V.Tsoukas wrote:Οι οδηγιες που εχεις βαλει εδω και αναμασας ειναι οδηγιες απο αποστατη Jeep και δεν ειναι τεχνικα χαρακτηριστικα του προιοντος , ισως να εχει γινει τυπογραφικο λαθος αλλα το λεω και παλι οτι ειναι οδηγιες , δε νομιζω να αλλαξε σε κατι το νοημα των οδηγιων .
Οσο αφορα την εκθεση επιθεωρησης του αποστατη που εδωσα στην TUV για ελεγχο , οπιος θελει ειναι αναρτημενος στο καταστημα μας σε εμφανες σημειο . Δεν καταλαβαινω ομως το προβλημα , για να ειμαι σιγουρος για το προιον θελησα να το τσεκαρω και πληρωσα ενα αρκετα μεγαλο ποσο για να το κανω .
Δεν μπορω επισης να καταλαβω τι ακριβως θες απο εμενα τελικα και το κανεις ολο αυτο , για οτι θες μπορουμε να συναντηθουμε και να μιλησουμε , να μου πεις τελικα τοπριβλημα και να βρουμε μια λυση γιατι δεν βλεπω νοημα σε ολο αυτο που κανεις , το τηλ μου ειναι 2103477378 .
Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους
οι οδηγιες που εχετε βαλει κ.Τσουκα μαλλον εσεις τις αναμασησατε απο καποιο site του εξωτερικου ή αυτοσχεδιασατε..πιστεψτε με δε θελετε να πιασουμε γραμμη γραμμη το τι ακριβως γραφετε γιατι θα γελασει πολυς κοσμος..
τυπογραφικο λαθος γιατι δεν κανετε στις τιμες? και εγινε στο πιο σημαντικο κομματι του κειμενου..απο τι υλικο αποτελειται ο αποστατης που και αυτο δεν ειναι σωστο..οι αλλες εταιρειες του εξωτερικου γιατι δεν κανουν τετοια λαθη? μηπως γιατι ξανασκαναρουν το τι γραφουν? κατι που εσεις δεν κανετε -τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση-οσον αφορα το τι κανατε στο αμαξι μου?
γιατι θα πρεπει να ανοιξω μονος μου το φτερο το δεξι οταν βουλωσε απο λασπη στο λουκι επειδη εσεις δεν προβλεψατε να κανετε το αυτονοητο..να βγαλετε το κομματι λαμαρινας που επεσεμεσα στοπ φτερο οταν κοψατε για να βαλετε σνορκελ.βιαζοσασταν να βαλετε αλλο αμαξι μεσα? γιαυτο σας πληρωνα? για να βιαζεστε?
γιατι μου βαλατε αλλα παξιμαδια στους αποστατες και τα σφιγγετε με αεροκλειδο? αυτο μαρτυρα η φωτο απο το μεταλλο που σχεδον λειπει απο την τριβη..παλι βιαζοσασταν?
γιατι μου ανεβασατε το αμαξι σε δικολωνο που δεν ειχατε δηλωμενο και στη σψστη θεση συμφωνα με τα σχεδια που ειχατε καταθεσει?
πληρωνα και μαλιστα ακριβα..και ειχα την απαιτηση κορυφαιας ποιοτητας..
δε σας ειπα..δεν εχω λεφτα σημερα ,και θα σε πληρωσω σε 20 μερες..
αντιθετα εσεις μου ειπατε οταν η μπαταρια επαθε ζημια εξαιτειας οτι δεν ειχατε εκεινη τη στιγμη και θα μου τη δινατε οταν σας την φερουν..
και τι με νοιαζει εμενα αν δεν ειχατε? ας κοβατε το σβερκο σας και να στειλετε υπαλληλο να τη φερει αυθημερον ή αν δεν ειχε η αντιπροσωπεια στην ελλαδα να χρεωθειτε με κουριερ και την αλλη μερα να την ειχατε στο μαγαζι σας..ετσι κερδιζετε τον πελατη ,και οχι μοιραζοντας δεξια και δεξια εξωδικα.
να συναντηθουμε ξανα,δεν προκειται..ειχατε την ευκαιρια σας αλλα το προσωπικο σας ειχε αλλα σχεδια...ο,τι θελετε μεσω email Ή δημοσια..
Εδώ μεσα δεν ηρθα να διαπραγματευτω ή να θεσω υπο συζητηση ζημιες που μου γιναν στο αμαξι μου από κακη ποιοτητα εργασιων του κ.Τσουκα.αυτες είναι μη διαπραγματευσιμες..
Μπηκα να ενημερωσω τον κοσμο για τις ζημιες και να ζητησω πιστοποιητικα όπως και την πρωτη φορα..δε ζητησα τιποτε παραλογο.(στον κυριο που λεει ότι ζηταω χαρτια μετα από 5 χρονια θα απαντησω ότι και μετα από δεκα χρονια μπορεις να ζητησεις συνοδευτικα εγγραφα τα οποια κανονικα θα επρεπε να είναι διαθεσιμα εξ αρχης.οπως κανουν στο εξωτερικο.να του θυμησω ότι αν ειχα την μπαταρια 12 χρονια και ειχε αντεξει και επαιρνε φωτια λογω κακης τοποθετησης ,το περασμα του χρονου δεν αναιρει το αποτελεσμα της κακης τοποθετησης..
κ.Τσουκα από σας γυρεψα εξαρχης πιστοποιητικα ,τα νομιμα..τα οποια οφειλατε μαζι με το κουτι των αποστατων όπως και των αμορτισερ να τα βαλετε στο πισω καθισμα του αυτοκινητου μου ειτε τα ζητουσα ,ειτε όχι..αυτο βοηθαει στην γενικη εικονα ενός επαγγελματια..τα παρασιτικα ψαρια όμως που τρεφονται γυρω από τον καρχαρια θελησαν να αποπροσανατολισουν την συζητηση καθως εσεις δε τους το ξεκοψατε εξ αρχης΄..και αυτό είναι δικο σας λαθος ή παροτρυνση(δε μπορω να το γνωριζω).Αν απαντουσατε εξ αρχης με 3 φωτογραφιες από τα πιστοποιητικα και 2 αραδες κειμενο θα ειχατε καταφερει την ενημερωση του κοινου καθως και τη δικη μου..(σας εδωσα την ευκαιρια να εμημερωθειτε από τον προμηθευτη σας).Εταιρειες όπως η racemax παροτρυνουν τους ιδιωτες να ζητουν από τον αντιπροσωπο το οποιοδηποτε εγγραφο να το εχει στη διαθεση τους.Αν ερθει αυριο η ARB και σας προτεινει ένα προιον το οποιο δεν πληρει τις προδιαγραφες και προυποθεσεις να εισαχθει στην ελλαδα , εσεις οφειλετε να προστατεψετε τον ελληνα καταναλωτη,πρεπει να ειστε ενημερωμενος αν το προιον μπορει να κυκλοφορησει ελευθερα.απο την άλλη αν θελετε να το παρετε το προιον για να το πουλησετε στην ισπανια που το νομικο πλαισιο το επιτρεπει ,εσεις μπορειτε να το εισαγετε αλλα για να το πουλατε στην ισπανια και αν καποιος ελληνας θελησει να το αγορασει οφειλετε να τον ενημερωσετε ότι το συγκεκριμενο προιον δεν πωλειται στην ελλαδα..ΔΕΝ είναι για ιδιοκαταναλωση..αν του το πουλησετε εχετε διαπραξει αδικημα..γιατι αυτος δεν το ξερει και δεν οφειλει να το ξερει.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
Στο μαγαζι σας δεν υπαρχει περιπτωση να τα ξαναπουμε..σας εδωσα την ευκαιρια όταν με ξανακαλεσατε αλλα από τη στιγμη που δεν μπορειτε να κουμανταρετε τους υπαλληλους σας ,αυτό δειχνει αδυναμια.και δεν μπορω να δεχτω τις αδυναμιες σας.
Ο,τι θελετε στο email Μου.σας εδωσα και εκει τη δυνατοτητα και περυσι και φετος να μου απαντησετε αλλα δε το κανατε.αυτο δεν είναι συμπεριφορα επαγγελματια.
Οσον αφορα την TUV Hellas Μου απαντησε πολύ πριν βγει η γραμματεια σας να μιλησει ότι λεω ψεμματα (,και να φοβαμαι για συκοφαντικη δυσφημιση.)ότι δεν δινει πιστοποιησεις σε τετοια προιοντα.
Οσον αφορα την TUV Nord Hellas Που ελαβε το ιδιο μηνυμα την ιδια μερα ακομα δεν εχει απαντησει.ισως να μη το ελαβε.
Και οι 2 οργανισμοι είναι διπλα διπλα στη μεσογειων.
Οσον αφορα τις οδηγιες που αναρτησατε μας λετε ότι αφορουν jeep Και όχι καποιο άλλο αμαξι?οσον αφορα το υλικο και τη συσφιξη?δηλαδη για το δικο μου αμαξι εχετε αναρτημενες αλλες οδηγιες?
toyota LC95,5VZ-FE,BFG 265/75/16,OME+5cm,WARN9.5xp,700watt lights,bodylift+5cm,30mm wheel spacers,SNORKEL,skid plates,rock sliders,90ltrs water tanks