ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

chris lc90

Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
vretos wrote:Αγαπητε κ.Ζαχαρη ,
Δεν θα ηθελα να συνεχισω αυτές τις ερωτοαπαντησεις δίχως τέλος
Θα απαντήσω στα μέχρι τώρα ερωτήματα όμως .

Για την μπαταρία
[...]

Για το κορωνοπήνιο
[...]

Καλό Μήνα
Βρεττός Θεόδωρος
Πτυχιούχος Μηχανικός Αυτοκινήτων
Κυριε Βρετε, τα περιστατικα μπαταριας και κορωνοπηνιων δεν τεθηκαν ως ερωτηματα αλλα ως γεγονοτα που δεν επιδεχονται αμφισβητηση και για αυτο καταγραφηκαν με τον πλεον απλο και κατανοητο τροπο για ολους..

τα ερωτηματα ομως που τεθηκαν δεν απαντηθηκαν και που αυτα "καινε" τον καθε ενα απο εμας τους πελατες σας που σας εμπιστευομαστε την περιουσια μας και πληρωνουμε για αυτο..

η μπαταρια και το κορωνοπηνιο δεν ενδιαφερουν και τοσο το αναγνωστικο κοινο..

παρακαλω περιοριστειτε στην εμφανιση στοιχειων που να αποδεικνυουν οτιστο συνεργειο αυτο εργαζονται ανθρωποι με πειρα (που ομως δεν αποδεικνυεται) και με τιτλους /δικαιολογητικα κτλ

στην υπογραφη σας δηλωνετε Πτυχιουχος..

Αδειουχος ειστε?
οι υπολοιποι συνεργατες σας ειναι?

εργασιες ηλεκτροσυγκολησης που γινονται εκει γινονται απο πιστοποιημενο ατομο?

στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 115 στο ΦΕΚ στο τριτο μερος θα δειτε στο αρθρο 15 τι χρειαζεται ενας πτυχιουχος οξυγονοκολλητης -ηλεκτροσυγκολητης
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Κυριε βρετε καλημερα

Βασικα αγγλικα θελει η τοποθετηση μιας μπαταριας..

Νever connect a winch to the side terminals..

στο site της optima http://www.optimabatteries.com/us/en/πας το ποντίκι εκεί που λέει support και διαλέγεις το Manual and User guides ...στην επόμενη οθόνη, διαλέγεις το battery user guide και ανοιγει το pdf ..στο δεξί μέρος, γράφει battery installation tips ...

...επίσης, το απευθείας Link του pdf είναι http://d26maze4pb6to3.cloudfront.net/12 ... _Guide.pdf
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Ακόμα και αν δεν υπάρχει ηλεκτρολόγος ή ηλεκτρολογικό υπόβαθρο ανάμεσα στο δυναμικό της επιχείρησής σας ... αν ακολουθούσατε τις οδηγίες του κατασκευαστή που αναφέρονται με σαφήνεια στα σχετικά manual, δεν θα κάνατε τόσο λανθασμένη τοποθέτηση της μπαταρίας στο αυτοκίνητό μου ... Αν δεν έχετε εμπειρία σε κάτι τόσο απλό όπως η εγκατάσταση μιας μπαταρίας και επιπρόσθετα δεν ακολουθείται τις απλές οδηγίες του κατασκευαστή, τότε για κάτι πιο πολύπλοκο όπως η εγκατάσταση ενός διαφορικού στα αυτοκινητό μου, δεν είναι δύσκολο να καταλάβω το πως προέκυψαν οι παραλήψεις στον έλεγχο και στις σχετικές ρυθμίσεις ... 
και λάβετε υπόψιν ότι το θέμα δεν είναι τόσο το αν καλύπτεται τα λάθη σας μέσω εγγύησης ή όχι...το θέμα είναι κατά πόσο μπορώ να βασιστώ ως καταναλωτής στις εργασίες που κάνατε στο όχημά μου, να ταξιδέψω με ασφάλεια χωρίς βλάβες ή δυστυχήματα και να επιστρέψω με ασφάλεια σε κάθε διαδρομή ή ταξίδι που κάνω ... Για αυτή την αναξιοπιστία και ανευθυνότητα που επιδείξατε στις διάφορες εργασίες που αναλάβατε στο αυτοκίνητό μου ζητάω απαντήσεις που ακομα δεν έχω λάβει ...
chris lc90

Post by chris lc90 »

[quote="george tompras"]Και μη χειρότερα!
chris lc90

Post by chris lc90 »

Blackchris wrote:
vretos wrote: Καινούριο κορονωπήνιο δεν σου έχουμε τοποθετήσει εμείς
Eπειδή έχω παρακολουθήσει όλη την πορεία της βελτίωσης του αυτοκινήτου του Χρήστου λέω οτι αυτό είναι μεγάλο ψέμα και είναι όπως τα λέει ο Χρήστος.

Δεν θυμάται ο Βρετός η άρχίσανε τα ψέμματα τώρα που είναι με την πλάτη στον τοίχο ?

Αυτό ας το απαντήση ο κόσμος, το μόνο σίγουρο και απο ιδία άποψη είναι οτι του έκαναν το αυτοκίνητο πουτ@ν@ και έφτασε σε απελπησία να το πουλήσει κλπ ενω στις ρυθμίσεις δεν έκαναν ουτε το 25% απο τα προβλεπόμενα.
Πιστεύω πως σίγουρα όχι απο δόλο αλλά απο βαριά ασχετοσύνη, αλλα το θέμα είναι πως οτι δεν γνωρίζεις δεν το ακουμπάς δεν προσπαθείς να μάθεις στου κασίδι το κεφάλι (ασε που είναι τόσες πολλές οι ρυθμίσεις του διαφορικού που και 1000 διαφορικά να "δεσεις" ΔΕΝ πρόκειται να μάθεις αν δεν ξέρεις ΤΙ προσπαθείς να κάνεις).
chris lc90

Post by chris lc90 »

Blackchris wrote:
vretos wrote: μετα από 4 μήνες που έσπασε το αυτοκινητό σου , μας το έφερες και μας είπες ότι έσπασε στην πίστα του Attart ενώ το σήκωσες στον αέρα και έκασε το αυτοκινητο κάτω .
Δηλαδή αν κατάλαβαίνω καλά ................ το ΖΟΡΙΣΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Θα παρακαλεσω και γω με τη σειρα μου να γραφετε επωνυμα και τεκμηριωμενα..

Το θεμα μου αυτη τη στιγμη δεν ειναι γιατι εσπασε το διαφορικο
Μπορει να ζοριστηκε μπορει και να μην ειχε ρυθμιστει σωστα μπορει και τα 2..

Εδω εχουμε 2χειροπιαστα γεγονοτα..μια μπαταρια λαθος τοποθετημενη που πηρε φωτια..
Και τι θα γινοταν αν αυτο συνεβαινε σε θαμνωδη με βατα περιοχη καλοκαιρι σε βουνο?

Θα με πηγαιναν μεσα για πυρκαγια εξ αμελειας?

Και το αλλο θεμα ειναι οτι δεν εγιναν οι απαιτουμενες τεχνικες ενεργειες για τη σωστη τοποθετηση των οσων διαφορικων βρεθηκαν στον παγκο του συνεργειου και η ενημερωση μου συμφωνα με την προοδο των εργασιων..και τελος βρεθηκαν τα καβαλετα αναποδα..
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:
chris lc90 wrote:...το θέμα είναι κατά πόσο μπορώ να βασιστώ ως καταναλωτής στις εργασίες που κάνατε στο όχημά μου, να ταξιδέψω με ασφάλεια χωρίς βλάβες ή δυστυχήματα και να επιστρέψω με ασφάλεια σε κάθε διαδρομή ή ταξίδι που κάνω ... Για αυτή την αναξιοπιστία και ανευθυνότητα που επιδείξατε στις διάφορες εργασίες που αναλάβατε στο αυτοκίνητό μου ζητάω απαντήσεις που ακομα δεν έχω λάβει ...
Φιλε μου, με ολο το θαρρος, εγω θα κρατουσα μονο αυτο ^^^ απο οσα ειπες και θα αλλαζα συνεργειο...
Ολα τα αλλα τα θεωρω περιττα!
Φιλικα παντα ;)
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Τιποτα δεν ειναι περιττο..

Υπαρχουν αναπαντητα ερωτηματα που εκρεμουν και αφηνουν σκιες και διογκωνονται οσο μενουν ετσι..

Αλλα ξερετε κατι?

Μια καλημερα
Ενα συγνωμη
Και ενα ευχαριστω

Δεν κοστιζουν τιποτε και με ενα χαμογελο μπορουν να ριξουν καστρα
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:εχτες εγινε ενα περιστατικο που δε θα αρεσε σε κανενα..

Καποιος με αποκρυψη και χωρις να πει το ονομα του πηρε τηλεφωνο ενα συμφορουμιτη και του εκανε την εξης ερωτηση:
"Καλα εσυ ανεβαζεις δεξια και αριστερα οποιο ποστ βρεις?πιστευεις οτι διαβαζεις και οτι σου λενε φιλιες μιας βραδιας ή ενος χρονου?"

Οταν ο συμφορουμιτης του το εκλεισε στα μουτρα βριζοντας τον ασχημα αυτος ξαναπηρε..

Του ζητηθηκε να πει το ονομα του αλλα αυτος συνεχισε στο ιδιο μοτιβο..

Δε ξερω τι ποιοτητα ανθρωπων κυκλοφορει τελικα και ποσο χαμηλα μπορει να ριξει καποιος το επιπεδο..

Η ασφαλεια ειδοποιηθηκε για τα περαιτερω...
Post Reply

Return to “Περί τετρακίνησης και λοιπών θεμάτων...”