Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να απαντήσει αφού υποθέτω είστε στον αγώνα:
Στα 4 σημεία θέασης της Παρασκευής , τι ώρα θα περνάνε τα αυτ/τα ?
Η αρίθμηση είναι αντίστοιχη χρονικά? Δηλαδή απο το 1ο σημείο θα περάσουν νωρίς το πρωί ,απο το 2ο αργότερα κ.ο.κ. ?
6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011
Re: 6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011
Χρήστος Κυριακόπουλος
Λοιπόν ελπίζω να μην είμαι τόσο ζαλισμένος και να μην σας μπερδέψω παραπάνω.
Το Νο1 (Στον παλιό δρόμο....) θα είναι πολύ νωρίς και δεν φαντάζομαι να το προλάβει κάποιος. Θα περάσουν λίγο μετα τις 07:00.
Τα Νο2 Νο3 Νο4 (Ζαγκλιβέρι, Μακροκοπάνα....) θα είναι απο νωρίς το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα και ακολουθούν την παραπάνω χρονική σειρά.
Το Νο5 είναι μετα το Νο1 και πριν τα υπόλοιπα. Δηλαδή το πρώτο αυτοκίνητο θα φτάσει περίπου 08:30 - 09:00
Το Νο1 (Στον παλιό δρόμο....) θα είναι πολύ νωρίς και δεν φαντάζομαι να το προλάβει κάποιος. Θα περάσουν λίγο μετα τις 07:00.
Τα Νο2 Νο3 Νο4 (Ζαγκλιβέρι, Μακροκοπάνα....) θα είναι απο νωρίς το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα και ακολουθούν την παραπάνω χρονική σειρά.
Το Νο5 είναι μετα το Νο1 και πριν τα υπόλοιπα. Δηλαδή το πρώτο αυτοκίνητο θα φτάσει περίπου 08:30 - 09:00
- κυριακος αθανασιου
δωσε πραμα στον λαο!!!!!!

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
οι διαδρομες σαββατου-κυριακης τι ωρα θα ξεκινησουν?
Καλά ρε παιδιά , με το συμπάθειο , αλλά όλη μέρα στον αγώνα με τρέξιμο , κούραση , ξενύχτι
ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ 3:00 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ?
Μα καλά trelos είσαι ?

ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ 3:00 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ?

Μα καλά trelos είσαι ?

Χρήστος Κυριακόπουλος
- κυριακος αθανασιου
κανενα νεοτερο εχουμε????
φωτο η' βιντεο?
φωτο η' βιντεο?
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
έρχονται σε λίγο ... 

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας

Περισσότερο υλικό και video έρχονται σε λίγο

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση απο το συναισθημα που προσφερει η πραγματοποιηση καποιας μεγαλης επιθυμιας