ενα - ουτοπικο - Πρωταθλημα 4χ4

GENERAL LEE

Re: ενα - ουτοπικο - Πρωταθλημα 4χ4

Post by GENERAL LEE »

Η βαζελίνη προκαλεί αλλεργίες ??? :? :? :?
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Υπαρχουν και.... υποαλεργικές με ουδετερο PH :D :D :D :D :D :D :D
PANIAIN

Post by PANIAIN »

που το ξέρεις εσύ? :?
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Διαβάζει τις ετικέτες :geek:
PANIAIN

Post by PANIAIN »

μάλιστα... :lol:
pc4x4n

Post by pc4x4n »

:o Εμείς εδώ στο Ναύπλιο , τα «ΒΛΑΧΑΚΙΑ» έχουμε μεσάνυκτα και δεν γνωρίζουμε τίποτα , ούτε από επιτροπές ούτε από συζητήσεις ούτε από αποφάσεις…
Είμαστε βλέπετε πολύ μακριά …άσχετοι αποτυχημένοι διοργανωτές , αποτυχημένοι αγωνιζόμενοι , με τις ελαχιστοτερες συμμετοχές , αφιλόξενοι , η προσφορά μας στο χώρο ήταν πάντα αν όχι αρνητική αδιάφορη , δεν σεβαστήκαμε ποτέ τους αγωνιζόμενους … πολύ μπλαμπλα για το τίποτα .

«ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ»

Για να μην ενοχλούμε τα κέντρα αποφάσεων….ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!
Όταν αποφασίσετε ξυπνήστε και τα βλαχάκια τις επαρχίας !!!!

Να με συγχωρέσουν αν κάποιοι εκτός πρωτεύουσας προσβλήθηκαν….

:?:
friar

Post by friar »

Διαφωνώ με όσα λές.
και εσύ δεν τα πιστεύεις
Δεν ξέρω ποιό πείσμα σε βάζει να λές τέτοια πράμματα
Τα έργα σας γνωστά και θαυμαστά
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Φίλε friar δεν γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο πάρα πολλοί παραμένουμε στο σκοτάδι και τι το επιβάλει , και γιατί μην λαμβάνονται υπόψη ;

Να με συμπαθείς σε έχω υπολογίσει και για «ΒΛΑΧΑΚΙ» :lol:
friar

Post by friar »

Και εγώ στα σκοτάδια είμαι και περιμένω.

Για "Βλαχάκι" δεν μου πάει αφού ο Προαστικός περνάει από την αυλή μου :P
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Να ξεκαθαρίσουμε κατι: ο Γιάννης δεν έγραψε κάτι απο το μυαλό του. Σας ανακοίνωσε τα πρακτικά της συνάντησης του Οκτώβρη της Επιτροπής 4Χ4 της ΕΘΕΑ, όντας ο μόνος που μπαίνει στον κόπο να κρατά πρακτικά των συνεδριάσεων. Δεν ήταν ούτε οι απόψεις μου, ούτε το πως είδα τη συζήτηση. Ήταν καταγεγραμμένα όλα όσα ειπώθηκαν και αποφασίστηκαν - προτάθηκαν. Οπότε ας μείνουν στο πλάι τα "...δεν είδα, δεν ξέρω, δε θυμάμαι τίποτε..." και βέβαια οι φανφάρες του τύπου "...ήταν ανακριβές...".

Τότε, τον Οκτώβρη, ο πρόεδρος της επιτροπής μας ανακοίνωσε "...αγώνες μικτοί, τέλος...", σαν απόφαση της ΕΘΕΑ. Αν αυτό έχει αλλάξει σήμερα, σωστότατα, δεν έχει να κάνει με τις τότε αποφάσεις - προτάσεις.

Για τα υπόλοιπα; Από τη στιγμή που μάλλον πάμε μπροστά, όπως έδειξε η προχθεσινή συνάντηση, ας τα αφήσουμε πίσω. Σας βεβαιώνω ότι αν τα βγάλουμε στη φόρα πολλοί θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο ήταν, είναι και θα είναι να κάνουμε καλύτερους αγώνες, καλύτερα πρωταθλήματα. Και όποιος το υπονομεύσει αυτό, όπως έχει γίνει πολλές φορές μέχρι σήμερα, εμένα θα με βρει αντίπαλό του.

Όσον αφορά το roll cage, είναι απόφαση του 2008 ότι από το 2010 θα υπάρχει στα αυτοκίνητα της Open. Οπότε γιατί ψάχνετε νέες αποφάσεις; Και ο κανονισμός είναι σαφέστατος για το ΠΩΣ μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα roll cage που να πληρεί τις προδιαγραφές. Υπάρχουν 4-5 κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα που ξέρουν και άλλοι τόσοι ίσως που δεν τους γνωρίζω.

Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε την Αμερική. Το έχουν κάνει άλλοι για εμάς, εδώ και πολλά χρόνια. Οι rallymen φτιάχνουν roll cage τα τελευταία 30 χρόνια. Τέτοια roll cage είναι κατάλληλα και για το 4Χ4 με μερικά ακόμη επιτρεπτά σχήματα. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”