιστραει
να γλιστραει
Πάντως ευχαριστούμε το ΕΥΡΟΣ ΤΙΜ του αγώνα για την κατανόηση που έδειξαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία άσχετος το τη θα δούμε και θα συναντήσουμε. ΑΡΗ το χθεσινό ποστ δεν εμφανίστηκε.Έλεγα ότι Ο αρκούδας λογάριασε χωρίς τον ξυλοκόπο
και όταν συναντηθούμε καμπανάκια και μαλακίες δεν έχει. να μην γράψουμε όλο το παραμυθάκι!!!!!!

Ο sirros είναι ετοιμοπολεμος και κανει το πλανο του για το ΕΑΤ 2012
Εδώ θα τον δειτε μαζι με τον συνοδηγο του , τον Χαραλαμπο (Μπαμπης ) σε στιγμες εντατικης προπονησης με το καινουργιο αποκτημα τους !!!
Εδώ θα τον δειτε μαζι με τον συνοδηγο του , τον Χαραλαμπο (Μπαμπης ) σε στιγμες εντατικης προπονησης με το καινουργιο αποκτημα τους !!!
πωπωπω ξεφτιλα....
χαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχα
Fanis σου εχω πει , οταν ο φιλος μας εγινε παραγοντας ,χαλασαν τα πραγματα.fanis wrote:πωπωπω ξεφτιλα....
χαχαχαχαχαχα
Τωρα για τα υπολοιπα , εκλεισε τα ματια ο θεος και ...
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Ο δικος μου ο μπαμπης ειναι αλλο επιπεδο,κατι σαν το βουδα.GENERAL LEE wrote:Ο sirros είναι ετοιμοπολεμος και κανει το πλανο του για το ΕΑΤ 2012
Καλα να ειμαστε ,αμαξι κ χρηματα να εχουμε κ "θα δεις το Λια ,κατω απ´την ελια"
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Εδω ο General με το μουλαρι κανει δοκιμες στο φυσικο του περιβαλλον.
http://www.youtube.com/watch?v=lbaCWBs8KdA&sns=em
http://www.youtube.com/watch?v=lbaCWBs8KdA&sns=em
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε