Evros Adventure Trophy 2011

Post Reply
GENERAL LEE

Re: Evros Adventure Trophy 2011

Post by GENERAL LEE »

Όλα Είναι Δρόμος κύριοι ! :lol:

Extreme

1- 1) Nταής Μανώλης - Ξανθός Μανώλης 2)Άρης Κοσμάς - .................................
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-

Hobby
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

GENERAL LEE wrote:Όλα Είναι Δρόμος κύριοι ! :lol:
Αυτο ξαναπεστο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ολα ευθειαααα!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

Ετοιμος........ :D
Εκανα και μερικές μετατροπουλες :D
erpystrioforo.jpg
erpystrioforo.jpg (51.35 KiB) Viewed 3437 times
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

Τον εργατη δεν βλεπω μπροστα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
Kritikos

Post by Kritikos »

Όπα εγώ ένα σχόλιο έκαμα, η οργάνωση μπορεί και κάνει ότι θέλει.προς αποφυγή παρεξηγήσεων :mrgreen: :mrgreen:
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Τον εργατη δεν βλεπω μπροστα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αααααααααα...δεν μου τα είπατε αυτα θα χρειαστεί να δέσουμε κ'ολας :D Παιδιά ενα ενα μου τα βγαζεται :lol: :lol: :lol:
raptis

Post by raptis »

Τώρα βλέπετε το terrain , σε λίγες μέρες θα δείτε και το pajero μέσα στα εμπόδια ;)
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Ένας φίλος μου είπε ( από πληροφορίες που έχει ) ότι οι ποιο πάνω φωτογραφίες είναι από την απλή διαδρομή :roll: της νεοσύστατης κατηγορίας SUV :o ( χωρίς κοντές… μόνο με ψιλές και εικοσάποντες γόβες στιλέτο...) :lol: :lol: :lol:
Περιμένουμε να δούμε και τις φωτογραφίες για την hobby αλλά κυρίως τις extreme για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας… ;) ;) ;)
ALEXELIS

Post by ALEXELIS »

Το κείμενο το εκφράζει φίλος :arrow:

Κύριε Ράπτη μπορείτε σας παρακαλώ να βάλλεται και μερικές φωτογραφίες απο την Extreme γιατι αυτες που βλέπω είναι απο τη Hooby, για να ξέρω αν θα τοποθετήσω εργάτη????
Παππας Σπυρος. :D
evrosadventuretrophy

Post by evrosadventuretrophy »

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα μας http://www.evros-trophy.com !
Συγχωρέστε μας αλλά η σελίδα είναι ακόμη υπό κατασκευή και καθημερινά σχεδόν αλλάζουμε ή προσθέτουμε πράγματα , Gallery με foto από όλα τα EVROS-TROPHY ,forum , αγγελίες συνοδηγών και team είναι μερικά από τα πολλά που θα προσθέσουμε ακόμη στην σελίδα μας και ευελπιστούμε να γίνει ο αγαπημένος ιστιοχώρος για τους φίλους μας .Μέσα στο site θα βρείτε την Φόρμα Συμμετοχής του αγώνα και από εκεί μπορείτε να συμπληρώσετε την συμμετοχή σας .Για τους ποιο <<ρομαντικούς>> και μόνο για τον φετινό αγώνα , μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να μας τα στείλετε με email στο info@evros-trophy.com O αριθμός λογαριασμού της Λέσχης είναι: 921-002101-165939 ALPHA BANK την απόδειξη πληρωμής που θα πάρετε από την τράπεζα την στέλνετε με FAX στο 2552028787 .Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το 6937026677 κος Ράπτης .

Υπάρχει μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα του αγώνα η οποία προβλέπει το BBQ Party του Σαββατόβραδου και το αποχαιρετιστήριο γεύμα μετά την απονομή της Κυριακής .

Οι τιμές .
Hobby
250 ευρώ ανά team (1 αυτοκίνητο , οδηγός –συνοδηγός )
Extreme
600 ευρώ ανά team (2 αυτοκίνητα , 2 οδηγοί -2 συνοδηγοί )
Έχει γίνει ειδική συμφωνία με το ξενοδοχείο Βιέννη το οποίο και θα χρεώσει την κάθε ημέρα διαμονής για δίκλινο στα 40 ευρώ , φυσικά θα θέλαμε όλος ο κόσμος να προτιμήσει να μείνει μαζί μας στο camp !
Για όσους δεν έχουν ετήσια , η ημερήσια (ισχύει για όλο τον αγώνα ) αγωνιστική άδεια στοιχίζει 20 ευρώ .

Υ.Γ.
Ως αφορά τα ποιο πάνω σχόλια για τα εμπόδια , θα ήθελα να ξέρετε ότι επιτυχία για εμάς είναι το χαμόγελο του αγωνιζόμενου και όχι το χαλασμένο του αυτοκίνητο ! Τόσα χρόνια άλλωστε νομίζω ότι το έχουμε αποδείξει !Γι’ αυτό το χαμόγελο προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι χρόνο με τον χρόνο! Σκοπός μας είναι να μην σας απογοητεύσουμε ...
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”