......................................................................Pε!!!!!! Θα αφησεις τα.....greeklish να καταλαβαινουμε και εμεις οι........χωριατες (Ελληνες) τι γραφεις??????team xtrackmbarlos wrote:patra vrexei apo to prwi to kolo tou .........
the war of kriti 4x4 racing team begin ......and terminator is ready to fight ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
euxaristw aderfe gia ta xronia pollatoro wrote:......................................................................Pε!!!!!! Θα αφησεις τα.....greeklish να καταλαβαινουμε και εμεις οι........χωριατες (Ελληνες) τι γραφεις??????team xtrackmbarlos wrote:patra vrexei apo to prwi to kolo tou .........
the war of kriti 4x4 racing team begin ......and terminator is ready to fight ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασχετο!!!!!! Χρονια πολλα...για.....προχθες!!!!!!! Η....ηλικια, βλεπεις!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε Γιωργη δεν κολωνω εγω και το ξερεις...και επισης τουσ αγαπω ολους και αυτοσ ηταν ο λογος που ηρθα και περση για να τους δω και να τους πειραξω...ειδες βεβαια τοτε που μολις μπικα στο μαγαζι ο μπουρτας κατι επαθε...νομισε οτι θα παω να βγαλω τις extreme με το BMW...Kritikos wrote:Μανόλη μην κωλώνετε από αυτούς, αλώστε εσει λες ότι η ΑΝΔΡΕΣ με κεφαλαία δεν φοβούνται και δεν πονάνε. Ας κλαίνε η μάγκες, όσο για ρωσίδες μας τελειώσανε θα σας έχουμε όμως κροάτισες αλά κόλπα. Να ξέρεις εξάλλου η πρώτη ειδική είναι απέναντι από το σπίτι μου στο καθαρό οπότε θα σας έχω και τη ρακ,![]()
ί καταλαβαίνεις τη λέω. Ο λάκος με τα φίδια είναι παντός έτοιμος παίδες θα δείτε στης επόμενες
![]()
φωτογραφίες