Ηρακλη, ο τιτλος μου τα λεει ολα..ΑΠΑΙΤΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ..Caravan wrote:Χρήστο, αποστάτες βάζουν όλοι για να βγάλουν πιο έξω την ζάντα με το χαμηλότερο κόστος.chris lc90 wrote:ειναι δικη του υποχρεωση να μου πει : εχω τον κινεζικο με 30 ευρω και εχω και τον αμερικανικο απο τηη νασα με 500 ευρω..ποιον θες να αγορασεις?οταν ομως μου λεει εχω αυτον και ειναι/ειμαι η πρωτη σου επιλογη εγω καλοπροαιρετα θα τον πιστεψω γιατι αυτο λεει η αρχη της δυτικης οικονομιας που ισχυει σε ολο τον ανεπτυγμενο κοσμο εκτος απο την τριτοκοσμικη ελλαδα.μεχρι που να αποδειχθει το αντιθετο και τοτε αρχιζουν τα οργανα,..
Αν είναι να δώσεις 500 Ευρώ για αποστάτες, αγοράζεις ζάντες με αρνητικό offset και έχεις την καλύτερη λύση.
Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των ιδίων και των συνεπιβατών τους δεν πρέπει να καταφεύγουν φθηνοδουλειές τοποθετώντας αποστάτες. Safety first!
Άποψη μου.
δεν ζητησα να κανουμε συγκριτικο τεστ μεταξυ αποστατων και αρνητικου/θετικου οφσετ.αυτο ειναι αλλο ζητημα..
και επανερχομαι ζητωντας τα αυτονοητα, που ο διανομεας/τοποθετητης (δεν ξερω αν ειναι και ο εισαγωγεας) δεν μου τα δινει/δειχνει.
α) σε ποια χωρα/εργοστασιο κατασκευαζονται.
β) σε ποια χωρα εδραζεται η εταιρεια που τους παραγει?ποια ειναι η εταιρεια?
γ) απο τι υλικο ειναι φτιαγμενος ο αποστατης. (κ.Τσουκα αυτο που γραφετε στην ιστοσελιδα σας" αλουμινιο Τ6" ειναι λαθος.δεν υπαρχει αλουμινιο Τ6. το Τ6 ειναι διεργασια και οχι κραμμα.οι σειρες του αλουμινιου ειναι 10χχχ 20χχχ 30χχχ 40χχχ 50χχχ 60χχχ 70χχχ 80χχχ )
δ)απο τι υλικο ειναι φτιαγμενος ο φυτευτος κοχλιας και το περικοχλιο?
ε) τι πιστοποιητικα τους συνοδευουν στην ελλαδα? DIN,TUV,DOT,DM,ELOT, etc
στ) την ροπη συσφιξης που δινει η κατασκευαστρια εταιρεια για τα υλικα της.
ζ) των κωδικο του προιοντος και αν υπαρχει το serial number..
η) τελος θα ηθελα να ξερω τον εισαγωγεα και διανομεα της συγκεκριμενης μαρκας στην ελλαδα
Θ) το πιστοποιητικο που εκανε δοκιμη ενος τυχαιου προιοντος
και ακομα δεν εχω παρει καμια απαντηση απο το μαγαζι που τους αγορασα..μαλλον αυτο θα ειναι και το after sales services.."παρτο και μετα που σε ειδα που σε ξερω)..
κ.Τσουκα θα χρειαστει να περιμενω πολυ ακομη για τα εγγραφα που ζητησα? αυτη ειναι η συμπεριφορα σας απεναντι σε πελατη σας?
(στην περιπτωση που δεν τα ξερετε κακως δεν τα ξερετε αλλα μπορω να περιμενω 2-3 μερες να τα ρωτησετε και να με ενημερωσετε)