ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
μόλις βρώ χρόνο θα ανοίξω μια καινούρια ενότητα. θα είναι η ενότητα των κατά καιρών καγκουροατάκων που έχουν γραφτεί. να είστε σίγουροι ότι θα γεμίσει έυκολα.

if it doesn't break, fix it until it does
Βασικά adminokagoura μας μια προταση είναι να έχεις σαν κεντρική ενοτητα τα ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ και μεσα να ανοίγουμε άλλα θεματάκια αναλόγως!
Αν γίνεται!!
Αν και γίνεται γιατί εσύ μπορείς να φτιάξεις ότι καγκουριά παίζει!!!
Αν γίνεται!!
Αν και γίνεται γιατί εσύ μπορείς να φτιάξεις ότι καγκουριά παίζει!!!

όχι ρε κάγκουρα. με τίποτα. μπάχαλο έχει γίνει η κατάσταση. έλεος. μην το πειράζετε άλλο.
Το μόνο που γίνεται Γιαννάκη μου είναι να τα κάνουμε όλα ΚΟΦΑ σαν το cherokee του καγκουροβασιλιά!!!johny4x4 wrote:........μεσα να ανοίγουμε άλλα θεματάκια αναλόγως!
Αν γίνεται!!
Παρατήρησε τα θέματα που έχει εμπλακεί η καγκουροπαρέα. Τα έχουμε κάνει σ@βρακο!!!
Απο αγγελίες μέχρι τεχνικά! Οπότε τί θρεντάκια και ιστορίες λες τώρα. Πανηγήρι θα τα κάνουμε όλα!!!!!!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ Κ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!

Αυτό ξαναπές το. Η καγκουριά είναι μέσα στα πλαίσια την παρέας νομίζω...
Λοιπόν, να αποφασίσουμε πως θα το χειριστούμε το θέμα "τεχνικά θέματα" και το φτιάχνω εγώ μετά.
Λοιπόν, να αποφασίσουμε πως θα το χειριστούμε το θέμα "τεχνικά θέματα" και το φτιάχνω εγώ μετά.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
εγώ λέω αυτό να διαγραφεί τελείως ή να μεταφερθεί όπως είναι στα τεχνικά θέματα ή να μεταφερθεί μέσα στο Κάγκουρες 4x4 Club όπως κάναμε πάντα.
Τέλος.
αυτό που λέω, αυτό να γίνει. αλλιώς θα θεωρήσω ότι αμφισβητείται την Βασιλέια μου και θα σταματήσω να γράφω.
ΟΥΓΚ.
Τέλος.
αυτό που λέω, αυτό να γίνει. αλλιώς θα θεωρήσω ότι αμφισβητείται την Βασιλέια μου και θα σταματήσω να γράφω.
ΟΥΓΚ.
ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ.
Ο βασιλιάς μήλησε, ζήτω ο βασιλιάς!!!!!!!!!!!antonisxj wrote:εγώ λέω αυτό να διαγραφεί τελείως ή να μεταφερθεί όπως είναι στα τεχνικά θέματα ή να μεταφερθεί μέσα στο Κάγκουρες 4x4 Club όπως κάναμε πάντα.
Τέλος.
ΟΥΓΚ.
Αν διαγραφεί Αντωνάκη μου θα χαθούν πολύτιμες πληροφορείες για το ζύγισμα κεντρικού με τσεμπέρια!!!
Μέσα στο καγκουροclub!!!!
Το πανηγύρι συνεχίζεται!!!!!