ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ 24 Ώρες 4x4. Μία φορά ΔΕΝ είναι αρκετή!!
Re: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ 24 Ώρες 4x4. Μία φορά ΔΕΝ είναι αρκε
Παιδιά καλημέρα,
Εγώ το ακούω πολύ καλό όλο αυτό και θα ήθελα να το δοκιμάσω.
Δεν ξέρω εάν θα έκανα πρωτάθλημα με 24ωρα αλλά ξέρω ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω μία δοκιμή δεν θα βλάψει.
Εάν δε, έχει την τεχνογνωσία του ΙΧΝΗΛΑΤΗ, τότε εγώ θα έρθω όπου και εάν γίνει αρκεί να μην με φάνε τα 3 παιδιά και η γυναίκα μου (βέβαια ήρθαν και τους άρεσε πολύ στο Ζάππειο, για να δούμε για να δούμε). Μου έφαγε την θέση ο τρίτος για 1,5 λεπτά (λόγω υπέρβασης ορίων, πρέπει να φάω τον συνοδηγό μου) και έτσι δεν κατάφερα να πάρω τίτλο. Αν και ο μεγαλύτερος τίτλος είναι να καταφέρεις να τερματίσεις. Κάποτε ψάχναμε να πάμε στο ΠΑΡΙΣΙ-ΝΤΑΚΑΡ και όταν μάθαμε κόστοι κάναμε αμέσως ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Τώρα το βλέπω πολύ θετικά όλο το σχέδιο αρκεί να βρούμε και χορηγούς για να μπορέσουμε να μειώσουμε κόστοι.
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
243
Εγώ το ακούω πολύ καλό όλο αυτό και θα ήθελα να το δοκιμάσω.
Δεν ξέρω εάν θα έκανα πρωτάθλημα με 24ωρα αλλά ξέρω ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω μία δοκιμή δεν θα βλάψει.
Εάν δε, έχει την τεχνογνωσία του ΙΧΝΗΛΑΤΗ, τότε εγώ θα έρθω όπου και εάν γίνει αρκεί να μην με φάνε τα 3 παιδιά και η γυναίκα μου (βέβαια ήρθαν και τους άρεσε πολύ στο Ζάππειο, για να δούμε για να δούμε). Μου έφαγε την θέση ο τρίτος για 1,5 λεπτά (λόγω υπέρβασης ορίων, πρέπει να φάω τον συνοδηγό μου) και έτσι δεν κατάφερα να πάρω τίτλο. Αν και ο μεγαλύτερος τίτλος είναι να καταφέρεις να τερματίσεις. Κάποτε ψάχναμε να πάμε στο ΠΑΡΙΣΙ-ΝΤΑΚΑΡ και όταν μάθαμε κόστοι κάναμε αμέσως ΤΟΥΜΠΕΚΙ. Τώρα το βλέπω πολύ θετικά όλο το σχέδιο αρκεί να βρούμε και χορηγούς για να μπορέσουμε να μειώσουμε κόστοι.
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
243
-
Να θυμισω οτι καποτε γινοντουσαν και αλλοι αγωνες αντοχης και μαλιστα 24ωροι,
και αν θυμαμαι καλα ειχαν γινει και στην Πελοποννησο.
Τωρα δεν γινονται (το γιατι δεν ειναι επι του παροντος)
Αρα το να κανουν και αλλες λεσχες 24ωρους μαλλον ουτοπικο.
Το αν αντεχει ο Αθανασιου να κανει και δευτερο 24Ωρο αυτο το ξερει ο ιδιος,
αλλα δεν θα το μαθουμε απο αυτο το forum.
Αν θυμαμαι καλα ο Αθανσιου ειχε οργανωσει το 2005 και 24Ωρο στην Ευβοια
και τις Ακροπολικες Ιχνηλασιες
Ηλιας Νικολαου
- StruppiTeam
Elias Nicolaou wrote:Να θυμισω οτι καποτε γινοντουσαν και αλλοι αγωνες αντοχης και μαλιστα 24ωροι,
Όπως υπάρχουν μερίδες ατόμων που τους αρέσουν τα Raid και τα Trail, έτσι υπάρχουν
και μερίδες ατόμων συμπεριλαμβανομένου και εμένα που τους αρέσουν οι αγώνες
αντοχής. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι..... δηλαδή το τι αρέσει στον
καθένα.

Ουτοπικό.... χμμμμ.... συγνώμη αλλά διαφωνώ.
Εγώ θα χαρακτήριζα αυτήν την προσπάθεια με μία απλή λέξη.... "ΘΕΛΗΣΗ".
Τώρα όσο αφορά γιατί δεν κάνουν κι άλλοι.... ας μας απαντήσουν οι ίδιοι αν και συμφωνώ ότι δεν είναι του παρόντος.
Όσο αφορά το ότι δεν μπορεί πλέον ο Γιάννης Αθανασίου να μας απαντήση μέσα από αυτο το φόρουμ απλώς θα πω....
ΚΡΙΜΑΣ!!!!
Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
.
- ageorgakis
Λοιπόν, πως έχω ψυχολογήσει εγώ τον αγώνα και τον Αθανασίου:
1) Ο αγώνας σαν αγώνας είναι πολύ κλειστός. Επτασφράγιστο μυστικό. Το διασταύρωσα αυτό πολλές φορές φέτος όπως και πέρσι. Αυτό σημαίνει πως ο Αθανασίου δεν θα άφηνε όποιον και όποιον να βγάλει τη διαδρομή. Αν το έκανε αυτό θα έχανε την αξία του ο αγώνας γιατί οι τοπικές ομάδες θα ήταν πολύ πιθανό να γνώριζαν τη διαδρομή και φυσικά θα χαλούσε ο ανταγωνισμός. Η όλη ομορφιά αυτού του αγώνα είναι ότι όλοι είμαστε ίσοι, με ότι αυτοκίνητο και να τρέχουμε, αφού κανένας μας δε γνωρίζει που πάει. Και 500 άλογα να βγάζει το μοτόρι, αν δε ξέρεις τη διαδρομή δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις γιατί πιθανότατα θα φας τα μούτρα σου.
2) Για να γίνει το παραπάνω πρέπει να συμβούν δύο πράγματα: α) ή να βρει ο Αθανασίου έμπιστους ανθρώπους, ή β) να βγάλει ο ίδιος ο Αθανασίου τη διαδρομή. Το πρώτο είναι πολύ δύσκολο, όχι επειδή δεν υπάρχουν έμπιστοι άνθρωποι, αλλά επειδή πρέπει να εμπλακούν πολλοί και όλο και κάποιος θα ανοίξει το στοματάκι του σε κάποιον κολλητό. Το δεύτερο απαιτεί πλήρη αφοσίωση του Αθανασίου σε αυτούς τους αγώνες, που σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσει τη δουλειά του και την οικογένεια του. Άρα χλομό και αυτό, εκτός ίσως αν υπήρχε ανάλογο οικονομικό κίνητρο για να βγάλει και ο άνθρωπος το ψωμί του.
3) Ο Αθανασίου ενδιαφέρεται πάνω απ’ όλα για την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Δηλαδή δεν θα ήθελε να βάλει κάποιον να ταξιδεύει οδικός μια ολόκληρη μέρα και μετά να έτρεχε 24 ώρες, και μετά να ξαναγυρνούσε οδικός στο σπίτι του. Πολύ επικίνδυνο αυτό. Υπάρχουν λύσεις για αυτό αλλά από μόνο του χρειάζεται πολύ προσπάθεια και οργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το θέμα.
Για να γίνει κάτι τόσο μεγάλο πιστεύω πως θα έπρεπε να δημιουργηθεί μία επιτροπή ή μία ομοσπονδία με επικεφαλή τον Αθανασίου αφού είναι ο αδιαμφισβήτητα ο καταλληλότερος για αυτή τη θέση, και να οργανωθεί σιγά σιγά το πράγμα, εμπλέκοντας τοπικούς φορείς, ξενοδοχεία, ταβέρνες, κλπ κλπ.
Το ερώτημα τώρα είναι ποίος θα βοηθήσει τον Αθανασίου;
1) Ο αγώνας σαν αγώνας είναι πολύ κλειστός. Επτασφράγιστο μυστικό. Το διασταύρωσα αυτό πολλές φορές φέτος όπως και πέρσι. Αυτό σημαίνει πως ο Αθανασίου δεν θα άφηνε όποιον και όποιον να βγάλει τη διαδρομή. Αν το έκανε αυτό θα έχανε την αξία του ο αγώνας γιατί οι τοπικές ομάδες θα ήταν πολύ πιθανό να γνώριζαν τη διαδρομή και φυσικά θα χαλούσε ο ανταγωνισμός. Η όλη ομορφιά αυτού του αγώνα είναι ότι όλοι είμαστε ίσοι, με ότι αυτοκίνητο και να τρέχουμε, αφού κανένας μας δε γνωρίζει που πάει. Και 500 άλογα να βγάζει το μοτόρι, αν δε ξέρεις τη διαδρομή δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις γιατί πιθανότατα θα φας τα μούτρα σου.
2) Για να γίνει το παραπάνω πρέπει να συμβούν δύο πράγματα: α) ή να βρει ο Αθανασίου έμπιστους ανθρώπους, ή β) να βγάλει ο ίδιος ο Αθανασίου τη διαδρομή. Το πρώτο είναι πολύ δύσκολο, όχι επειδή δεν υπάρχουν έμπιστοι άνθρωποι, αλλά επειδή πρέπει να εμπλακούν πολλοί και όλο και κάποιος θα ανοίξει το στοματάκι του σε κάποιον κολλητό. Το δεύτερο απαιτεί πλήρη αφοσίωση του Αθανασίου σε αυτούς τους αγώνες, που σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσει τη δουλειά του και την οικογένεια του. Άρα χλομό και αυτό, εκτός ίσως αν υπήρχε ανάλογο οικονομικό κίνητρο για να βγάλει και ο άνθρωπος το ψωμί του.
3) Ο Αθανασίου ενδιαφέρεται πάνω απ’ όλα για την ασφάλεια των αγωνιζομένων. Δηλαδή δεν θα ήθελε να βάλει κάποιον να ταξιδεύει οδικός μια ολόκληρη μέρα και μετά να έτρεχε 24 ώρες, και μετά να ξαναγυρνούσε οδικός στο σπίτι του. Πολύ επικίνδυνο αυτό. Υπάρχουν λύσεις για αυτό αλλά από μόνο του χρειάζεται πολύ προσπάθεια και οργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το θέμα.
Για να γίνει κάτι τόσο μεγάλο πιστεύω πως θα έπρεπε να δημιουργηθεί μία επιτροπή ή μία ομοσπονδία με επικεφαλή τον Αθανασίου αφού είναι ο αδιαμφισβήτητα ο καταλληλότερος για αυτή τη θέση, και να οργανωθεί σιγά σιγά το πράγμα, εμπλέκοντας τοπικούς φορείς, ξενοδοχεία, ταβέρνες, κλπ κλπ.
Το ερώτημα τώρα είναι ποίος θα βοηθήσει τον Αθανασίου;
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και θα προσθέσω (όπως το έχω ξαναγράψει) ότι εγώ θα ήθελα να το οργανώσει ο Αθανασίου με την ομάδα του (το κόστος το συζητάμε) και βέβαια δεν λέει κανένας να πάει για την ψυχή της Μητέρας του. Θα π'αει για την πάρτυ του και θα το στήσει τόσο άψογο όπως πάντα και να προσθέτει κάτι καλύτερο από το προηγούμενο.
Δεν πρόκειται οι διάφοροι (που δεν έτρεξαν στον αγώνα του άχρηστου όπως τον ανεβάζανε στα διάφορα) να τον αφήσουν να αγιάσει, μπορεί όμως με το σπρώξιμο των ερασιτεχνών όπως εγώ και διάφοροι άλλοι να τον σπρώξουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια θέλουμε και την άποψη του ίδιου ΙΧΝΗΛΑΤΗ αλλά από εδώ δεν θα την πάρουμε διότι οι δημοκρατικές διαδικασίες του ενός, δούλεψαν.
Συμφωνώ απόλυτα ότι οι αγώνες αντοχής έχουν πολύ περισσότερη ομορφιά από όλους τους άλλους, αρκεί να ξέρει ο καθένας γιατί το κάνει και τι περιμένει.
243
Δεν πρόκειται οι διάφοροι (που δεν έτρεξαν στον αγώνα του άχρηστου όπως τον ανεβάζανε στα διάφορα) να τον αφήσουν να αγιάσει, μπορεί όμως με το σπρώξιμο των ερασιτεχνών όπως εγώ και διάφοροι άλλοι να τον σπρώξουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια θέλουμε και την άποψη του ίδιου ΙΧΝΗΛΑΤΗ αλλά από εδώ δεν θα την πάρουμε διότι οι δημοκρατικές διαδικασίες του ενός, δούλεψαν.
Συμφωνώ απόλυτα ότι οι αγώνες αντοχής έχουν πολύ περισσότερη ομορφιά από όλους τους άλλους, αρκεί να ξέρει ο καθένας γιατί το κάνει και τι περιμένει.
243
- StruppiTeam
Φίλε Αλέξανδρε.... συμφωνώ και μαζί σου σε όλα όσα προανέφερες.
Απόλυτα!!!
Όμως να προσθέσω ότι σε όλα από τα οποία μας είπες, υπάρχουνε και
πολλαπλές λύσεις. ΌΧΙ μόνο μία.... επαναλαμβάνω.... ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ!!!
Για αυτό, ας αποφασίσουμε όλοι όσοι από εμάς ενδιαφέρονται εάν ΌΝΤΩΣ
θέλουμε να γίνει και 2ος, γιατί όχι και 3ος, 24 ΏΡΕΣ 4x4, και όταν το αποφασίσουμε
ΌΛΟΙ ΜΑΣ ότι το θέλουμε (Εγώ ψηφίζω... ΝΑΙ!!!), τότε μπορούμε να βρούμε και
τις λύσεις.
Επίσης, σε κάποιο άλλο site, που γράφουμε, από όσα έχω γράψει και από τις
διάφορες απαντήσης που έχω λάβει... ο Γιάννης Αθανασίου "ψήνετε" να το
εδραιώση και για 2η φορά τον 24ωρο εαν υπάρξη και συνδιοργανωτής.
Και να προσθέσω για να ΜΗΝ παραξηγηθώ.... ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,
ούτε ο Γιάννης Αθανασίου, ούτε η Κωνσταντίνα Αθανασίου, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Απλώς, έβγαλα ΜΟΝΟ ΜΟΥ συμπεράσματα από διάφορα που διαβάζω και
γράφω και απλός τα αναφέρω.
Οπότε.... εαν ΚΑΠΟΙΟΣ, οποιοσδήποτε θέλει, έχει όρεξη, γουστάρει να γίνει
συνδιοργανωτής για έναν ΔΕΥΤΕΡΟ 24 ΏΡΕΣ 4x4, δεν έχει να κάνει άλλο από
το να επικοινωνήσει με τον Ιχνηλάτη και τον Γιάννη Αθανασίου και να του κάνει
πρόταση συνδιοργάνωσης για έναν 2ο 24ωρο κάπου αλλού στην Ελλαδίτσα μας
και φυσικά για να γίνετε και να καθιερωθεί μέσα Άνοιξης.
Ακούς, κ Βαξεβάνη????
Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
.
Απόλυτα!!!
Όμως να προσθέσω ότι σε όλα από τα οποία μας είπες, υπάρχουνε και
πολλαπλές λύσεις. ΌΧΙ μόνο μία.... επαναλαμβάνω.... ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ!!!
Για αυτό, ας αποφασίσουμε όλοι όσοι από εμάς ενδιαφέρονται εάν ΌΝΤΩΣ
θέλουμε να γίνει και 2ος, γιατί όχι και 3ος, 24 ΏΡΕΣ 4x4, και όταν το αποφασίσουμε
ΌΛΟΙ ΜΑΣ ότι το θέλουμε (Εγώ ψηφίζω... ΝΑΙ!!!), τότε μπορούμε να βρούμε και
τις λύσεις.
Επίσης, σε κάποιο άλλο site, που γράφουμε, από όσα έχω γράψει και από τις
διάφορες απαντήσης που έχω λάβει... ο Γιάννης Αθανασίου "ψήνετε" να το
εδραιώση και για 2η φορά τον 24ωρο εαν υπάρξη και συνδιοργανωτής.
Και να προσθέσω για να ΜΗΝ παραξηγηθώ.... ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,
ούτε ο Γιάννης Αθανασίου, ούτε η Κωνσταντίνα Αθανασίου, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Απλώς, έβγαλα ΜΟΝΟ ΜΟΥ συμπεράσματα από διάφορα που διαβάζω και
γράφω και απλός τα αναφέρω.
Οπότε.... εαν ΚΑΠΟΙΟΣ, οποιοσδήποτε θέλει, έχει όρεξη, γουστάρει να γίνει
συνδιοργανωτής για έναν ΔΕΥΤΕΡΟ 24 ΏΡΕΣ 4x4, δεν έχει να κάνει άλλο από
το να επικοινωνήσει με τον Ιχνηλάτη και τον Γιάννη Αθανασίου και να του κάνει
πρόταση συνδιοργάνωσης για έναν 2ο 24ωρο κάπου αλλού στην Ελλαδίτσα μας
και φυσικά για να γίνετε και να καθιερωθεί μέσα Άνοιξης.

Ακούς, κ Βαξεβάνη????

Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
.
-
φιλε μου, κι εγω Αντοχης γουσταρω, αλλα που;StruppiTeam wrote: ... έτσι υπάρχουν και μερίδες ατόμων συμπεριλαμβανομένου και εμένα που τους αρέσουν οι αγώνες αντοχής. ..
Ηλιας Νικολαου
- friar
Κράτα και μια πισινήkankou wrote:Δεν πρόκειται οι διάφοροι (που δεν έτρεξαν στον αγώνα του άχρηστου όπως τον ανεβάζανε στα διάφορα) να τον αφήσουν να αγιάσει,
μπας και δαγκωθείς αύριο
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Φίλε μου, δεν νομίζεις πως μπαίνεις σε θολά νερά?kankou wrote: Βέβαια θέλουμε και την άποψη του ίδιου ΙΧΝΗΛΑΤΗ αλλά από εδώ δεν θα την πάρουμε διότι οι δημοκρατικές διαδικασίες του ενός, δούλεψαν.
Θα είναι κρίμα να αμαυρώσεις αυτή την πρωτοβουλία του Τζιώτη.
Κάντε την κουβεντούλα σας, δεν σας ενοχλεί κανείς, αλλά η ειρωνία και η κριτική μπορούν να λείπουν,
ιδίως αν δεν γνωρίζεις για τί και για ποιούς μιλάς.
Κρίμα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να συμμετάσχω και εγώ,
αλλά έτσι είναι και μάλλον έτσι θα μείνουν.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- StruppiTeam
Nicolas wrote:Κρίμα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να συμμετάσχω και εγώ,
αλλά έτσι είναι και μάλλον έτσι θα μείνουν.
Νικόλα.... "Κράτα και μια πισινή μπας και δαγκωθείς αύριο", που λέει και ο Friar.
Ποτέ δεν ξέρεις. Αύριο μπορεί να αλάξουν τα πράγματα και τρέχεις στον επόμενο.

Μακάρι δηλαδή.... όλοι ευπρόσδεκτοι... πιστεύω.
Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
.