ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

chris lc90

Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
GENERAL-LEE wrote:Χρήστο ... καμία όρεξη να ασχοληθώ με το θέμα σου παραπάνω ... σου έγραψα την γνώμη μου και παρεξηγήθηκα κιόλας από τους πονηριδηδες του fora ... έχε απλά στο μυαλό σου ότι μιλάς για το αρχαιότερο κατάστημα στο χώρο με χιλιάδες πωλήσεις και κατασκευές , άρα και σοβαρές πιθανότητες αστοχίας εργασιών και υλικών ... Η εμπειρία μου επίσης λέει οτι το long life garante δεν σημαίνει άσπαστο !!! ;) έχε ακόμη υπόψιν σου ότι το πλεονέκτημα των αξόνων ΤΟΥΟΤΑ είναι το χαμηλό βάρος τους ΑΛΛΑ !!! ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ !!!!
Τα όρια θα βρεις εξακολουθώντας να πληρώνεις !
keep paying !!! 8-) 8-) 8-)
Σε οσα λες εισαι σωστος..αλλα η τογιοτα δεν εφτιαξε το ονομα που εχει και ειναι πρωτη σε πωλησεις στον κοσμο επειδη στα εκατομυρια οχηματων που πουλησε ειχε και ενα μεγαλο ποσοστο αποτυχιας ..ή ελαττωματικων..
Αντιθετα ειχε το θαρρος και εξακολουθει να το εχει να κανει recalls και αυτο της ανεβαζει το κυρος της (που σημαινει οτι παραδεχεται τα λαθη της και αναλαμβανει να τα διορθωσει με ολα τα εξοδα δικα της) μαζι με το καλυτερo after sales service μακραν..

Και κανε συνειρμους εσυ με την αρχαιοτερη εταιρεια του χωρου..

Θα μιλησουμε απο κοντα οταν επιστρεψω αθηνα..
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

GENERAL-LEE wrote:
chris lc90 wrote:Πολυ καλα τα ερωτηματα σου αρη...αλλα ελειπη..

Λειπουν αλλες 15 ερωτησεις..

Θα ανοιξουμε ενα θεμα οπως ειπα να αναλυσουμε εκει οτι θες..
Και θα παρακαλεσω τους admin να καθαρισουν το τοπικ απο οτιδηποτε αποπροσανατολιζει το θεμα..

Αρη το θεμα μας δεν ειναι οι γνωσεις σου/μου..
Το ξερουμε (κι αν δε το ξεραμε το μαθαμε) τον αριθμο σπασμενων κ/π που εχεις στο παλμαρε σου..
Αυτες τις ερωτησεις τις εκανες ποτε σε δημοσιο διαλογο ή τωρα σου ρθε η ορεξη..

Ειναι τα ερωτηματα που περιμενουν απαντηση..οχι απο σενα..
εκτος και εκτελεις χρεη..
Που δε το πιστευω..

Ασε να απαντησουν οι αμεσα εμπλεκομενοι..
Εσυ δεν εμπλεκεσαι πουθενα και κακως ενεπλακεις εξαρχης ..σε μια τετοια ειδους διενεξη..που μονο κακο μπορει να κανει στο ονομα σου..
Φιλικα παντα..
Αν απλά είχες αναφέρει το γεγονός και το παράπονο σου τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά από μέρους μου ...
Αυτή η στρατευμένη επίθεση , και λέω στρατευμένη γιατί έχει στρατιώτες ;) ! δεν είναι του γούστου μου ...με χαλάει και όχι μόνο εμένα !!!!
Αναφέρεσαι σε ένα αντικείμενο που με έχει πληγώσει και το έχω πληρώσει αρκετά ακριβά όπως μαρτυρούν τα νούμερα ...βλέπω επίσης ότι στέκεσαι σε πληροφορίες που παίρνεις τις οποίες και σερβίρεις εντχνα και θεαματικα σε κάποιον ο οποίος είναι άσχετος !λάβαρα εντύπωσης φαντάζομαι ((clapping)) ! εκεί που είσαι ήμουν όμως και εδώ που είμαι θα ρθεις ! :ugeek:
Αναφέρεσαι στις ερωτήσεις που σου θέτω και σου απαντώ ότι όλες μου οι ερωτήσεις έχουν απάντηση ! και το καλό είναι ότι τις έχω !!!
θεωρώ ότι οι εμπλεκόμενοι σου έχουν απαντήσει , μέσω του ραβασακίου που λες ότι δεν έχεις λάβει ! γουστάρεις όμως λαϊκό δικαστήριο ! χαχχαχααα
Δώστε αίμα στο λαό ! χαχαχαχα
Το μην δέχεσαι όμως την άποψη μου εδώ , σε ένα δημόσιο fora , και να παρακινείς τους admin να μεταφέρουν τα post μου σε άλλο thred ... δεν ακούγεται λιιιιιγο ύποπτο ??? ((lipssealed)) ((lipssealed)) ((lipssealed))
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Το επιπεδο εδω μεσα οπως ειπε κai o palaz ειναι πολυ υψηλο για να το κατεβασεις εκει που θες..
Τωρα καταλαβα τι εννοουσες οταν μου λεγες να παω στο μαγαζι και να τα κανω ολα πουτ@ν@..
Αυτη ειναι η ευκολη λυση..
GENERAL LEE wrote:
team xtrackmbarlos wrote:Σου δινω τον λογο μου οτι αν ξαναπαρω μερος σε αγωνα εσυ το 01 δεν θα το φορας και παρτο οπως γουσταρεις.
Εγω τον λογο μου τον κραταω και στο εχω αποδειξει.
Τωρα για ολα τα υπολοιπα δεν σε γραφω ουτε καν στα @@@δια μου γιατι πολυ απλα δεν αξιζεις.
Βρες οποια δικαιολογια θες αν σε ικανοποιει για να καλυψεις την ηττα σου.
Να σου υπενθυμισω πως το πρωταθλημα δεν το πηρε ουτε το κρανος του τζανετακου οπως λες αλλα ουτε και το σφυρακι για το παρμπριζ..το πρωταθλημα το πηρα με τα @@@δια μου και με τα χερια μου
Το μονο που καταφερες τελικα GENERAL LEE ηταν να γινεις περισσοτερο ξεφτιλα απο οσο ησουν.
....και κατι αλλο που ξεχασα να σου πω..αν ψαχνεις τετοιες αφορμες και εισαι ολη μερα με ενα βιβλιο της ΕΛΠΑ για τους κανονισμους,σου λεω με μεγαλη ευχαριστηση οτι φοραγα και κρανος και ειχα ζωνες sabelt(οχι απο fiat 124) και
παρ'ολο που κανατε ενσταση για τις πορτες,τις εβαλα και παλι pso lee εφαγες.....
Τελικα ειχαν δικιο οι παλιοι που ελεγαν:ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!
Για να μιλησω και λιγο στη γλωσσα σου μιας και εγω στο σχολειο δεν ημουν αριστος οπως εσυ !
Κοιτα να δεις κοντοπουτανε ... επειδη σαν και εσενα πρεπει να εχω γαμησει περιπου ενα φεριμποτ ( μοναδα μετρησης ) χωραει ακομη αλλος ενας !
Αρχισε να παιρνεις τηλεφωνακια τους θρασηδουλους φιλους σου να σε συμβουλεψουν τι θα πρεπει να μου γραψεις !!! :lol: :lol: :lol: γιατι τον ακονιζω για παρτυ σου !
Με την σειρα μου σου δινω υποσχεση οτι το κρανος του Τζανετακου θα το ξαναφορεσεις μονο για να οδηγησεις την παπια !!!
Και μια και αναφερθηκαμε και σε γαμησια , οποτε γουσταρεις σου κανω ολα τα κεφια !

Αυτο με τα αρχιδια και τα χερια σου ταπερμαν να το γραψεις και στην αναφορα σου ! θα κανει ωραια εντυπωση !!!
αρη αλλος φαινεται οτι ειναι στρατευμενος..
Επισης απο ποτε αποκαλουνται "στρατιωτες" οσοι εχουν ακουσει ..εχουν δει..εχουν βιωσει προβληματα και κακη αντιμετωπιση /συμπεριφορα της εν λογω εταιρειας..
Μηπως κανανε και κινημα συκοφαντιας ?

Αν και δεν ειδα καποιον να γραφει κατι εκτος απο το να ζητα να μαθει ερωτηματα που εχει ο καθενας δικαιωμα να μαθει..

Ξαναλεω..δεν εκανα ποτε παραπονο..
Περιγραφη γεγονοτων και διαλογων εκανα που ειδα με τα ματια μου και που γεννησαν ευλογα ερωτηματα για ολους..

Εδω λοιπον οτιδηποτε αλλο εκτος των ερωτηματων μου που αφορουν και αλλους θεωρουνται οφτοπικ..
Αν ζηταγα να μου πουν πως ρυθμιζουν το διαφορικο θα το περιμενα απο τους εμπλεκομενους και οχι απο ενα φερεφωνο..
Και ζητησα οχι να σβηστουν αλλα να μετακινηθουν αλλου..

Μολις ανεδειξες τον εαυτο σου ως σχετικο με κατι (επειδη σπας ..μαθαινεις? -οπως ο βεγγος) ενω ολο το αναγνωστικο κοινο το προσεβαλες ως ασχετο..και με μειωμενη αντιληψη σε κατι που τους προσφερω αμασητι..

Δεν νομιζω να ειναι ολοι αυτοι ετσι που τους βαφτισες..
chris lc90

Post by chris lc90 »

GENERAL-LEE wrote:
chris lc90 wrote:Το επιπεδο εδω μεσα οπως ειπε κai o palaz ειναι πολυ υψηλο για να το κατεβασεις εκει που θες..
.
.
.
.
.
.

Μολις ανεδειξες τον εαυτο σου ως σχετικο με κατι (επειδη σπας ..μαθαινεις? -οπως ο βεγγος) ενω ολο το αναγνωστικο κοινο το προσεβαλες ως ασχετο..και με μειωμενη αντιληψη σε κατι που τους προσφερω αμασητι..

Δεν νομιζω να ειναι ολοι αυτοι ετσι που τους βαφτισες..
Διακρίνω έναν εκνευρισμό !!!
Δεν κάνει !!! χαλάς το επίπεδο σου !!!
Τις απαντήσεις στις τεχνικές ερωτήσεις μου τις έχεις ή κοιμήθηκε ο υποβολέας ???
chris lc90

Post by chris lc90 »

GENERAL-LEE wrote:α και πουσε γατακι ...
στα κλειδωμένα θέματα άλλων forum , παίρνε και καμιά άδεια από τον διαχειριστή για τα παραθέσεις ...μην βρεις και κάνα διάολο από το πουθενά !
ενημέρωσες ???
άσε θα στείλω εγώ ενα πμ στον Στάθη να σε καμαρώσει !!! :lol: :lol: :lol:
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:
chris lc90 wrote:ενω ολο το αναγνωστικο κοινο το προσεβαλες ως ασχετο..και με μειωμενη αντιληψη..

Τι εννοείς;
Εγω δε νιώθω προσβεβλημενος!
chris lc90

Post by chris lc90 »

GENERAL-LEE wrote:
G.BOGRIS wrote:
chris lc90 wrote:ενω ολο το αναγνωστικο κοινο το προσεβαλες ως ασχετο..και με μειωμενη αντιληψη..

Τι εννοείς;
Εγω δε νιώθω προσβεβλημενος!
Θα πάρω και τον Ηρακλή να πάμε όλοι μαζί για τζάμπα αλλαγή λαδιών την Δευτέρα στου Τσούκα !!! :lol: :lol: :lol: ((rofl)) ((rofl)) ((rofl))
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:
G.BOGRIS wrote: ...είχες ενα κάρο παραδείγματα, ενα κάρο γνώσεις, και ενα κάρο κολληματα με τις νομοθεσίες και παρολα αυτα συνεχισες να πηγαίνεις στο συνεργειο.
Παραποιησες το όχημα σου με αποστάτες με μποντυ λίφτ και δε ξέρω και γω με τι άλλο και μιλάς για το γράμμα του νομού!

Επειδη λοιπόν σκέφτεσαι έτσι σημερα και αναφερεσαι σε οποία νομοθεσία μπορει να βρει ακάλυπτο το συνεργειο
σε θεωρώ συνυπεύθυνο τουλάχιστον κατα το ήμισυ για τις ζημιές που έχεις πάθει στο αυτοκίνητο σου!
Εγω επιμένω σε όσα είπα πριν 15 ημέρες!
Και νομίζω οτι κουραστηκα τόσο με όλο αυτο που θα ξανά φύγω για διακοπές!
chris lc90

Post by chris lc90 »

ZooL wrote:Κύριοι το θέμα πραγματικά έχει ξεφύγει - και αλλόΧρηστε, έχεις μάλλον το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης γι' αυτό.

Μιας και είμαι ακόμη σε διακοπές, δεν παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ παρά μόνο περιστασιακά. Γι' αυτό και ολίγον τι αποσπασματικά, δυο-τρια σημεία που έχω κρατήσει όλες αυτές τις ημέρες που σας διαβάζω:

----------------------

@ αλλόΧρηστος: Το δόγμα "ή μαζί μου ή εναντίον μου" σε αδικεί, τόσο εσένα προσωπικά όσο και την υπόθεσή σου.

Ξεκαθάρισε ποιο ακριβώς είναι το θέμα σου. Γράψε σε μια πρόταση 20 λέξεων τι θέλεις να βγει απ' αυτή την ιστορία που έχεις ανοίξει. Κάνε την πρόταση αυτή σημαία σου. Και ξέχνα οτιδήποτε άλλο. Ξέχνα Σαμίνες και επιθεωρητές και κομμένα ημιαξόνια και σόμπες και κορνίζες και οτιδήποτε άλλο. Focus. Focus. Focus.

----------------------

@ General Lee: Στρατηγέ μου, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς λέτε με τον αλλόΧρηστο. Τον γλεντάς; Προσπαθείς να κλονίσεις την αξιοπιστία του; (δικονομική τακτική). Του πετάς πάσες για να καρφώσει; (όποιος γνωρίζει προσωπικά τον αλλόΧρηστο μπορεί να καταλάβει πόσο χαριτωμένο αστείο μπορεί να είναι αυτό το τελευταίο :D)

----------------------
Φωτης ranger wrote:
chris lc90 wrote:(...) Σε ποιο βιβλιο τεχνικης μηχανικης βρηκατε γραμμενο οτι τα ημιαξονια κοβωνται με τον τροχο και ξαναμπαινουν στο διαφορικο?
(...) χωρις πλακα αυτο το εκανε το εν λογω καταστημα σε jeep jk πολυ καλου φιλου μου...
Παιδιά, αυτή την ιστορία την έχω ακούσει κι εγώ. Όπως έχω ακούσει και άλλες δέκα σαν κι αυτήν. Κι όχι μόνο για το "εν λόγω κατάστημα", την xtreme4x4... Έχω ακούσει από 10 τέτοιες ιστορίες ΓΙΑ ΚΑΘΕ γνωστό συνεργείο του χώρου. Κι αυτό βεβαίως σημαίνει πως έχω ακούσει διάφορες ιστορίες και για το "δικό μου" συνεργείο, γι' αυτό δηλαδή στο οποίο προσωπικά εμπιστεύομαι όλα αυτά τα χρόνια το Jeep μου.

Τι θέλω να πω: Τέτοιες ιστορίες πάντα κυκλοφορούσαν και πάντα θα κυκλοφορούν ΓΙΑ ΟΛΑ τα συνεργεία. Για κάποια περισσότερες, για άλλα λιγότερες, δεν έχει σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως μια τέτοια ιστορία αποκτά ουσία και βαρύτητα ΜΟΝΟ όταν αποκτήσει υπογραφή και ονοματεπώνυμο.

Αν βγει δηλαδή ο τάδε Γιάννης Παπαδόπουλος και δημοσίως δηλώσει πως "πήγε στο ΧΨΩ συνεργείο για να κάνει την Α δουλειά και εκεί του έκαναν την Γ ζημιά". Όπως βγήκε δηλαδή ο πελάτης Χρήστος Ζάχαρης και τοποθετήθηκε επωνύμως και με στοιχεία απέναντι στον επαγγελματία Βαγγέλη Τσούκα.

Μόνο έτσι έχουν αξία όλες αυτές οι ιστορίες: όταν έχουν ονοματεπώνυμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι απλά παραμυθάκια για να διαπαιδαγωγούν (ή να νουθετούν) τα "νήπια" του χώρου. Sorry αλλά έτσι είναι.

----------------------

Τέλος, δυο λόγια για τον "μεγάλο απόντα" αυτής της συζήτησης, τον Βαγγέλη Τσούκα.

Θεωρώ πως διαπράττει μέγιστο επικοινωνιακό λάθος αφενός με την αποχή του, κυρίως δε με την τακτική του εκφοβισμού δια της δικαστικής οδού που προανήγγειλε πως θα ακολουθήσει (*).

Δεν συμφωνώ με την άποψη πως "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο", όπως γράφτηκε κι εδώ πριν λίγες ημέρες. Την ίδια στιγμή όμως μου είναι αδύνατον να κατανοήσω πώς μια επιχείρηση που δαπανά σημαντικά ποσά χρημάτων για την προβολή της στο target group των τετρακίνητων, μπορεί να ακυρώνει με τόση επιπολαιότητα την όλη επικοινωνιακή της προσπάθεια.

Εν κατακλείδι λοιπόν, @ V.Tsoukas:

Κύριε Τσούκα, ειλικρινά: η διαχείριση της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι στην κυριολεξία ένα τεράστιο επικοινωνιακό φιάσκο εκ μέρους της επιχείρησής σας, λυπάμαι.

-------------

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν από 'μένα.

Χ.
chris lc90

Post by chris lc90 »

GENERAL-LEE wrote:
ZooL wrote:
----------------------

@ General Lee: Στρατηγέ μου, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς λέτε με τον αλλόΧρηστο. Τον γλεντάς; Προσπαθείς να κλονίσεις την αξιοπιστία του; (δικονομική τακτική). Του πετάς πάσες για να καρφώσει; (όποιος γνωρίζει προσωπικά τον αλλόΧρηστο μπορεί να καταλάβει πόσο χαριτωμένο αστείο μπορεί να είναι αυτό το τελευταίο :D)

----------------------
Απλά θεωρώ ότι απώτερος σκοπός της ενότητας είναι άλλος , το καταλαβαίνω από τον τρόπο που το χειρίζεται ο συγγραφέας ...
και διακρίνω και μια ελαφρά νευρικότητα ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Περί τετρακίνησης και λοιπών θεμάτων...”