1ος αγωνας TRIAL 4Χ4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ! (Μ.Α.Ρ.Σ)

samisnow

Re: 1ος αγωνας TRIAL 4Χ4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ! (Μ.Α.Ρ

Post by samisnow »

Ο πρώτος αγώνας trial κυπέλου Κρήτης στο Ρέθυμνο έλαβε τέλος.
Πολλές συμμέτοχες πολύ θέαμα και πολλούς θεατές. δύσκολα εμπόδια για όλες τις κατηγορίες σε ένα καθόλου όμως επικίνδυνο τερέν. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την βοήθεια τους να διεξαχθει ο αγώνας.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αγωνιζομένους για το θέαμα που πρόσφεραν αλλά και την υπομονή τους σε όλες τις δυσκολίες των εμποδίων!
Ο αγώνας ήταν δίκαιος για όλους με πραγματικά άγρια αλλά τεχνικά εμπόδια για όλες τις κατηγορίες Κ0 Κ1 Κ2 Κ3.
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
friar

Post by friar »

Περιγραφή, φωτό, αποτελέσματα
http://crn.gr/index.php?option=com_cont ... &Itemid=37
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
samisnow

Post by samisnow »

http://www.youtube.com/watch?v=WJupx5ZA ... r_embedded

αυτο το βιντεο ειναι μονο για τον φιλο μου τον Μιχαλη Τσουρακη επιδη ειχε λυσαξει να μου χρεωσουν το πασαλακι το εξωτερικο...οποιος μπορει να του το δειξει παρακαλω ωστε να λυθει η παρεξηγηση!
φιλικα και οχι για να εχουμε εκτροπα παλι!
Psistakis Manolis
Μαθιός

Post by Μαθιός »

Με τους λίγους αγωνιζομένους που μας έχουν μείνει καταφέραμε να έρθουμε να στηρίξουμε τον αγώνα του Ρεθύμνου. Στο παρελθόν Δημήτρη Μπουρντά είχες αναφέρει ότι πάμε εμείς στους αγώνες τους και αυτοί δεν έρχονται στους δικούς μας (στο Λασίθι) Ναι δεν ήρθαμε εμείς σε ένα δικό σας τράιαλ γιατί δεν μπορέσαμε, δεν ήρθαμε στο γουήλ τερέν γιατί δεν μπορέσαμε, θυμάσαι ότι για 3 χρόνια περίπου δεν είχατε έρθει εσείς σε δικό μας αγώνα στα Χανιά; Δέχεσαι ότι μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις που να καθιστούν αδύνατη κάποια συμμετοχή. Δεν είναι λοιπόν πάντα κάτι θελημένο για να ψάχνουμε να κατηγορήσουμε.

Και βέβαια θα περιμένατε (μερικοί) μετά από αυτά που έγιναν, να μην παρουσιαστεί ξανά η Λέσχη Χανίων σε αγώνες ή να αρχίζει να δαιμονοποιεί τα πάντα και να φταίνε όλες οι άλλες Λέσχες και οι Διοργανωτές, για να βγάλει το άχτι της. Η Λέσχη Χανίων θα είναι πάντα παρόν μέχρι να μπορεί, για να στηρίζει όσες διοργανώσεις πραγματοποιούνται. Άλλωστε υπάρχουν πολλές φιλίες τόσα χρόνια που μπαίνουν πάνω από κάθε διαφωνία και διεκδίκηση….

Ωστόσο άλλοι επέλεξαν να βγάζουν εδώ μέσα τα άπλυτα στη φόρα και σαν Μαθιός θα μου επιτρέψετε να κάνω και εγώ τις παρατηρήσεις μου.
Ο Αγώνας αυτός ήταν απόλυτα οργανωμένος με πολλούς θεατές και αγωνιζόμενους, με πολύ θέαμα και πολύ χορταστικός και ο πήχης τοποθετήθηκε αρκετά ψηλά από την Λέσχη Ρεθύμνου, δεν υπήρχαν άλλωστε περιθώρια μετά από τα προηγούμενα, για κάτι χειρότερο. Συγχαρητήρια λοιπόν στους Φίλους μου Διακουμάκη και Τσουρλάκη και σε όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του αγώνα……

Στην Ασφάλεια του αγώνα θα έλεγα ότι γενικά ήταν ασφαλείς. Υπήρχαν πυροσβεστικά, πυροσβεστήρες, ασθενοφόρα, Εθελοντές.
Μια ένσταση θα κάνω όμως στην Κ3 1ο σκέλος 2ο εμπόδιο αν το είχαμε βάλει στα Χανιά όλοι θα μας κράζανε.
Το εμπόδιο αυτό με ένα οδηγό κανίβαλο θα μπορούσε να έχει πολλές τούμπες τύπου Κοκκίνη με το Πατρόλ. Ίσως η συγκράτηση του Κισσανδράκη που περνούσε πρώτος απόφυγε το μοιραίο με κόστος βέβαια την μεγάλη ποινή. Μετά το εμπόδιο έστρωσε και νικήθηκε από τους υπόλοιπους

Θα διαφωνήσω όμως με σένα φίλε Ψιστάκη, ότι ήταν δίκαιος και πολύ περισσότερο βέβαια, δικαιότερος από τον αγώνα των Χανίων.
Το ακούσαμε κι αυτό ή μάλλον το είδαμε γραμμένο στον ειδικό κανονισμό, ότι δηλαδή ο κάθε αγωνιζόμενος μπορεί να έχει ένα πλοηγό να του δείχνει τα πατήματα. Γιατί; Γιατί δεν μπορεί ο οδηγός και θέλει βοήθεια να κάνει κουμάντο το θηρίο του; Ποιον ωφελεί αυτή η πανέξυπνη επινόηση; Μα φυσικά το πιο καλό αυτοκίνητο και όχι τον πιο καλό οδηγό. Ποιοι έχουν τα πιο καλά αυτοκίνητα; Δεν μπορεί το κακό μυαλό να σκεφτεί ότι αυτό γίνεται για τον Τσουράκη που το όχημά του υστερεί;

Εκφράσαμε αμέσως την διαφωνία μας και ότι αυτό δεν το προβλέπει ο Γενικός Κανονισμός για τα τράιαλ και ο Ιάκωβος μας είπε ότι αυτό δεν θα ισχύσει τελικά.

Ο αγώνας ξεκίνησε και δεν μιλούσε άνθρωπος.
Μετά το διάλυμα και την εκκίνηση του 2ου σκέλους του αγώνα, από την νορμάλ κατηγορία άρχισε το «έλα να δεις»……Στρίψε δεξιά, όχι αριστερά, όχι μην ακούς αυτόν, βρε δεξιά σου είπα όχι αριστερά, άλλος χρησιμοποιούσε ζαρζαβατικά, σκόρδο, κρεμμύδι, πετάγονταν μαϊντανοί, άνηθοι, δυόσμοι, ακόμη και ο Μποτρίνι θα ζήλευε την ποικιλία σαλατικών του αγώνα.
Θα μου πεις ρε Ιάκωβε ότι ήταν δύσκολα τα εμπόδια και ότι υπήρχαν καινούριοι οδηγοί και «καλά αυτοκίνητα» και δεν έπρεπε να πάθουν ζημιές. Συμφωνώ.
Που είναι ο φίλος μου ο «Μάκης 2» που λυπόταν τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα και ότι ποτέ δεν θα έπαιρνε μέρος σε ένα τέτοιο αγώνα.
Οι ζημιές ήταν ελάχιστες, δεν πρέπει να ξεπέρασαν τις 30000 ευρώ σε ημιαξόνια άξονες και λαμαρινοδουλειές.
Τα μισά έσπασαν και τα περισσότερα πετσίκαραν.
Που είναι όλοι αυτοί που έλεγαν για τις ζημιές στα Χανιά;…………………..

Για μένα ο αγώνας, καλώς ήταν δύσκολος, αλλά ειδικά στις μικρές κατηγορίες ήταν ανούσιο τόσο σπάσιμο.
Στις μεγάλες σωστά ήταν ακόμη δυσκολότερος, αλλά εδώ έπρεπε να τους αφήσετε μόνους τους αγωνιζομένους.

Πως βγήκε πρώτος ο Μπουρντάς που έχει το καλύτερο Κ2 και είναι ίσως και ο καλύτερος οδηγός στην Κ2.
Γιατί δεν ανεβάζετε το βίντεο στο 2ο σκέλος στο τελευταίο εμπόδιο που είχε ντακάρει και του έλεγαν 15 να τον βοηθήσουν να βγει……. «Εμένα θα ακούς» του λέει ο Κοκκίνης με βροντερή φωνή και μετά από Χ προσπάθειες απεγκλωβίζεται και όλα αυτά μπροστά στα ματογυάλια του κυρίου Σταθάκου.

Δεν ήταν αυτό εξωτερική βοήθεια κύριε Σταθάκο;;;;;;; Μήπως τρέχετε και οι τρεις μαζί στα τρόφι;;;;;;;;;;;;;;
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Χανταμπής στο εμπόδιο αυτό έσπασε γιατί δεν του έλεγε κάποιος από έξω και ότι θα μπορούσε να ήταν πρώτος.......... Δικαιοσύνη κ. Ψυστάκη…….................

Εγώ Δημήτρη αυτό το κύπελο δεν θα το έπαιρνα και δεν θα το έπαιρνα γιατί πήγαινε παρέα με το άλλο στο Καθαρό………………..

Στην Κ3 στο ίδιο το βίντεο που ανέβασες φαίνεται να σε κατευθύνουν οι Φίλοι μου Διαμαντής και Παλιέρος, Τον Κισανδράκη ο Πατέρας του και οι υπόλοιποι. Τον Διαμαντή δεν τον ενδιαφέρουν οι θέσεις, το έχει δηλώσει και ο ίδιος.

Περάσατε εσείς και λέτε μετά, να λέει και κάποιος του Τσουράκη. Τι συμπώνια!!!!!!!
Σιγά να μην περάσει ο γαμόσαυρος………στον πρώτο βράχο θα σπάσει…………..

Ο Τσουράκης απέδειξε ακόμη μια φορά ότι δεν θέλει βοήθεια από κανένα Μαθιό, ούτε από κανένα Παλιέρο, από κανένα και επειδή έχουμε κατηγορηθεί πολλές φορές, λέω σε όλα αυτά τα καλά στόματα αντί να κατηγορούν να μαθαίνουν από τα μαθήματα που παραδίδει……………..Δικαιοσύνη κύριε Ψιστάκη!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε Μανώλη στον επόμενο αγώνα βάλε 75άρες ερπύστριες, δεν μας πειράζει!!!
Φίλε Κισσανδράκη τοποθέτησε 3μετρο μαχαίρι μπουλντόζας δεν μας πειράζει!!! αντίθετα θα μας εντυπωσιάσετε και θα έχουμε περισσότερο θέαμα……………………

Αυτό που μας πειράζει είναι οι τροχονόμοι σε ανώμαλο έδαφος και πιο πολύ τα σφυρίγματά τους που είναι κλέφτικα……………..
friar

Post by friar »

Φίλε μου Μαθιέ,

και μένα με ενοχλεί ο κουμανταδόρος και έχω κάνει και μερικούς χοντρούς καυγάδες,
σκέψου όμως ότι πάντα γινόταν, κρυφά η φανερά και πάντα θα γίνεται, πάλι κρυφά η φανερά.

από την μιά πλευρά σήμερα έχουμε τον κρυφό η φανερό κουμανταδόρο
αλλά κι όλους μαζί τους θεατές να φωνάζουν "αλλιώς αλλιώς"
και εσύ να κάνεις τα χέρια σου τιρμπουσόν.

ενός φίλου η σοφή άποψη είναι "ότι δεν μπορείς να ελέγξεις άστο ελεύθερο"
αφήνωντας το όμως ελεύθερο κάνεις το Trial να γίνεται Trophy
δεν είναι απλή απόφαση

όσο μπέρδεμα όμως και αν είναι παρακαλώ θερμά βρείτε τα με ηρεμία,
μην πλακωθείτε πάλι, αφήστε το αυτό να είναι δικό μου "προνόμιο".
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
samisnow

Post by samisnow »

Μαθιός wrote: Θα διαφωνήσω όμως με σένα φίλε Ψιστάκη, ότι ήταν δίκαιος και πολύ περισσότερο βέβαια, δικαιότερος από τον αγώνα των Χανίων.
Το ακούσαμε κι αυτό ή μάλλον το είδαμε γραμμένο στον ειδικό κανονισμό, ότι δηλαδή ο κάθε αγωνιζόμενος μπορεί να έχει ένα πλοηγό να του δείχνει τα πατήματα. Γιατί; Γιατί δεν μπορεί ο οδηγός και θέλει βοήθεια να κάνει κουμάντο το θηρίο του; Ποιον ωφελεί αυτή η πανέξυπνη επινόηση; Μα φυσικά το πιο καλό αυτοκίνητο και όχι τον πιο καλό οδηγό. Ποιοι έχουν τα πιο καλά αυτοκίνητα; Δεν μπορεί το κακό μυαλό να σκεφτεί ότι αυτό γίνεται για τον Τσουράκη που το όχημά του υστερεί;

Εκφράσαμε αμέσως την διαφωνία μας και ότι αυτό δεν το προβλέπει ο Γενικός Κανονισμός για τα τράιαλ και ο Ιάκωβος μας είπε ότι αυτό δεν θα ισχύσει τελικά.

Ο αγώνας ξεκίνησε και δεν μιλούσε άνθρωπος.
Μετά το διάλυμα και την εκκίνηση του 2ου σκέλους του αγώνα, από την νορμάλ κατηγορία άρχισε το «έλα να δεις»……Στρίψε δεξιά, όχι αριστερά, όχι μην ακούς αυτόν, βρε δεξιά σου είπα όχι αριστερά, άλλος χρησιμοποιούσε ζαρζαβατικά, σκόρδο, κρεμμύδι, πετάγονταν μαϊντανοί, άνηθοι, δυόσμοι, ακόμη και ο Μποτρίνι θα ζήλευε την ποικιλία σαλατικών του αγώνα.
Θα μου πεις ρε Ιάκωβε ότι ήταν δύσκολα τα εμπόδια και ότι υπήρχαν καινούριοι οδηγοί και «καλά αυτοκίνητα» και δεν έπρεπε να πάθουν ζημιές. Συμφωνώ.
Που είναι ο φίλος μου ο «Μάκης 2» που λυπόταν τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα και ότι ποτέ δεν θα έπαιρνε μέρος σε ένα τέτοιο αγώνα.
Οι ζημιές ήταν ελάχιστες, δεν πρέπει να ξεπέρασαν τις 30000 ευρώ σε ημιαξόνια άξονες και λαμαρινοδουλειές.
Τα μισά έσπασαν και τα περισσότερα πετσίκαραν.
Που είναι όλοι αυτοί που έλεγαν για τις ζημιές στα Χανιά;…………………..

Για μένα ο αγώνας, καλώς ήταν δύσκολος, αλλά ειδικά στις μικρές κατηγορίες ήταν ανούσιο τόσο σπάσιμο.
Στις μεγάλες σωστά ήταν ακόμη δυσκολότερος, αλλά εδώ έπρεπε να τους αφήσετε μόνους τους αγωνιζομένους.

Πως βγήκε πρώτος ο Μπουρντάς που έχει το καλύτερο Κ2 και είναι ίσως και ο καλύτερος οδηγός στην Κ2.
Γιατί δεν ανεβάζετε το βίντεο στο 2ο σκέλος στο τελευταίο εμπόδιο που είχε ντακάρει και του έλεγαν 15 να τον βοηθήσουν να βγει……. «Εμένα θα ακούς» του λέει ο Κοκκίνης με βροντερή φωνή και μετά από Χ προσπάθειες απεγκλωβίζεται και όλα αυτά μπροστά στα ματογυάλια του κυρίου Σταθάκου.

Στην Κ3 στο ίδιο το βίντεο που ανέβασες φαίνεται να σε κατευθύνουν οι Φίλοι μου Διαμαντής και Παλιέρος, Τον Κισανδράκη ο Πατέρας του και οι υπόλοιποι. Τον Διαμαντή δεν τον ενδιαφέρουν οι θέσεις, το έχει δηλώσει και ο ίδιος.

Περάσατε εσείς και λέτε μετά, να λέει και κάποιος του Τσουράκη. Τι συμπώνια!!!!!!!
Σιγά να μην περάσει ο γαμόσαυρος………στον πρώτο βράχο θα σπάσει…………..

Ο Τσουράκης απέδειξε ακόμη μια φορά ότι δεν θέλει βοήθεια από κανένα Μαθιό, ούτε από κανένα Παλιέρο, από κανένα και επειδή έχουμε κατηγορηθεί πολλές φορές, λέω σε όλα αυτά τα καλά στόματα αντί να κατηγορούν να μαθαίνουν από τα μαθήματα που παραδίδει……………..Δικαιοσύνη κύριε Ψιστάκη!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε Μανώλη στον επόμενο αγώνα βάλε 75άρες ερπύστριες, δεν μας πειράζει!!!
Φίλε Κισσανδράκη τοποθέτησε 3μετρο μαχαίρι μπουλντόζας δεν μας πειράζει!!! αντίθετα θα μας εντυπωσιάσετε και θα έχουμε περισσότερο θέαμα……………………

Αυτό που μας πειράζει είναι οι τροχονόμοι σε ανώμαλο έδαφος και πιο πολύ τα σφυρίγματά τους που είναι κλέφτικα……………..
Μαθιο οσον αφορα τον γενικο κανονισμο ειχαμε πει να κανουμε αυτο το θεμα με τον κουμανταδορο για τον μονο σκοπο οτι ο αγωνας ηταν πολυ δυσκολος κατ αρχας και για να εξαληψουμε το φενομενο κρυφων κουμανταδορων κλπ!
οταν το λεγαμε οι περισσοτεροι ειπαν οτι αν ειναι να γινει αυτο ε τοτε ας το κανουμε wild και οχι trial! ακομα και οι δικοι μας φωναζαν οπως ο διαμαντης και απο τον αγιο ο Κοκκινης!
ισως ηταν λανθασμενη πρωτοβουλια αλλα ειπαμε να το ξεκινησουμε ωστε αν πιασει να επικρατησει!φυσικα ρωτησαμε και η απαντηση ηταν οτι αν δεχτουν οι αγωνιζομενοι δεν υπαρχει προβλημα!δεν δεχτηκε κανενας οποτε και δεν εγινε!
οταν λεω ''δικαιος'' εννοω οτι και τα εμποδια αλλα και οι κρητες ηταν δικαιοι και πανω σ αυτο να αναφερεσαι σε παρακαλω και μην λες γενικολογα!
για τον Τσουρακη και το αμαξι του δεν μπορει ποτε κανενας να μιλαει διοτι ειναι ισως ο πιο αξιος οδηγος που αντιστεκεται με το αμαξι του σε αυτοκινητα που ''ισως'' ειναι καλητερα....ΙΣΩΣ!τον εχουν παραδεχτει ολοι και δεν νομιζω να υπαρχει λογος γι αυτο.....δεν καταλαβαινω λοιπον σε τι αναφερεσαι Μαθιο!
και ο αγωνας αυτος δεν εγινε σε καμια περιπτωση για να τον συγκρηνουμε με τον δικο σου!εγινε πιστευουμε οσο γινεται με τα καλητερα κριτηρια!
δεν μπορω προσωπικα να καταλαβω γιατι νομιζεις οτι ολοι τα χουν βαλει μαζι σας!εχει λυξει το θεμα πριν μηνες φιλε...
το τι θα βαλω στο αμαξι μου στον επομενο αγωνα δεν νομιζω να αφορα κανεναν φιλε Μαθιε....
Psistakis Manolis
Kritikos

Post by Kritikos »

Όπως η χείρες έτσι κάνεις και εσει Μαθιε.Εγώ μπορεί να φώναξα, αλά φώναξα!!!!!χωρίς να έχω πρόβλημα!!!! και του είπα να σταματήσει και να ακούει μόνο έμενα γιατί χτυπούσε με τη μπάρα του τιμονιού στον βράχο. Ενώ εσείς δεν μιλούσατε?μόνο κάνατε νοήματα.ας κάνατε ένσταση?
εσει όμως? σε όλο τον αγώνα ει σουνα βουβός [τώρα δω-στου Μιχάλη ε!!] όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, νομίζω ότι θες κουβέντα,με άλλα λογία να αγαπιόμαστε. :roll: Όσο για το εκεί που τρέχω τιμή μου, και τρέχω με αυτούς εσει μπορείς?????Το να λες αυτό που πρέπει. Με για σου με χαρά σου, !!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΑΓΑΠΗ
admin
Site Admin

Post by admin »

Ήρεμα παιδιά, ήρεμα.
:x
Fair winds and calm anchorages...
MPOYRTAS

Post by MPOYRTAS »

Αγαπητέ κ[?] Μαθιέ, αναγκάζομαι να σου απαντήσω με το ίδιο ειρωνικό σου ύφος και δηλώνω ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου...δεν είναι άλλωστε στο χαρακτήρα μου να απαντώ αλλά αυτή τη φορά έχεις υπερβεί κάθε όριο...έχεις καταντήσει γραφικός...ήμουνα σίγουρος ότι και τώρα όλο και κάτι θα έβρισκες να γράψεις γιατί απ 'οτι φαίνεται σου είναι πολύ δύσκολο να μιλάς "ενώπιος ενωπίω". Πάμε παρακάτω...
1)Δεν έχω αναφερθεί προσωπικά για μέλη της λέσχης Χανίων,τα οποία εκτιμώ και μάλλον εσυ κάνεις λάθος για τα 3 χρόνια.Πέρυσι δεν ήρθα στον αγώνα της λέσχης λόγω δουλειάς.....ξέρω όμως να μετρώ και να τιμώ τις διακρίσεις που έχω πάρει απο τη λέσχη Χανίων!! Στον τελευταίο αγώνα που ήρθα, ήρθα μόνος, πήρα την πρώτη θέση και χωρίς" τροχονόμο" όπως λες ...Αυτή η " δουλειά'' σου ανήκει δικαιωματικά και απορώ πως και δεν έχεις βάλει ακόμη τα ''γαλόνια''. Τόσα χρόνια άλλωστε έχεις προ-υπηρεσία,μην πάει χαμένη....έτσι αγαπητέ Μαθιέ να μην ξεχνάμε τα... παλιά σου!!!!
2] Όσο για το δεύτερο κομμάτι του παραλληρήματός σου....Θα σε παρακαλέσω πολύ, όταν αναφέρεσαι στο όνομά μου και στο αυτοκίνητό μου, να μην χρησιμοποιείς τη λέξη ''ίσως''... Νομίζω ότι έχω αποδείξει τα τελευταία χρόνια το επίπεδό μου...Στο τελευταίο εμπόδιο του δεύτερου σκέλους δεν φέρω ευθύνη για τις ζημιές των άλλων αγωνιζόμενων...
3] Πάμε στα κύπελα τώρα....Αν νομίζεις ότι τρέχω στους αγώνες για να πάρω ένα κύπελο, είσαι πολύ γελασμένος....Τρέχω για τη τρέλα μου ,γιατί έχω κάνει φιλίες που κανένα κύπελο δεν τις επισκιάζει και στην τελική Μαθιέ, η αξία του αντιπάλου καθορίζει και την αξία του νικητή... Μην κρίνεις τους άλλους σύμφωνα με τον εαυτό σου και με αυτά που έκανες όταν έτρεχες, γιατί τώρα τελευταία μόνο να μιλάς ξέρεις.... μάλλον να γράφεις...αν είχες οποιοδήποτε πρόβλημα στο Καθαρό ας έκανες ένσταση.....
4]Μεγάλη μου τιμή να τρέχω στα TROPHY με τους Κοκκίνη και Σταθάκο τους οποίους εκτιμώ βαθύτατα
ΥΓ.αξίζει ένα μπράβο στη λέσχη Ρεθύμνου για τον αγώνα που διοργάνωσαν

Κοκκίνης Δημήτρης...για τους φίλους ''ΜΠΟΥΡΝΤΑΣ''
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!!!!!!!
admin
Site Admin

Post by admin »

Δεν κάνει ρε παιδιά, αφήστε τα πιά, αρκετές φασαρίες έχουμε ήδη χωρίς να σκοτώνεστε κσι εσείς.
Fair winds and calm anchorages...
Locked

Return to “Αγώνες 4Χ4”