ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

chris lc90

Re: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:
G.BOGRIS wrote:Δεν είπα κάτι τέτοιο, μη γράφεις μαλακιες!
Είπα οτι είχες ενα κάρο παραδείγματα, ενα κάρο γνώσεις, και ενα κάρο κολληματα με τις νομοθεσίες και παρολα αυτα συνεχισες να πηγαίνεις στο συνεργειο.
Παραποιησες το όχημα σου με αποστάτες με μποντυ λίφτ και δε ξέρω και γω με τι άλλο και μιλάς για το γράμμα του νομού!

Επειδη λοιπόν σκέφτεσαι έτσι σημερα και αναφερεσαι σε οποία νομοθεσία μπορει να βρει ακάλυπτο το συνεργειο
σε θεωρώ συνυπεύθυνο τουλάχιστον κατα το ήμισυ για τις ζημιές που έχεις πάθει στο αυτοκίνητο σου!
Δε ξερω τι δουλεια κανεις αλλα αν ειχες στοιχειωδη γνωση θα καταλαβαινες οτι η σομπα που δε πληρει τις προδιαγραφες αντιστοιχει στον αν ο επιθεωρητης ειχε διπλωμα υγειονομικου οταν τον ξετιναξαν
Η παραποιηση οπως την λες εσυ..γιατι χρησιμοποιεις λαθος ορο δεν ειναι παραποιηση..
Αν χτυπησω ανθρωπο με τον προφυλαχτηρα μου τοτε θα ασχοληθει μαζι μου ο νομος..μεχρι τοτε ομως δεν με ακουμπαει..οπως κσι τον τσουκα δεν τον ακουμπαει μεχρι που βρεθηκε καποιος που του γιναν σοβαρες ζημιες ειτε απο αγνοια ειτε απο βαρεμαρα κσι σανεπιστεγασμα δεν υπηρχε παραδοχη..
Το επιπεδο σοτ οταν λες "μη γραφεις μαλακιες"δειχνει και το ποιος εισαι..
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

ZooL wrote:Κύριοι χαλαρώστε παρακαλώ.

Χ.
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:"Σε λιγο θα μου πεις οτι πριν πολλα χρονια καποιοι ανθρωποι μεγαλωσαν ενα παιδι για να του τη στησει του τσουκα οταν αυτο ενηληκιωθει.."

Ενώ εσυ... Λες λίγες!
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Απευθυνομαι στον κυριο τσουκα με τον καλυτερο τροπο θετωντας του ερωτηματα ενω εχω φτασει στο αμην και θα μπορουσα και να του μιλησω και να του φερθω αλλιως και δεν τον βριζω πουθενα..και ερχεσαι εσυ που δε με ξερεις που δεν εχεις δηλωσει ποιοςεισαι και με λες μαλακα δημοσια..(γιατι μονο ενας μλκς λερι μλκιες)
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:Ζητώ συγνώμη απο όλους! Δε ξαναγραφω σ´αυτο το θέμα! ((lipssealed))
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:Δεν σε είπα μαλακα φίλε μου! Έγραψες μια μαλακια. Αυτο είπα!
Μην παίρνεις φωτια!
Γιώργος Μπογρης
Θεσπιες Βοιωτίας
Αλευρας όπως ειπες!
6977423113
chris lc90

Post by chris lc90 »

xtreme wrote:Εγω θελω να ακούσω όλες τις απόψεις..και του G και του lc αλλα τα κοσμητικα δεν
Χρειάζονται..αυριο μαζι θα είμαστε στο βουνο.

Επίσης να πω επιγραμματικά γτ δεν είμαι σε pc πως έχουν ακουστεί πολλές απόψεις που όλες έχουν απο μια αλήθεια..

Εις υγειαν...με ένα cocktail απο το κέντρο της πόλης.
chris lc90

Post by chris lc90 »

chris lc90 wrote:Να ρωτησω κατι..
Πας να παρεις μια τοστιερα απο τον κωτσοβολο ..και καιγεται..

Γιατι θα πρεπει να αποδειξεις στα reviews εκει που αξιολογεις με αστερακια οτι το αγορασες απο τον κωτσοβολο?
Οταν πας στον κωτσοβολο θα πρεπει να αποδειξεις οτι το αγορασες απο αυτον προσκομιζοντας αποδειξη..

Στα reviews μπορεις ακομη και ανωνυμα να πεις τη γνωμη σου..οτι καηκε..δηλαδη μια απλη αναφορα περιστατικου..
Αν ομως το υπογραψεις επωνυμα και με το θαρρος της γνωμης σου απλα ενισχυεις την θεση σου..

Οι επαγγελματιες οταν ζηταν χωρο για διαφημιση στα φορα αποδειξαν οτι το αξιζουν? Οτι κανουν καλη δουλεια ή οτι προσφερουν καλες υπηρεσιες?απλη αναφορα κανουν ..στο μαγαζι τους..

ο ιδιωτης πελατης γιατι θα πρεπει να αποδειξει οταν απλη θα κανει αναφορα..

Πηγα και μου ειπε ή μου εκανε αυτο..
Τελος..
Πηγα χτες και σημερα μου κολλησε απο λαδια ..

Καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται.
chris lc90

Post by chris lc90 »

:evil:
Christopher wrote:
obelix wrote:Αν θελω να αλλαξω λαστιχο σε αυτοκινητο της εταιριας πρωτα κανω γραπτη αξιολογηση του προμηθευτη (αδεια εργασιας, αδεια λειτουργιας, πιστοποιηση εργαλειων, κατασταση ΙΚΑ αν εχει προσωπικο κι ολα αυτα τα υπογραφει) και μετα ερχεται για δουλεια.

Αντε τωρα στη Καλαματα να ζητησεις απο τον λαστιχα ολα αυτα. Θα σε κλωτσησει. Κι ομως βρεθηκε ενας ο οποιος ηταν προθημος με την βοηθεια μου να συγκεντρωσει ολα οσα επρεπε για να μου αλλαξει ενα λαστιχο. Με ολη αυτη την χαρτουρα που μαζεψε ομως πηρε «εργολαβικα» ολα τα λαστιχα και των υπολοιπων εταιριων που δραστηριοποιουντα στο αεροδρομιο κι οποτε με βλεπει ειναι ολο ευχαριστιες.

Με αυτο θελω να πω οτι δεν ειναι δυσκολο να εχεις τα απαιτουμενα και να απαιτεις να παιρνεις τις δουλειες με την αποδεδειγμενη αξια σου.

εσύ το βιώνεις όλο αυτό ως πελάτης ... άλλοι το βιώνουν ως προμηθευτές ... πολλοί το βιώνουν και με τις 2 ιδιότητες παράλληλα... ανάλογα με το πόστο ...
επί της διαδικασίας, συμφωνώ απόλυτα και είναι ακριβώς αυτό που περιγράφω σε μέρος του αρχικού μου ποστ ...
ο επιχειρηματίας/προμηθευτής που μπορεί να αποδείξει ότι είναι πιστοποιημένος ... εξουσιοδοτημένος ... αδειοδοτημένος ... τυπικά και ουσιαστικα στελεχωμένος και εξοπλισμένος... επίσημα τεχνικά καταρτισμένος ... είναι αυτός που αξιολογείται ότι μπορεί να εκτελέσει την προμήθεια υλικών ή εργασία...
συμπληρωματικά φυσικά μπαίνουν πολύ παράγοντες ακόμα ... ανάλογα το αντικείμενο, τον όγκο, κλπ ... όπως χρόνια εμπειρίας, τζίρος, όγκος αποθήκης, χρόνοι παράδοσης, ποιοτικός έλεγχος, κλπ, κλπ ..

όλοι οι υπολοιποι που δεν μπορούν να αποδείξουν την ικανότητά τους ... απλά απορίπτονται στην αρχική αξιολόγηση γιατί δεν έχουν καν τα απαραίτητα και τυπικά προσόντα ... και συμβαίνει πολλές φορές να απορίπτονται πολυδιαφημιζόμενες επιχειρήσεις με γνωστά σήματα ...

γιατί κάποιος να μην μπορεί ή και να αποφεύγει να αποδείξει την ικανότητά του ή την αξία του?
μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχει ασχοληθεί να μαζέψει χαρτιά όπως λες ... μπορεί και να σημαίνει όμως ότι δεν πληρεί ούτε καν βασικές προυποθέσεις ...

τι μπορεί να υποθέσει κανείς όταν θέτονται ερωτήματα από τον πελάτη και δεν δίνονται απαντήσεις από τον προμηθευτή όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση με τα βασικά από τα ερωτήματα που θέτει ο Χρήστος???
chris lc90

Post by chris lc90 »

G.BOGRIS wrote:
chris lc90 wrote:
Και οχι δεν ειναι μαμα..αλλα ολα στον τσουκα μπηκαν
.βλεπεις εγω μαζι με τα λεφτα μου του εδινα απλοχερα και την εμπιστοσυνη μου
.
.
.
.
Στον τσουκα πηγαινα μονο για τα arb (3-4 φορες).δε θα πηγαινα για timing belt..
Του το εμπιστευομουν λοιπον τυφλα στον τομεα αυτο και καλοπροαιρετα δε γυρευα χαρτια..
Που καλοπροαιρετα θα επρεπε αυτος να μου δειξει εξαρχης οταν πρωτοπηγα σαυτον..

Καλο βράδυ φίλε μου! Εύχομαι να μη μου κρατάς κακιά και να πιούμε κανα κρασί σταυρωτο κάποια στιγμή! :D
Post Reply

Return to “Περί τετρακίνησης και λοιπών θεμάτων...”