6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011
Re: 6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011
Εστω και καθυστερημένα λόγω φόρτου μεταγωνιστικών μαλακιοδουλειών συγχαρητήρια και απο την δικιά μας ομάδα σε όλα τα παληκάρια που φρόντισαν να διοργανώσουν έναν τοσο "πλούσιο" και δύσκολο αγώνα σε ολους τους συμετεχοντες και πιο πολύ στους νικητές ειδικά όμως στούς τρείς ΝΕΑΝΙΕΣ τον Κωστάκη τον Χαρούλη και τον μικρο Ρουλάκο(αυτο το καημένο που δεν εχει βγάλει μαλλάκια ακόμη και λουκανικομπούκωνε μονιμα καθε κατατρεγμένο) θελω να πιστεύω τα δυο τρία λαθακια που γίναν στην διάρκεια των τεσσάρων αυτών ημερών είναι συγωρητέα και αμελητέα! ΕΚΤΟΣ!!!!...απ την χοντράδα που έγινε σε βάρος της ομάδας του ΜΙΣΚΗ!Πέραν του εγνωσμένου ήθους των συγκεκριμένων ατόμων που αποτελούν την ομάδα και δεν μιλάω μόνο γιά αγωνιστικό ήθος θεωρώ απ την δικιά μου ταπεινή άποψη οτι είναι λίαν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να λαμβάνονται τόσο σοβαρές αποφάσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ομάδας απ τη συνέχιση του αγώνα με τέτοιες αστειότητες..."φρακάρισμα"του αγώνα γιατί μπλοκάρισε ο εργάτης του πίσω οχηματος!Και τότε ποιός ο λόγος να τρέχουμε σε ζευγάρια που το ενα αμάξι μπορεί να βοηθήσει το αλλο σε περίπτωση που χρειαστεί;και ποιός του έβαλε "εργατόμετρο" και σε ποιό σημείο της διαδρομής για να διαπιστώσει κατά ποιό ποσοστό δουλεύει ο εργάτης του;ο ίδιος ο ΜΙΣΚΗΣ το ομολόγησε σε κάποιο σημείο του αγώνα απ όσο ειμαι σε θεση να γνωρίζω οτι εχει πρόβλημα ο εργάτης του Αντρεα.Και τι θα μπορούσαν να του πουν αν δεν έλεγε τίποτα και τερμάτιζε κανονικότατα τον αγώνα και μάλιστα πρώτος όπως ήταν την στιγμή που διαπίστωσε η ομαδα οτι εχει πρόβλημα στον εργάτη;Σε ακυρώνουμε μάζεψέ τα και ουστ στο ξενοδοχείο για σάουνα και υγιεινά παπαρόλουτρα;Εν παση περιπτώση η χλαπάτσα να τον σταματήσουμε ΛΑΘΟΣ ΞΕΛΑΘΟΣ έγινε, ποιός ο λόγος να επιμένουμε σε μια χαζομάρα και απο λαθος εκτίμηση καταστάσεων παρορμητική απόφαση και να μην του πούμε του χριστιανού μια ΣΥΓΝΩΜΗ και να τελειωσει εκεί το θέμα;Πιστεύω το να κάνεις λάθος ειδικά μες την φούρια ενός τοσο απαιτητικού αγωνα ειναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, το να ζητάς συγνώμη όταν το αντιληφθείς ομως είναι ΘΕΪΚΟ και είναι αμαρτία σ ενα κατά τα άλλα όντως Θεϊκο αγώνα να φαινόμαστε κατώτεροι των περιστάσεων!(φιλια στην μούρη του χιτλεροπόρκυ που μας έλειψε η αρκουδόφατσά του απ τον αγώνα)
KAI TA DIKA MOY SYNXARITIRIA STHN ORGANOSH GIATI DEN EINAI KA8OLOY EYKOLO NA PRAGMATOPOIH8EI TETOIOS AGONAS ENA MEGALO MPRABO SE OLA TA PAIDIA. TO SIGOYRO EINAI POS 8ELAN NA EYXARISTISOYN OLOYS TOYS AGONIZOMENOYS KAI TO ANAFERO GIA THN PERIPTOSH TOY MISKI STHN OPOIA THN APOFASH PHRE O AGONODIKHS. ME OPOION MILISA APO THN ORGANOSH DEN EPI8YMOYSE ME TIPOTA AYTH THN EKSELIKSI.
- sonixxtreme4x4
συγχαριτηρια λοιπον κι απο εμενα στην οργανωση πρωτα, που ετρεχε ποσους μηνες πριν για να βγει ενας τετοιος ομορφος και δυσκολος αγωνας για να τον ευχαριστηθουμε ολοι μας!...ενω εμεις καναμε και τα μπανια μας και τα ολα μας, τα παιδια αγωνιζοταν να χαραξουν τις διαδρομες!!
ενα μπραβο σε ολους τους αγωνιζομενους που κατακτησαν τις 3 πρωτες θεσεις και στους υπολοιπους που καταφερανε να τερματισουν εστω τον αγωνα !
ραντεβου λοιπον στον ΕΒΡΟ!
ενα μπραβο σε ολους τους αγωνιζομενους που κατακτησαν τις 3 πρωτες θεσεις και στους υπολοιπους που καταφερανε να τερματισουν εστω τον αγωνα !

ραντεβου λοιπον στον ΕΒΡΟ!
...χμμμμ!εμένα ένα πουλάκι άλλα μου είπε όμως για το ποιανού απόφαση (αγωνοδίκης η οργανωτής) και επιμονή ήταν ο παράλογος αποκλεισμός της εν λόγω ομάδας απ την συνέχεια του αγώνα!PANXENITO wrote:KAI TA DIKA MOY SYNXARITIRIA STHN ORGANOSH GIATI DEN EINAI KA8OLOY EYKOLO NA PRAGMATOPOIH8EI TETOIOS AGONAS ENA MEGALO MPRABO SE OLA TA PAIDIA. TO SIGOYRO EINAI POS 8ELAN NA EYXARISTISOYN OLOYS TOYS AGONIZOMENOYS KAI TO ANAFERO GIA THN PERIPTOSH TOY MISKI STHN OPOIA THN APOFASH PHRE O AGONODIKHS. ME OPOION MILISA APO THN ORGANOSH DEN EPI8YMOYSE ME TIPOTA AYTH THN EKSELIKSI.
Δεν μας λες και εμας μια και ειμαστε νεοι στο χωρο να ξερουμε ποιοι αλλοι περνουν αυτες της αποφασεις !!!!!JOSE wrote:...χμμμμ!εμένα ένα πουλάκι άλλα μου είπε όμως για το ποιανού απόφαση (αγωνοδίκης η οργανωτής) και επιμονή ήταν ο παράλογος αποκλεισμός της εν λόγω ομάδας απ την συνέχεια του αγώνα!
Να εχουμε μια ιδέα με τι εχουμε να κανουμε

Κανενα DVD θα κυκλοφορησει?Αν ναι πως θα το παρουμε?Νομιζω μας ενδιαφερει ολους αγωνιζομενους και μη.Ευχαριστω............Χαιρετισμους απο τα Γρεβενα.

''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr