project ΔΟΝ.

ROCKY XXX

Re: project ΔΟΝ.

Post by ROCKY XXX »

παρτον ρε γιατρε ενα διημερο στην λαρισα να τον κανεισ καμια βολτα να του δωσεισ και το ραγκλερ να κανει καμια βολτα να μαθει πωσ ειναι τα καλα αυτοκινητα μην παρει το δικο του αποτομα και φοβηθει και το παρατησει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

εδω 20ρικο κ 20ρικο στο αυτοκινητο καυσιμα κ εσυ λες ρε αποστολη να παω κ στην λαρισα??αμα μου βαλεις τα εξοδα φυγαμε ενα διημερακι για τον τρελογιατρο!!να παιξουμε με τα ψητα κ τον οινο!!γιατι απ οτι ξερω κανει κ διατροφη!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

παντα την παραμονη κανουμε δωρα .. ΔΟΝ παρε το δικο σου ... χιχιχιχιχιχi
Image
Image
georgexj

Post by georgexj »

τι μονο αυτες?????θελω κ αλλες???ανεβασε ρε παπαρα εχω τρελαθει θελω να δω το αυτοκινητο??
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Σιγα σιγα :!: :!: :!: :!: :!: να γινει ολοκληρωτικη παρουσιαση :!: :!: :!: :!: :!:
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΙΑΛΛΕΣ !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΜΠΡΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AGGELOSK

Post by AGGELOSK »

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΡΕΕΙΙΙΙΙΙ :o :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Image
georgexj

Post by georgexj »

μην μου τις βγαζεις μια μια ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!βγαλε μια ολοκληρη να δω το αυτοκινητακι μουυυυυυυ!!!δεν το αντεχω αλλο!!! :( :( :( :( :( :( :( :(
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:μην μου τις βγαζεις μια μια ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!βγαλε μια ολοκληρη να δω το αυτοκινητακι μουυυυυυυ!!!δεν το αντεχω αλλο!!!
Μα μη του το δείχνεις αργά και βασανιστικά.......

Θέλει με τη μια το παλικάρι μας........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote:μην μου τις βγαζεις μια μια ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!βγαλε μια ολοκληρη να δω το αυτοκινητακι μουυυυυυυ!!!δεν το αντεχω αλλο!!!
Μα μη του το δείχνεις αργά και βασανιστικά.......

Θέλει με τη μια το παλικάρι μας........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εσυ παλιο σκαταρχιδα να μην μιλας.σ εχω γραμμενο στα παπαρια μου!!!κρυφο πουτανιτσα!! :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ”