xtreme wrote:Φιλε μου blackchris το ζητημα δεν ειναι αν μετανιωνεις ή οχι. Eιναι ενα ευαισθητο topic που πρεπει να κινειται μεσα σε καποια ορια.Blackchris wrote:Επειδή μου το ζητάς και οχι γιατί μετανιώνω για ότι έγραψα μπορείς να την αφαιρέσης μιας και δεν βρίσκω τον τρόπο επεξεργασίας
Εδω δεν βγαινει καποια αποφαση, δεν ειμαστε "λαϊκο δικαστηριο" οπως εχει πει και καποιος...ο καθενας βγαζει το δικα του συμπερασματα για οτι διαβαζει αλλα πρεπει να ειμαστε κ προσεκτικοι στο τι γραφετε.
Φιλικα
Παντελης
ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
- chris lc90
Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
Land Lover wrote:vretos wrote:Αγαπητε κ.Ζαχαρη ,
Για την μπαταρία
Μετα από 18 μηνες χρήσης και εκτός εγγύησης η εταιρεία μας σε κάλυψε με μια καινούρια μπαταρία και στην αντικατέστησε , δεν μπορω να καταλάβω τι ακριβώς ζητάς μετά από 4 χρόνια .
Αγαπητέ φίλε κ. Βρεττέ
μαλλον εχετε μπερδέψει την ευθύνη του κατασκευαστή με την ευθύνη του εγκαταστάτη.
Ειναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα!
Αν απλά του χαλαγε η μπαταρία του κ. Ζαχαρη από λαθος χρήση και εκτός εγγύησης κατασκευαστή δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα. Αν όμως από λαθος εγκατάσταση επαιρνε φωτιά το αυτοκίνητο και καιγόταν κάποιος, η ευθύνη η δική σας θα ήταν πέρα και ασχετη με την εγγύηση του κατασκευαστή της μπαταρίας.
Οπότε σε αυτή την περίπτωση (αν όντως ισχύει οτι κανατε λάθος εγκατάσταση) αυτό που θα περίμενα πρωτίστως να δω (σαν απάντησή ) ειναι μια συγνώμη εκ μερους σας παρά να ζητάτε να μαθετε τι ακριβώς ζητάει ο κ. Ζαχαρης "μετά από 18 μήνες χρήσης και εκτός εγγύησης"...
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
- chris lc90
freskos wrote:Τι συγνώμη ρε Φάνη να λάβεις από τον Mr. Εξώδικο.....σοβαρά μιλάς τώρα .... αυτά ισχύουν σε άλλες μη πολιτισμένες χώρες... εδώ γ@μ@με και δέρνουμε συγνώμη θα ζητάμε κιόλας ;;;;Land Lover wrote:Οπότε σε αυτή την περίπτωση (αν όντως ισχύει οτι κανατε λάθος εγκατάσταση) αυτό που θα περίμενα πρωτίστως να δω (σαν απάντησή ) ειναι μια συγνώμη εκ μερους σας παρά να ζητάτε να μαθετε τι ακριβώς ζητάει ο κ. Ζαχαρης "μετά από 18 μήνες χρήσης και εκτός εγγύησης"...
Εγώ φταίω που όταν βρήκα τον κεντρικό άξονα λυμένο (πως δεν τον άφησα σε κάνα δρόμο να τον φάει ο από πίσω) δεν τον άρχισα στα καντήλια και το έκανα γαργάρα. Αυτές τις μ@λ@κίες κάναμε και πήρε αέρα. Όσες φορές πήγα εκεί άλλες τόσες γύρισα για μαζέματα..... Νά σαι καλά ρε Χρήστο και να αγιάσει το στόμα σου. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα χειριστεί τις παραθέσεις σου ....
- chris lc90
Land Lover wrote:Θα θεωρούσα τελείως λάθος εκ μέρους της συγκεκριμένης επιχείρησης την ιστορία αυτή να τη χειριστεί με εξώδικα....
γιατί το εξώδικο ειναι η κάλυψη το ενόχου.....
γιατί παραπέμπει στο μελλον , σε πιθανή δικαστική επίλυση της διαφοράς, η οποία πηγαίνει σε βάθος χρόνου (και χρόνων) με την ελπίδα να ξεχαστεί το θέμα...
αν πιστευεις οτι εχεις δίκηο βγαίνεις και το λές....
εδώ στο φορουμ.... να το διαβάσουμε όλοι άμεσα
κι αν αποδειχθεί το δίκηο σου τότε θα βγαίνεις διπλά κερδισμένος
- chris lc90
Christopher wrote:Land Lover wrote:Θα θεωρούσα τελείως λάθος εκ μέρους της συγκεκριμένης επιχείρησης την ιστορία αυτή να τη χειριστεί με εξώδικα....
γιατί το εξώδικο ειναι η κάλυψη το ενόχου.....
γιατί παραπέμπει στο μελλον , σε πιθανή δικαστική επίλυση της διαφοράς, η οποία πηγαίνει σε βάθος χρόνου (και χρόνων) με την ελπίδα να ξεχαστεί το θέμα...
αν πιστευεις οτι εχεις δίκηο βγαίνεις και το λές....
εδώ στο φορουμ.... να το διαβάσουμε όλοι άμεσα
κι αν αποδειχθεί το δίκηο σου τότε θα βγαίνεις διπλά κερδισμένος
((clapping)) ((clapping)) ((clapping))
δυστυχώς ... μάλλον το εξώδικο θα είναι η μοναδική απάντηση ... επιχείρηση εναντίον πελάτη ...
μάλλον αυτό έπρεπε να κάνει ο Χρήστος εξ αρχής ... αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να το κάνει και καπάκι ... ή μπορεί και να μην το κάνει ... δική του απόφαση ...
και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ... καλές δουλειές σε όλους και υγεία!!!!
- chris lc90
ZooL wrote:Όταν αναφέρεστε στα "εξώδικα", προφανώς εννοείτε "μήνυση", έτσι;
Διότι το εξώδικο δεν έχει καμιά ιδιαίτερη νομική βαρύτητα, είναι κάτι σαν συστημένη επιστολή ας πούμε.
- chris lc90
GENERAL-LEE wrote:Παρακολουθώ ημέρες τώρα το συγκεκριμένο θέμα και ήμουν σίγουρος για την κατάληξη του .... ήμουν σίγουρος γιατί το επάγγελμα μου έχει να κάνει με βλάβες υλικών και συστημάτων εντός αλλά και εκτός εγγύησης ... το εντός και το εκτός εγγύησης είναι λίγο ψιλά γράμματα αλλά βασικά στηρίζεται στη ημερομηνία αγοράς ή τοποθέτησης του προϊόντος βάση απόδειξης αγοράς ή σε ποιο ακραίες καταστάσεις στο serial number του προϊόντος ...
Θεωρώ λοιπών βάση των γραφόμενων εδώ ότι αφού :
1) η εταιρία xtreme αντικατέστησε εντός ημερολογιακής εγγύησης την μπαταρια σας και ακόμη καλύτερα αποδέχτηκε με την κίνηση αυτή το σφάλμα του τεχνικού της ! ( αν δεν το αποδέχτηκε τότε μάλλον ο εργάτης είναι ακόμη συνδεδεμένος στον μικρο πόλο !!! )
2)Αποδέχτηκε να σας καλύψει το κόστος του χαλασμένου ανταλλακτικού του μπλοκε σας παρ ότι εκτός εγγύησης , με την συνδρομή φυσικά της μαμά εταιρίας (arb) η οποία με την σειρά της αποδέχτηκε το μέσω mail αίτημα σας ! ( τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα ότι λέει ο Βρεττος ! )
σωστά ο επαγγελματίας δεν έδωσε συνέχεια εδώ και σε οποιοδήποτε fora εκθέσατε τα ερωτήματα σας ! στις περιπτώσεις που θίγεται το κύρος μιας εταιρίας και κινδυνεύει συνεπώς ο τζίρος αυτής το λόγο έχει ο δικηγόρος της και όχι το ομόρρυθμο μέλος !
απ την άλλη ...
Βρε συ Χρήστο μου ...
σκέφτηκες ότι αναφέρεις ονόματα ανθρωπων που εργάζονται σε αυτήν την εταιρία και ότι με τα λόγια σου τους καις ???
πήγες πρώτα απ το μαγαζί του Τσούκα να τα κάνεις όλα πουτάνα επειδή σε πνίγει το δίκιο ή άρχισες έτσι ξαφνικά να γράφεις αυθόρμητα ???
κανε μου την χάρη και ξαναδιάβασε τι ζητάς από τον Τσουκα ... ξυλόσομπες , ηλεκτρολόγους , σιδεράδες , μανόμετρα , α μηχανικούς , β μηχανικούς , λαδάδες, δυναμόμετρα ,κολοβυθόμετρα , χαρτούρα .... στο συνεργείο που έχεις τώρα το αυτοκίνητο σου καλύπτονται οι γραφειοκρατικές και όχι μόνο απαιτήσεις σου ? αν ναι πρότεινε το εδώ στον κόσμο μήπως σώσεις κανέναν ! εφόσον είναι δεκτή , από την εδώ κοινότητα , η δυσφήμηση είναι δεκτή και η διαφήμιση !
Χρήστο δεν έχω τίποτα μαζί σου και θεωρώ ότι έχεις δίκιο αλλά αντιδράς με θυμό και αυτά που διαβάζω δεν μου αρέσουν ... θα εκτιμούσα πολύ περισσότερο μια απλή αναφορά του συμβάν , έτσι για να έχουν γνώση οι φύλακες χωρίς φαμφάρες και λασπολογία ...
Όλα αυτά πάντα φιλικά και με μεγάλη διάθεση να μιλήσω μαζί σου και από κοντά ...
- chris lc90
Christopher wrote:δε μας λετε και μας ποια είναι η κατάληξη?GENERAL-LEE wrote:Παρακολουθώ ημέρες τώρα το συγκεκριμένο θέμα και ήμουν σίγουρος για την κατάληξη του ....
- chris lc90
Land Lover wrote:ZooL wrote:Όταν αναφέρεστε στα "εξώδικα", προφανώς εννοείτε "μήνυση", έτσι;
Διότι το εξώδικο δεν έχει καμιά ιδιαίτερη νομική βαρύτητα, είναι κάτι σαν συστημένη επιστολή ας πούμε.
Χρήστο οχι. Σε εξώδικα αναφέρομαι οχι σε μήνυση.
Απλά όπως εγραψα το εξώδικο τελικά παραπέμπει στο μελλον σε πιθανες (μακροχρόνιες) δικαστικές επιλύσεις (αρα ζήσε Μαη μου να φας τριφύλι).
Ειναι όμως συνήθως το πρωτο βήμα μιας δικαστικής επίλυσης.
Και η βαρύτητά του βέβαίως ειναι αυτή ακριβώς που περιγράφεις.... κατι παραπάνω από μια συστημένη επιστολή.
- chris lc90
Blackchris wrote:Εντάξει Παντελή το καταλαβαίνω και αποδέχωμαι την διόρθωση απλά είπα οτι δεν μετανιώνω γιατί η δική μου οπτική γωνία είναι διαφορετική, αλλωστε δεν χαρακτήρισα τον Τσούκα αλλά κατέληξα στο λογικό συμπέρασμα κάποιας ενέργειας του.xtreme wrote:Φιλε μου blackchris το ζητημα δεν ειναι αν μετανιωνεις ή οχι. Eιναι ενα ευαισθητο topic που πρεπει να κινειται μεσα σε καποια ορια.Blackchris wrote:Επειδή μου το ζητάς και οχι γιατί μετανιώνω για ότι έγραψα μπορείς να την αφαιρέσης μιας και δεν βρίσκω τον τρόπο επεξεργασίας
Εδω δεν βγαινει καποια αποφαση, δεν ειμαστε "λαϊκο δικαστηριο" οπως εχει πει και καποιος...ο καθενας βγαζει το δικα του συμπερασματα για οτι διαβαζει αλλα πρεπει να ειμαστε κ προσεκτικοι στο τι γραφετε.
Φιλικα
Παντελης
Όπως λές συμφωνώ δεν κάνουμε τους λαίκους δικαστές δεν στείνουμε κρεμάλες.
ΟΚ μένουμε στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του