24 Ώρες 4Χ4 2009

StruppiTeam

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by StruppiTeam »

Aggelos wrote:
Ιχνηλάτης wrote:Η Open και η Normal εμφανίζονται στον ίδιο πίνακα, λόγω της απαίτησης της ΕΛΠΑ εξ΄αιτίας του πρωταθλήματος, στό οποίο παίζουν μαζί.

Entry και SUV παρουσιάζονται μαζί λόγω των κοινών απαιτήσεων και επειδή από το 2010 θα αποτελούν κοινή κατηγορία σε όλους τους αγώνες.
δεν εχω θεμα με την κοινη παραθεση Z0 & Z1, αλλα με την ελλειψη περισοτερων στοιχειων στο excel που δημοσιευσατε..

μου λειπουν οι χρονοι της SS1 και χρονοι ποινων διπλα σε χρονους απλων (απ' οτι καταλαβα ειχαμε μονο 4 απλες εμεις οι...
πρωταρηδες)
υπαρχουν αυτα τα στοιχεια πουθενα να τα δουμε?
και παλι ευχαριστω

Φιλε Φωκίων συγνώμη που έγραφα με λατινικούς χαρακτήρες. Βλέπεις δεν είμασταν και οι καλύτεροι στην γραμματική. :-)

Όσο για τιον Άγγελο, συμφωνό ΑΠΟΛΥΤΑ, όπως συμφωνό επίσης στο ότι η Open και Normal εμφανίζονται στον ίδιο
πίνακα λόγω ΕΛΠΑ, καθώς η Entry και SUV συνυπάρχουν λόγω του ότι το 2010 θα είναι μία κοινή κατηγορία.
ΟΜΩΣ.... και λέω ΌΜΩΣ με κεφαλαία γραμματα....
Δεν θα έπρεπε η κατηγορίες ENTRY & SUV να έχουν αναλυτικά αποτελέσματα για ΌΛΕΣ τις διαδρομές
(Section 1 - Section 2 - Section 3 - Section 4 - Section 5 - Section 6, καθώς και για την 1 ειδική),
όπως αναφέρονται στις OPEN και NORMAL κατηγορείες?

Είναι δηλαδή ποιό σωστό οι αγωνιζώμενοι να μην γωρίζουν από το να γνωρίζουν?
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

Θα διορθωθεί άμεσα. Απλά δώσαμε 2 από τις 4 μετρήσεις για λόγους ευκολίας.
Aggelos

Post by Aggelos »

εεεεε.... σορρυ που θα γινω σπαστικος,
θα μπορουσα να εχω κι εγω τα αντιστοιχα στοιχεια
για τη δικη μου συμμετοχη;

ειμαι οδηγος του πληρωματος #424

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων,
Αγγελος
All I want for Christmas is a Tomcat
friar

Post by friar »

Aggelos wrote:εεεεε.... σορρυ που θα γινω σπαστικος,

Αγγελος
Sisifos to the rescue
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Ιχνηλάτης

Post by Ιχνηλάτης »

Όχι. Έγινε ενδεικτικά για μία συμμετοχή. Δε μπορεί να γίνει με όλες. Αν θέλετε κατ΄ιδίαν από τα γραφεία μας.
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Ιχνηλάτης wrote:
Aggelos wrote:
Ιχνηλάτης wrote:Η Open και η Normal εμφανίζονται στον ίδιο πίνακα, λόγω της απαίτησης της ΕΛΠΑ εξ΄αιτίας του πρωταθλήματος, στό οποίο παίζουν μαζί.

Entry και SUV παρουσιάζονται μαζί λόγω των κοινών απαιτήσεων και επειδή από το 2010 θα αποτελούν κοινή κατηγορία σε όλους τους αγώνες.
δεν εχω θεμα με την κοινη παραθεση Z0 & Z1, αλλα με την ελλειψη περισοτερων στοιχειων στο excel που δημοσιευσατε..

μου λειπουν οι χρονοι της SS1 και χρονοι ποινων διπλα σε χρονους απλων (απ' οτι καταλαβα ειχαμε μονο 4 απλες εμεις οι...
πρωταρηδες)
υπαρχουν αυτα τα στοιχεια πουθενα να τα δουμε?
και παλι ευχαριστω
Στην Entry και την SUV η ειδική δε μετρά κανονικά. Είναι για να λύνει τις ισοβαθμίες. Τέτοιες δεν υπήρξαν, οπότε δεν καταγράψαμε την ειδική. Αν θέλετε να το κάνουμε.

Εντάξη..... ξεχνάμε την ειδική εφόσον λέμε πως δεν υπάρχουνε ισοβαθμίες.
Εγώ, και όπως πιστεύω και άλλοι πρωτάρηδες καθώς και οι ΠΙΟ πολλοί έμπειροι....
βλέποντας ΜΟΝΟ κάπιους χρόνους στο Excel αρχείο ως SS4 και SS7....
ΔΕΝ καταλαβαίνουμε τίποτα.
Η αλήθεια είναι ότι βλέπωντας στο Excel αρχείο ΜΟΝΟ τις SS4 και SS7, και λόγω του
ότι είμαστε πρωτάρηδες, μου φαίνεται σαν να μου μιλάει κάποιος "κινέζικα".

Συγνώμη Γίαννη για την εμμονή μου να μάθω, αλλά ΜΟΝΟ μαθαίνωντας μπορώ να προοδεύσω.

Με εκτιμιση
Γιάννης Τζιώτης
littledevil

Post by littledevil »

Εδώ κοίτα.... Όπου γάμος και χαρά... :lol: :lol: :lol:

Σιγά μην το άφηνες να πέσει κάτω! :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα... Ειμαι ΜΕΣΑ!!![/quote]

Τους δυό σας στην Βουλγαρία και τι στον κόσμο 8-)[/quote]

Σιγα μη σας αφήσω μόνους σας να αλωνίζετε...και εγω μέσα
DiKouv

Post by DiKouv »

Pet4x4 wrote: Sisifos σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, τώρα το μόνο που μένει είναι να τα δεί και ο Γιάννης με την ησυχία του και να μας απαντήσει. Προφανός όμως κάτι υπολογίζεις λάθος καθώς ο χρόνος στις απλές δέν μετριέται σε δευρετολεπτα αλλά σε λεπτά, καθώς επίσης και απο το γεγονός οτι όπως σου είπα, έχουμε μόνο 8 λεπτά στην τελευταία απλή! Ευχαριστώ όπως και να έχει! ;)
Απο ότι είδα απάντησε ήδη. Να διευκρινήσω πως εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν ο επιπλέον χρόνος είναι προπορεία ή καθυστέρηση στις απλές. Απλά ανέφερα το πόσος είναι με βάση τις μετρήσεις που έδωσε η οργάνωση.

Να κάνω και μία πρόταση προς την οργάνωση.
Προφανώς για να βγουν τα αποτελέσματα, θα έχετε τα σημεία όπου δώθηκε προπορεία ή υπήρξε καθυστέρηση για κάθε πλήρωμα.
Ίσως να ήταν σκόπιμο να ανακοινωθούν και αυτοί οι χρόνοι ώστε να έχουμε μία πιο συνολική εικόνα του αγώνα και να ξέρουμε πιο κομμάτι "στοίχισε" στον καθένα ή που κάποιος "κέρδισε" ουσιαστικά.
Last edited by DiKouv on Wed Dec 02, 2009 17:53, edited 1 time in total.
Everyone has the right to be stupid, some just abuse the privilege...
DiKouv

Post by DiKouv »

friar wrote:
Aggelos wrote:εεεεε.... σορρυ που θα γινω σπαστικος,

Αγγελος
Sisifos to the rescue
Μάλλον ο Ιχνηλάτης θα φέρει το rescue :P
Το 424 ήταν στην Entry και αν κατάλαβα καλά είπε πως θα ανακοινωθούν αναλυτικότερα αποτελέσματα αργότερα γιατί τώρα υπάρχουν μόνο οι SS4 και SS7.
Everyone has the right to be stupid, some just abuse the privilege...
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

Εντάξη..... ξεχνάμε την ειδική εφόσον λέμε πως δεν υπάρχουνε ισοβαθμίες.
Εγώ, και όπως πιστεύω και άλλοι πρωτάρηδες καθώς και οι ΠΙΟ πολλοί έμπειροι....
βλέποντας ΜΟΝΟ κάπιους χρόνους στο Excel αρχείο ως SS4 και SS7....
ΔΕΝ καταλαβαίνουμε τίποτα.
Η αλήθεια είναι ότι βλέπωντας στο Excel αρχείο ΜΟΝΟ τις SS4 και SS7, και λόγω του
ότι είμαστε πρωτάρηδες, μου φαίνεται σαν να μου μιλάει κάποιος "κινέζικα".

Συγνώμη Γίαννη για την εμμονή μου να μάθω, αλλά ΜΟΝΟ μαθαίνωντας μπορώ να προοδεύσω.

Με εκτιμιση
Γιάννης Τζιώτης[/quote]

Καθώς επίσης να ρωτήσω.... την σημείωσες την συμμετοχή μας στην Normal για το 24 Ώρες 2010....
η όσο ρωτάμε, τόσο πιο δύσκολα θα το θυμάσε? :D :D ;)

Ότι και να λέμε... για εμάς το 24 Ώρες 2009... ήταν ότι καλύτερο για όλη την 4χ4 χρονιά μας.
Το περιμέναμε όπως περιμένουν τα μικρά παιδάκια να πάρουνε την σοκολατίτσα τους. :D
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”