ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανιά

kwstas

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ Αγώνας ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το Κυπελλο Κρήτης στα Χανι

Post by kwstas »

παιδια τα αποτελεσματα του αγωνα μπορει καποιος να τα ανεβασει ?
geo

Post by geo »

και φοτο
Vasilisx4

Post by Vasilisx4 »

Εγώ πάντως παιδιά σε όσους αγώνες έχω παραβρεθεί και δεν είναι λίγοι, ένα έχω να δηλώσω: Σκοπός μου ήταν πάντα να περάσω καλά... Δεν ξέρω μπορεί να φταίει αυτή ή έρμη η "αρρώστια", αλλά έγω προσωπικά αν βλέπω ρόδα να γυρνάει φτιάχνομαι. Ξεχνώ τα πάντα!
Δεν υπήρξε ένας αγώνας να μην τον ευχαριστηθώ. Παντού. Και ας έβρεχε και ας έκαιγε ο ήλιος και ας γκανιάζαμε, ο,τιδήποτε και αν συνέβενε, εμένα σκοπός μου ήταν να το ευχαριστηθώ!
Η γνώμη μου είναι ότι αν κάτι σου αρέσει, δεν το χορταίνεις. Τελικά σου μένουν τα ευχάριστα και όχι τα κακώς κείμενα. Γιατί πολύ απλά βρέθηκες εκεί (ως θεατής ή ως αγωνιζόμενος) γιατί το θές, όχι γιατί πρέπει. Γιατί αυτό σε γεμίζει, όπως και να χει...
Μόνο στον επαγγελματικό πρωταθλητισμό (θα πρέπει να βγάζεις το ψωμί σου από κει) θα έκανες κάτι ακόμη και χωρίς να το θές. Γιατί πρέπει... - κάτι που έμενα σαν γυμναστή και παλιότερο αθλητή δεν με βρίσκει σύμφωνω, αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός.
Γι' αυτό θεωρώ μεγάλη μ@λ@κι@ να κάθονται και να τρώγονται σαν τα κοκόρια, όσοι το κάνουν, ή να βγαίνουν στην φόρα εγωϊσμοι και ψευτοαντριλίκια.
Αντώνη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για εκείνο το πνεύμα που περιγράφεις. Έτσι πρέπει να είναι. Μια παρέα! Με υγιές πνεύμα ανταγωνισμού και πάντα καλοπροαίρετα!
Απόλυτα κατακριτέο κατα τη γνώμη μου το να γράφεις πρώτη σου δημοσίευση σε ένα forum με αυτό τον τρόπο. Αλλά και τελευταία σου νά ναι δεν αλλάζει τίποτα. Στο κάτω κάτω πές τί δεν σου άρεσε, γιατί και τί θα έπρεπε να γίνει. Γιατί αλλιώς φίλε μου μου φαίνεται ότι κάπου βρομάει η δουλειά... Μπας και κρύβεσαι για να λασπώσεις;
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Έτσι όπως τα περιγράφεις, μιλάς για μια τραγωδία, πες ξεκάθαρα, τί σε ενόχλησε;
Μου χει τύχει παλιά στα Χανιά θεατής να χτυπίεται και να ωρίεται ότι θα σπάσει, είστε τρελοί; ΜΗΗΗΗ τί το πέρασατε το αμάξι; (στο γολγοθά...). Έ και; Μήπως ήταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου;
Μανώλη έχεις δίκιο. Ο αγώνας είναι αυτός, τα εμπόδια συγκεκριμένα, άμα θέλεις τρέχεις... Αμα δεν θες κάθεσαι και ...βλέπεις! Και στο κάτω κάτω και να μαζέψει κανεις και καμιά μες το πρόγραμμα είναι. Η μήπως όχι; Άλλωστε γι' αυτό υπάρχουν και τα cage...
Είδατε ποτέ καναν αμερικάνο να κλέγεται γιατί βλέπει προς τα πάνω; Ή μήπως δεν μας αρέσουν αυτά που κάνουν;
Εκεί που έχουν φτάσει τα αυτοκίνητα, δεν είναι εύκολο να τα κάνεις να σπασουν. Το θεωρώ επιτυχία λοιπόν. Ευκαιρία για βελτίωση... Αλλιώς Αντώνη παρήγγειλέ μου και μένα μια τετράδα ροδάκια...
Οι Πατρινοί κάνανε πολύ ωραίο αγώνα. Θεαματικότατο και εντυπωσιακό. Διαφορετικό όμως... Το βουνό ωστόσο έχει άλλη χάρη... Άλλα τα ρίσκα, άλλη και η οδήγηση...
Γούστα είναι αυτά!
dhmhtrhs

Post by dhmhtrhs »

Μάγκες τα σχόλια σας είναι βλακείες. Ο αγώνας στα Χανιά ήταν ο καλύτερος που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όλα ήταν άψογα και πρέπει να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι για το πώς πρέπει να γίνονται οι αγώνες αυτού του τύπου. Είδατε πως χρόνια τώρα δεν έχει τουμπάρει αμάξι στα Χανιά και ούτε μύτη δεν έχει ανοίξει. Γιατί να υπάρχει ασθενοφόρο γιατί οι καλοί Σαμαρείτες να απασχολούνται άδικα? Δεν μάζεψαν τουλάχιστον και κανένα ραδίκι. Γιατί να υπάρχει πυροσβεστικό όχημα? Και προπάντων γιατί να υπάρχει αντιπρόσωπος της ΕΘΕΑ? Κρίση έχουμε. Οι μα...κες οι άλλοι πληρώνουν τον Σταθάκο και το Τσετσο και τους έχουν κάνει μάγκες. Ο Μαθιος η προεδραρα τα κατάφερε μια χαρά και τεχνικό ελέγχω έκανε άψογο ενώ σε άλλους αγώνες ψάχνουν για πυροσβεστήρες για Bugket και ζώνες τι μα…κες που είναι? Τι Roll bar και πράσινα άλογα? Είπαμε στα Χανιά δεν τουμπάρει κανείς. Αλήθεια είχαν δηλωθεί και άλλα αυτοκίνητα (για να κλείσουν οι κατηγορίες) και κρίμα δεν τα είδαμε καθόλου. Που ήταν στην άσφαλτο? Ή δεν ήταν καν 4x4 και δεν μπορούσαν να πλησιάσουν? Μαθιε έχω ένα Matiz θα μου το δηλώσεις την άλλη φορά και μπορεί αν δεν βγουν οι άλλοι τα εμπόδια να πάρω και κύπελλο. Μόνο που δεν παίρνει μπροστά θα πρέπει να το φέρω ή θα τα κανονίσουμε να δηλωθεί και χωρίς να είναι εκεί? Εκείνος ο αλυτάρχης με το κουστούμι ο ατσαλάκωτος, πολύ ιδέα έχει από 4x4 τον στεναχώρησες τον άνθρωπο και έχασε και το ραντεβού του..πολυ ώρα έκατσε . Κι έρχονται οι άλλοι αλυτάρχες με στολή εκστρατεία και άρβυλα τι μα…κες που είναι? Αυτός ήταν υπόδειγμα αλυτάρχη αλλά μάλλον για τηλεκατευθυνόμενα σε πίστα ΜΙΝΙ GOLF. Καλά γιατί μαλώνατε στο ξεκίνημα με εκείνο τον Ρεθεμνιωτη με το ΤΟΥΟΤΑ που δεν πήγαινε πουθενά? για τις βαθμολογίες.? Βάλε ποινές βάσης 20.000. Έτσι για να βγαίνουν χοντρά τα νούμερα μια και με την κρίση δεν βλέπουμε τίποτα. Μαθιε ο εργάτης σου 20.000 libres είναι ή για να σηκώνεις τα αρνιά το Πάσχα να τα γδέρνεις? Πάντως τα οχήματα της λέσχης στο λεπτό επεμβαίνανε με εργάτες και από καίριες θέσεις πετούσαν έξω τα αυτοκίνητα που κολλούσαν.. αυτό είναι οργάνωση. Αποτελέσματα δεν είναι ανάγκη να βγούνε. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη (μόνο που σε κάθε αγώνα βαθμολογούνε διαφορετικά) άραγε υπάρχουν κανονισμοί βαθμολογήσεις? Και συμμετέχοντες να πληρώνουν κάθε αγώνα License 100 ευρώ και 100 συμμετοχή. Δεν πρέπει να πληρώνουν ετήσια στην ΕΛΠΑ 60 ευρώ είναι ξεφτίλα. Και εκείνοι οι Ρεθεμνιωτες τι καλοί που είναι. Φτιάχνουν τέρατα που σπούνε και μόνο φασαρία κάνουν. Προτείνω να κάνουμε στα Χανιά κάθε μήνα ένα αγώνα Παγκρητιο και να βάλουμε συμμετέχοντες όλα τα 4x4 της πλατείας. ΧΥΜΑ για να δείξουμε που πρέπει να είναι οι αγώνες. (Δημήτρης-Matiz)
friar

Post by friar »

447 λέξεις σε δύο λεπτά.... :shock: :shock: :shock:
διακόσιες τόσες το λεπτό
και ούτε ένα λάθος ... :shock: :shock: :shock:

ΟΟΟυυυπσσσ
Συγνώμη ξέχασα
Καλημέρα σας.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
kwstas

Post by kwstas »

Γεια σας παιδια !!!!! Στον πρωτο αγωνα εγραψα καποια θεματα που μου φανικαν κατα την γνωμη μου λαθος και για καποιους εγινα κακος .
Στον αγωνα αυτον στιριξα και εγω με την παρουσια μου την λεσχη , ηταν ενας καλητερος αγωνας απο τον προηγουμενο και χερομε γιατι καποια θεματα που ειχα πει εγιναν και βγηκαν σε καλο για την λεσχη πιστεβω.
Ολοι οι αγωνες στην κρητη που τουλαχιστον παω μεχρι τωρα εχουν καποιες ελιψεις καποτε μπορει να φτεει η οργανοση ,τα κακα σπασιματα σε ενα αυτοκινιτο οπος στα χανια με το αυτοκινιτο του Κισσανδρακη που πηρε πολη ωρα για να ανιξει το εμποδιο της κ3 . Χαρικα για την συνεργασια με τους Ρεθυμιοτες και αυτο πρεπει να γινει με ολες τις Λεσχες τις κρητης .
Τα αμερικανικα προτιπα δεν μου καθωνται καθολου εδω ειμασται Κρητη , να κιταζουμε να κανουμε καλητερους τους αγωνες μας και να κανουμε τις παρεες μας μετα τον αγωνα θυμαμε παλιοτερα στο Pεθυμνο που ειχα τρεξει και εγω σε εναν αγωνα κρασια στεις κουπες να κανου το γυρο ,τα οργανα να παιζουν ο Μαθιος να τραγουδαει !!!!
makis2

Post by makis2 »

Αν και δεν μπορω να ξερω ποιοι γραφουνε θα δωσω μια απαντηση σε οσους ειναι τοσο αντιθετοι με αυτα που ειπα. σε οσα video και αν ανεβασε ο antonisxj ειναι ολα χωμα......... πετρες πουθενα.......... οσο για τον αλιταρχη που τον γνωριζω πολυ καλα γιατι τυχαινει να ειμαι fun και των sprint και των rally τον γνωριζω πολυ καλα τον ΞΑΝΑΚΗ το ΦΟΝΤΑ που ηρθε με το κουστουμι και εφυγε γιατι φοβοτανε μην το λερωσει και ο τεχνικος εφορος ο ΜΙΧΑΗΛΑΚΗΣ ο ΣΤΕΛΙΟΣ δεν ηρθε καθολου. οσο για τουσ πυροσβεστηρες ηταν ΔΥΟ και μονο ΔΥΟ........... αφου ηταν περηττη η πυροσβεστηκη. οσο για το ατομο της ΕΘΕΑ ειναι βασικο για να τραβαει λιγο τα χαλιναρια σε ορισμενους. εκει εκανε ο καθενας του κεφαλιου του. Ε Γ Ω Η Σ Τ Ε Σ εισαστε τιποτα αλλο αφου δεν παραδεχεστε τιποτα για μια αποτυχια σε ενα αγωνα σας.
makis2

Post by makis2 »

Α!!!!!!! και δεν σου μιλησα για καθυστερηση του αγωνα αλλα αφου το αναφερες που ηταν ενα μηχανημα οπως εχουμε συνηθησει να βλεπουμε στους αγωνες να απομακρυνει του Χανταμπακη το αμαξι και το UNIMOG του Κισσανδρακη γρηγορα και χωρις να παθει ζημια και ο γερανος των παιδιων οπως ειδαμε???????????? θελεισ να πω κι'αλλα 'η θα παραδεχτεις και τιποτα????????????????
friar

Post by friar »

makis2 wrote:Αν και δεν μπορω να ξερω ποιοι γραφουνε θα δωσω μια απαντηση σε οσους ειναι τοσο αντιθετοι με αυτα που ειπα.
καμία αντίθεση σε ότι θες να πεις.
πολλές αντιρρήσεις στον τρόπο που τα λές

μιας που πιάνεις και ονόματα αν θες δίνεις και το δικό σου, όχι ότι είναι υποχρεωτικό, υποχρεωτικό είναι μόνον να τα μας τα λές ευγενικά.

σ' ευχαριστώ
στάθης μανιάτης
συμμετοχές στην κρήτη, safari 2003, trial 2004 και 2005 θαρρώ, αν ενθυμούμαι καλώς... ;)
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
kwstas

Post by kwstas »

Κοπελια τα αποτελεσματα ποτε θα τα βαλετε του χρονου ?!!!!!!!!!!!!!
Αντε να τα δουμε.Στην σελιδα της λεσχης http://www.4x4hanion.gr δεν μπενει, που μπορουμε να τα δουμε?
Αννα ,Μαθιε μπενεις καθολου επαε?
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”