Εγώ αυτό θα το θεωρούσα κράξιμο!!! Αλλά ξέχασα... εγώ έχω λάθος συμπεριφορά!thomas wrote:Μετα απο τηλεφωνικη προσκληση του Θεολογη και του Κανιμα θα ειμαι και εγω εκει.
Και φυσικα δεν μπορει να απαγορευσει κανεις και τον Αθανασιου να ειναι εκει.Τον ανθρωπο που ηταν
τρεις φορες οδηγος σε TROPHY και δυο φορες συνοδηγος. Εξαλλου δεν μπορει κανεις να απαγορευσει
την αγαπη για αυτους τους αγωνες και μαλιστα ανθρωποι με πολυ λιγοτερους αγωνες στην πλατη τους.
Το πλαισιο της συζητησης και τον τροπο διεξαγωγης τον καθοριζει αποκλειστικα η παραπανω οργανωτικη
επιτροπη.
Και οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι 1817! Ειναι 990+, ο αριθμός των περισσότερων ψηφισάντων αστερή μου! Και είναι ένας λογικός αριθμός ανάμεσα στα σχεδόν 30.000 χιλιάδες μέλη των 4κίνητων ελληνικών fora!
Έστω και αν καθείς είναι γραμμένος, κατά μέσο όρο, σε τρία fora ταυτόχρονα, έχουμε κάποιες 8.500 - 10.000 ξεχωριστά άτομα. Οπότε το 10% ενδιαφέρεται για τους αγώνες. Πολύ το θεωρείς;
ΥΓ. Που να σου στείλω το τιμολόγιο για το φροντιστήριο, που έλεγε και ένας "φίλος"!