ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΙΛΠΑ...ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Άβαταρ μέλους
sv2ipw stelios
Δημοσιεύσεις: 953
Εγγραφή: Τετ Ιουν 17, 2009 13:14
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ TΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
CONTACT:

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΙΛΠΑ...ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Δημοσίευσηαπό sv2ipw stelios » Τετ Μαρ 04, 2015 22:46

ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.
Γέρακας, 16/2/2015
Αριθ. πρωτ. 1271

ΘΕΜΑ: Αντικατάσταση πινακίδων Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. μετά τη συνεδρίασή του στις 2/2/2015 έλαβε ομόφωνα την απόφαση όπως αντικατασταθούν όλες οι παλιές πινακίδες Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α όλων των αυτοκινήτων με νέου τύπου και με τον ίδιο αριθμό. Παράλληλα, χωρίς χρέωση, θα εκδίδεται και νέο Πιστοποιητικό Καταχώρησης Οχήματος.

Η απόφαση αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει η πρώτη απογραφή των κλασικών αυτοκινήτων που φέρουν πινακίδες Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. σε όλη την Ελλάδα. Οι πινακίδες παλαιού τύπου θα παραδίδονται στο Σωματείο σας. Στη συνέχεια, το Σωματείο σας με ευθύνη του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα τις παραδίδει στην Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. και θα εκδίδονται νέες τις οποίες θα αποστέλλει η Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. στα Σωματεία. Όσοι εκ των ιδιοκτητών έχουν οχήματα σε ακινησία οφείλουν να παραδώσουν τις πινακίδες Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α προς φύλαξη χωρίς καμία επιβάρυνση, στο Σωματείου τους το οποίο, στη συνέχεια με ευθύνη του Διοικητικού του Συμβουλίου, θα τις παραδίδει προς φύλαξη στην Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.

Το κόστος της ενέργειας αυτής είναι 10€ για κάθε ζεύγος πινακίδων νέου τύπου και είναι υποχρεωτική για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων με πινακίδες Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ παλαιού τύπου. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Οκτωβρίου 2015.

Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής όσα αυτοκίνητα φέρουν παλαιού τύπου πινακίδες δεν θα ασφαλίζονται και η ευθύνη θα βαρύνει αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες. Παράλληλα, η Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. ως έχει υποχρέωση από τον νόμο, θα ενημερώσει όλες τις αρμόδιες αρχές καθώς και την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών για την καθιέρωση των πινακίδων νέου τύπου από 1/11/2015.

Μετά τα παραπάνω, παρακαλούνται όλα τα σωματεία - μέλη μας να φροντίσουν για την ενημέρωση των μελών τους και την έγκαιρη εφαρμογή της πιο πάνω απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, σύμφωνα και με το άρθρο 6.7 του καταστατικού της Ομοσπονδίας, που ορίζει ότι "όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας είναι υποχρεωμένα να εργάζονται και να συμβάλλουν, με οποιοδήποτε τρόπο δύνανται, στην προσπάθεια για την προαγωγή και την εκπλήρωση των σκοπών της Ομοσπονδίας και να βοηθούν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση των σκοπών και των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δ. Βερναρδάκης Π. Ματσούκης
ΣΤΕΛΙΟΣ SV2IPW

JEEP Μ-151Α2
(Ο)ΙΙΙΙΙΙ(Ο)
Άβαταρ μέλους
Cruiserhead
Δημοσιεύσεις: 358
Εγγραφή: Τρί Φεβ 02, 2010 03:30

Re: ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΦΙΛΠΑ...ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Δημοσίευσηαπό Cruiserhead » Δευτ Μαρ 30, 2015 22:35

euharistoume Stelio!

Mits
PS. Sorry gia ta greeklish,eimai stin Portogalia kai grafo apo to PC tou Xenodoheiou...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες