Blackchris wrote:Αγαπητέ Στρατηγέ τα σέβη μου (απλός στρατιώτης Μαυροχρήστος).GENERAL-LEE wrote:Ο κύριος blackchris γράφτηκε εδώ για αυτή ακριβώς την δουλειά !!! να βοηθήσει στο < λάσπωμα > χαχαχαχαχαχα
Και μην μου πείτε τώρα ότι η ειρωνεία απέναντι στην εταιρία , το ομόρρυθμο μέλος και τον γενικό διευθυντή δεν θεωρείτε λάσπη !!!
Δεξιά στην στήλη του nickname απο κάτω έχει την ημερομηνία εγγραφής που λέει: Εγγραφή: Πέμπτη 31 Μαρ, 2011 - 08:20 οπότε σε αυτό μάλλον μου οφείλης κάτι, εκτός και αν υπήρχε καταχθόνιο σχέδιο λάσπης πριν απο 2 χρόνια αλλά πριν απο δυο χρόνια ο Χρήστος ακουμπούσε τα ωραία του λεφτά και όλοι ήταν χαρούμενοι.
Η ειρωνία απέναντη στην εταιρία είναι για τον ιδιοκτήτη που όλοι ξέρουμε αλλά στα δύσκολα κρύβεται πίσω απο απρόσωπους τίτλους.
Στατηγέ μου στο άκουσμα του εξώδικου σίγουρα τρέμουν τα γόνατα μου, θέλω τον κίνδυνο να λάβω εξώδικο για να παίζω επι ίσης όροις με τον Χρήστο γιατί ΔΕΝ κάνω πλακίτσα αλλά στηρίζω τον φίλο μου μιας και γνωρίζω για την αλήθεια τον ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ που αναφέρει .GENERAL-LEE wrote:Κάντε δουλειά σας κύριε δεν σας ενοχλεί κανένας , εσείς δεν λάβατε ούτε κινδυνεύεται να λάβετε κανένα εξώδικο όπως ο Χρήστος ... πλακίτσα εκ του ασφαλούς κάνετε και σας δίνετε η ευκαιρία !
Όπότε ενημερώστε με για το που θα στείλω τα στοιχεία μου για εξώδικο σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Αν μέσα στους << φίλους >> βάζεις και εμένα γνώριζε οτι οι φίλοι και οχι << φίλοι >> φαινονται στον αγώνα που δίνει ο φίλος τους και οχι όταν είναι όλα καλά και πίνουμε μπύρες .GENERAL-LEE wrote:Για να κλείνει το θέμα από την πλευρά μου αναφέρω ξανά ότι λόγο επαγγέλματος ήξερα ακριβώς την αντίδραση της εταιρίας ! Εν αντίθεσή με τους << φίλους >> σου σε συμβουλεύω να βρεις ένα τρόπο να πάρεις στα χέρια σου το εξώδικο , που από ότι ξέρω τοιχοκολλείται στη εξώπορτα σου και δεν μπαίνει σε γραμματοκιβώτιο , και να το διαβάσεις προσεκτικά μαζί με τον δικηγόρο σου , γιατί συνήθως εκεί αναφέρονται ημερομηνίες που θα πρέπει να αντιδράσεις και πιθανότατα το Σεπτέμβριο να είναι πλέων αργά ....
Το εξώδικο , για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο προάγγελος μιας μήνυσης ...
Τώρα με τις νομικές αναλύσεις και τι προαναγγέλει τι άσε τον άμεσα εμπλεκόμενο να εξηγήσει την στάση και την συμπεριφορά του που προς το παρόν δεν έχουμε δει. Μην βγάζουμε μόνοι μας αυθαίρετα συμπεράσματα.
Στρατηγέ τα σέβη μου (χαιρετούρα ............. )
ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
- chris lc90
Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
Blackchris wrote:Αγαπητέ Χρήστο όταν ο άλλος σου στέλνει εξώδικα είναι ο λόγος σου εναντίον του δικού του.chris lc90 wrote:Blackchris οι παροτρυνσεις στο δικο μου thread για καλες ή κακες δουλειες δεν θα ηθελα να γινονται..Blackchris wrote:Νομίζω φίλε καλέ πως θα βοηθούσε να παραθέσεις και εσύ την εμπειρία σου απο την εν λόγο εταιρία της οποίας στους πελάτες γενικός διευθηντής εμφανίζεται ο Κύριος Β. Τσούκας.george tompras wrote:Δεν περίμενα και εγώ τίποτα άλλο απο τη σιωπή του καταγγελόμενου. ίσως απο ιδίαν πείρα! Σίγουρα όλοι μας έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας ... για ακόμη μια φορά!!
Ξερουμε οπως ειπα και παραπανω οτι σιγουρα θα χει κανει και καλες δουλειες ..
Εδω δεν ειναι ψηφοφορια ποσες καλες δουλειες εκανε vs ποσες κακες..
Εδω απλα μοιραστηκα 2 γεγονοτα και εθεσα ορισμενα ερωτηματα.
Εγώ σε βλέπω για ελέφαντα ........... είσαι ?? απόδειξε το
Αν πολλοί έχουν τα ίδια η και χειρότερα παράπονα απο εσένα μάλλον δεν είσαι ούτε εμπαθής ούτε τρελός...................
Και σίγουρα δεν κρύβεται απο πίσω σου κάποιο συνεργείο όπως είπε οτι υπάρχει και αυτή η πιθανότητα ο εξαίρετος φίλος (εκτίμησα τον λόγο του δεν τον γνωρίζω) τοπογράφος - αγρονόμος μιας και δεν σε γνωρίζει προσωπικά
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
Blackchris wrote:Αγαπητέ Χριστόφορε απο ότι πληροφορούμε απο τον Fresko αυτή την κατάντια την είχαμε πάντα αφού λέει οτι έχει ξαναγίνει.Christopher wrote:Blackchris wrote:
που καταντήσαμε ... να 'απειλείται' ο πελάτης μεσω εξώδικου επειδή κάνει ερωτήσεις ...
Στο χέρι μας είναι την κατάντια να την απαλήψουμε (σε κάθε πεδίο της Ελληνικής πραγματικότητας) και να βάλουμε ο καθένας ένα λιθαράκι να αλλάξουμε αυτό που μισούμε και να γίνουμε αυτό που ζηλεύουμε.
Εμείς βρεθήκαμε εδώ απο την αγάπη στην τετρακίνιση ας ξεκινήσουμε απο εδώ και κάποια στιγμή θα φτάσουμε και στην Βουλή:T
- chris lc90
sfwrangler wrote:Συμφωνώ με τα αναγραφόμενα σου.chris lc90 wrote:Τελος για σημερα..
Σας καληνυχτω με 2 στιχους..
..για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολλη
...αυτα τα δεντρα δε βολευονται με λιγοτερο ουρανο..
Και να θυμαστε οτι στη θυσια των τριακοσιων στις θερμοπυλες οι υπολοιποι ελληνες δεν πηγαν γιατι αλλος φουρνιζε αλλος αλεθε..αλλος οργωνε..και καποιοι αλλοι ειχαν αναδρομο τον ερμη για να ..ξεβολευτουν..και δε βολευαν οι οιωνοι..
Μετα ..θυμηθηκαν ..οτι ηταν ελληνες..αφου τους μπηκε το αγγουρι στις αμυγδαλες..ή το χερι του ξερξη βαθια στις τσεπες τους..
Το θέμα όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε νέα διάσταση και θα πρέπει να παραλάβεις το εξώδικο στα χέρια σου το ταχύτερο δυνατόν.
Επειδή έχεις πάρα πολλά στοιχεία, θα είναι και εύκολο μέσω δικηγόρου να απαντήσεις με το εξώδικο σου, στην "θιγόμενη" εταιρεία.
Αν και για ορισμένους τα εξώδικα θεωρούνται "ερωτικές" επιστολές, εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε πιθανή ένδικη διεκδίκηση από τρίτους.
Η οποιαδήποτε βέβαια ένδικη διεκδίκηση της «θιγόμενης» εταιρείας, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, γιατί γνωρίζω αρκετούς που θα σε υποστηρίξουν. Γίνονται πολλές συζητήσεις για το θέμα σου.
Όσον αφορά τις ανακοινώσεις μέσω της κοινωνικής δικτύωσης, είναι προφανές ότι ο χώρος αυτός δεν μπορεί να θεωρείται καλός, όταν διαφημίζεται ένας επαγγελματίας και όταν αυτός καλείται να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, ο χώρος κοινωνικής δικτύωσης να μετατρέπεται σε κακός. Πολύ δε περισσότερο όταν οι υπεύθυνοι του forum, απειλούνται μέσω δικηγόρων.
Για όσους διαθέτουν κοινό νου, είτε έχουν παράπονο, είτε είναι ευχαριστημένοι από την θιγόμενη εταιρεία, έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους σχετικά με την δική σου υπόθεση.
- chris lc90
JesusJK wrote:'Έλεος σε λίγο θα ψάχνει και κάθε μέλος ο δικηγόρος,.....αλλά τους υπεύθυνους τι να τους ήθελε???? ((thinking)) ((thinking)) ((thinking)) ((thinking)) ((thinking)) ((thinking))sfwrangler wrote: Πολύ δε περισσότερο όταν οι υπεύθυνοι του forum, απειλούνται μέσω δικηγόρων.
καλημέρα σας
η παράθεση της παράθεσης έγινε κουραστική ειδικά αν δεν ξέρουμε και από που έρχεται η παράθεση.
πάμε με μια παροιμία,
χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει...
αλλά μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.
σίγουρα υπάρχει λύση στο όποιο πρόβλημα χωρίς να φτάνουμε σε τέτοια κατάσταση
η παράθεση της παράθεσης έγινε κουραστική ειδικά αν δεν ξέρουμε και από που έρχεται η παράθεση.
πάμε με μια παροιμία,
Fair winds and calm anchorages...
Καλά, είμαστε πολύ μπροστά!
Καθιερώσαμε τον διαφορουμικό διάλογο...
Καθιερώσαμε τον διαφορουμικό διάλογο...
- chris lc90
admin wrote:καλημέρα σας
πάμε με μια παροιμία,
Η παραθεση ερχεται απο το. Www.jpforum.gr..
Επειδη καποιος προλαλησαντας ειπε οτι ακουγεται μονο η δικη μου αποψη..
Τωρα ακουστηκαν και αλλες και θα ακουστουν πολλες ακομη..
Τωρα δεν καταλαβαινω ομως για την τριχα και την τριχια..γιατι σιγουρα αυτο δε το ειπε ο επιθεωρητης των πλοιων στον ανακριτη οταν τον ρωτουσε τα προβλεπομενα απο το νομο..
Η γρηγοροτερη λυση που δοθηκε ποτε ηταν στον..γορδιο δεσμο..με συνοπτικες διαδικασιες..
Καλησπέρα σας
@ chris lc90
Είσαι σίγουρος ότι οι παραθέσεις είναι από το jpforum ???
στραβώθηκα για να τις βρω αλλά δεν ........
θα είναι που γέρασα ....
για την τρίχα και την τριχιά, συγνώμη δεν θα το είπα καλά έτσι ας προσπαθήσω πάλι,
ήθελα να πω ότι, για εμένα τουλάχιστον, αρκούσαν η αρχική δημοσίευση σου και η απάντηση του V.Tsoukas στις δυό πρώτες σελίδες αυτού του θέματος. Τα επόμενα ίσως να είναι σπατάλη χρόνου.
για τον επιθεωρητή τον ανακριτή και τα προβλεπόμενα από τον νόμο, χεχεχε μεγάλο θέμα, όλοι οι δημοσιοκάφροι στα θολά Κανάλια με τέτοια ασχολούνται...
Καλό σας βράδυ.
@ chris lc90
Είσαι σίγουρος ότι οι παραθέσεις είναι από το jpforum ???
στραβώθηκα για να τις βρω αλλά δεν ........
θα είναι που γέρασα ....

για την τρίχα και την τριχιά, συγνώμη δεν θα το είπα καλά έτσι ας προσπαθήσω πάλι,
ήθελα να πω ότι, για εμένα τουλάχιστον, αρκούσαν η αρχική δημοσίευση σου και η απάντηση του V.Tsoukas στις δυό πρώτες σελίδες αυτού του θέματος. Τα επόμενα ίσως να είναι σπατάλη χρόνου.
για τον επιθεωρητή τον ανακριτή και τα προβλεπόμενα από τον νόμο, χεχεχε μεγάλο θέμα, όλοι οι δημοσιοκάφροι στα θολά Κανάλια με τέτοια ασχολούνται...
Καλό σας βράδυ.
Fair winds and calm anchorages...
- chris lc90
Δεν ειναι που γερασες
..ειναι που δεν εκανες log in..και δεν πηγες στην ενοτητα ευχαριστιες παραπονα..
Γιαυτο εκανα τα copy paste..για να μην ταλαιπωρειται το αναγνωστικο κοινο..

Γιαυτο εκανα τα copy paste..για να μην ταλαιπωρειται το αναγνωστικο κοινο..