Θύρα 0, Μάρτης 2010

Γιάννης Αθανασίου

Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό Γιάννης Αθανασίου » Πέμ Μαρ 04, 2010 14:26

Θύρα 0

Σημεία των καιρών; Κουτσομπολίστικο περιοδικό κοντεύει να καταντήσει το Τετρακίνηση Mag, με τη στήλη τούτη εδώ να είναι η πρώτη σε αναγνωσιμότητα κάθε τεύχους. Λαμπίρη το νου σου, έρχεται το ΚΑΘΑΡΜΑ!!!

Αυτός ο DOC δεν παίζεται με τίποτα. Αν δεν είναι στην οργανωτική επιτροπή, τρέχει. Και όταν τρέχει είναι άπιαστος. Έκανε και πάλι το θαύμα του στη Μακεδονία: κέρδισε τις μηχανές στον πάγο και μάλιστα με διαφορά.

Και για να μην ξεχνάμε κανένα, στον ίδιο παρονομαστή και ο Θωμάς Γώγου από την Ορεστιάδα, εμπνευστής του Έβρος Trophy. Πήγε για πρώτη φορά σε trail ride και κέρδισε! Με συνοδηγό άπειρο σε αγώνες του είδους. Χωρίς καν να ξέρει «τι και πώς;». Αν το έχεις, το έχεις…

Όλα τα περιμέναμε, να μας σώσουν οι Βούλγαροι δεν το περιμέναμε. Αν δεν έτρεχαν 7 πληρώματα από τη γειτονική χώρα στην Open, οι κατηγορία δε θα μετρούσε και το πρωτάθλημα θα έκανε μία πολύ κακή αρχή. Αν δε μετρήσουν 3 αγώνες το ΧΑΝΟΥΜΕ συνάδελφοι!!!

Πλήρης η απουσία των νότιων στον αγώνα της Σαλονίκης. Λίγο τα μπλόκα των αγροτών, λίγο το άγουρο της εποχής, λίγο το υψηλό κόστος, έκαναν τη ζημιά. Μην περιμένετε όμως μετά να κατέβουν οι βόρειοι στα δικά μας μέρη. Θα μας «γράψουν» και αυτοί αντίστοιχα.

Την προώθηση των αγώνων αυτοκινήτου για την ΕΛΠΑ ανέλαβε ο γνωστός δημοσιογράφος Στράτος Φωτεινέλης. Λέτε να δούμε στην εκπομπή του και αγώνες 4Χ4; Αμήν και πότε, γιατί μέχρι σήμερα τους αγνοεί χαρακτηριστικά.

Μεγάλο το μπάχαλο με τους αγώνες 4Χ4. Ξεκίνησαν τα έπαθλα χωρίς κανονισμούς, με μισοτελειωμένη προκήρυξη. Μόνη μας σπουδή να ζητήσουμε κανονική λισάνς, κάποια 160 ευρώ, γιατρούς κλπ., να αυξήσουμε τα παράβολα προς την ΕΛΠΑ, να βάλουμε εισφορά προς το ΣΟΑΑ, να επιβάλουμε παρατηρητές, αγωνοδίκες και τεχνικούς εφόρους. Αν στο τέλος καταντήσουμε χωρίς αγώνες, δε θα φταίνε οι αγωνιζόμενοι.

Ε, να χρειάζεσαι Βουλγάρικο διαβατήριο για να γράψεις σε ένα ελληνικό forum για το off road δεν το περίμενα! Α, ρε Κατσιμαλή τι μας κάνεις… Το άτομο δεν παίζεται. Μικρός θα ήταν από αυτούς που έπαιζαν με τα αυτοκινητάκια τους και δεν άφηνε τα άλλα παιδάκια να πλησιάσουν στο χιλιόμετρο.

Γιατί δε μου άρεσε το ύφος του Δημήτρη Αθανασουλόπουλου στην απονομή των trail ride; Γιατί μου άφησε την αίσθηση ότι κάτι τελειώνει, ότι από κάτι απομακρύνεται; Ας ελπίσουμε να μη δικαιώσει τις προαισθήσεις μας.

Γιατί, ρε, δε περιελάβατε το Hellenic Rally Raid στο Balkan Rally Raid Cup; Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα; Τι θα πουν οι 10 (δέκα) συμμετέχοντες; Αυτούς δεν τους σκέπτεστε; Άκαρδοι, έ άκαρδοι!

Και επειδή κάποιοι «αγωνιζόμενοι» που έχουν, δεν έχουν, κάνει 4-5 αγώνες 4Χ4 τα τελευταία 20 χρόνια απόρησαν «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ 4Χ4" ΤΩΝ ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ?», να τους ενημερώσουμε ότι η επιτροπή έκανε τη δουλειά της: έβαλε τέρμα στην οδυνηρή κυριαρχία του 24ωρου στο χώρο! Από εδώ και πέρα μόνο παιχνιδάκια με 10 συμμετοχές, σαν αυτά που κάνουν οι φίλοι τους, θα θεωρούνται αγώνες.

«Μη γράφεις ότι γράφεις, γιατί αν συνεχίσεις να τα γράφεις δε θα σου δώσω αυτά που δε σου έδινα!». Δεν καταλάβατε; Ούτε εμείς. Κι όμως η απειλή διατυπώθηκε από στέλεχος λέσχης 4Χ4 που τα άκουσε από τη στήλη για τη συμπεριφορά του. Ε, ρε, ζόρι που τραβάνε κάποιοι!

Αλήθεια ρε παιδιά, τι έγινε με εκείνον το Σύνδεσμο Οδηγών Αγώνων 4Χ4; Τον έφαγε η μαρμάγκα; Αφού θα πληρώσουμε που θα πληρώσουμε ένα σύνδεσμο για να βγάλουμε αγωνιστική άδεια, γιατί να μην είναι ο δικός μας; Που βρίσκονται τα χαρτιά του; Ήμασταν στο στάδιο των υπογραφών για να κατατεθεί το καταστατικό, εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια. Χάθηκαν τα ίχνη του;

350 και βάλε αγωνιζόμενοι να κρέμονται από τα… κάποιων που ενδιαφέρονται περισσότερο να μη στενοχωρήσουν τους φίλους τους, από το να κοιτάξουν ποιο είναι το καλό των αγώνων. Κρίμα δεν είναι;

Γιατί το Ναύπλιο καθυστερεί τη δημοσίευση των αρχόντων του αγώνα του; Τι μας επιφυλάσσει πάλι; Υπάρχουν μαγειρέματα και πιέσεις; Και αν ναι, ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν όλα αυτά;

Και μη νομίζετε ότι μόνο οι αγώνες 4Χ4 πηγαίνουν κατά διαόλου! Οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην χώρα μας το Γενάρη έπεσαν κατά άλλους 15%, κατά άλλους 40%! Ακόμη και στην πρώτη περίπτωση, οι απώλειες τις αγοράς που είναι υπεύθυνη για το 10% του ΑΕΠ της χώρας προβλέπονται ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ! Σκεφτείτε ότι πτώση 10% στον κύκλο εργασιών του τομέα του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι αντίστοιχη με μείωση 30% των πόρων για την παιδεία!

Και σα να μην έφτανε η κατάντια της αγοράς λόγω της διεθνούς κρίσης, ήρθε να κυκλοφορήσει καινούρια φήμη για απόσυρση, που… κατέψυξε την αγορά, μετά το πάγωμα του 2009! Έχουν συναίσθηση το τι κάνουν τέτοιες δηλώσεις ή να τους στείλουμε στο δημοτικό να μάθουν την ΑλφαΒήτα της πολιτικής. Έλεος!

Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων έφτασε στο σημείο να επιστρέψει προκαταβολή, επειδή ο ενδιαφερόμενος έμαθε για την απόσυρση! Τι άλλο να πεις;

Και να μη μιλήσουμε για τις πωλήσεις μεγάλων τετρακίνητων! Σε μία χώρα που ο πρωθυπουργός της κινείται με πολυτελές SUV, τα αντίστοιχα αυτοκίνητα είναι «απαγορευμένος καρπός» για το μέσο πολίτη. Και με τις 100 πρώτες μέρες να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, μάλλον θα έχουμε πολλούς κοψοχέρηδες!

Στην επαρχεία τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν πλέον χωρίς πινακίδες είναι πιο πολλά από τα… νόμιμα. Σκέφτηκε κανείς στην εμπνευσμένη μας κυβέρνηση ότι κάτι τέτοιο αντί να αυξήσει τα έσοδα τα μείωσε; Ότι ακόμη κι αυτός ο έλεγχος της κατάστασης θα είναι δαπανηρός; Ότι το αποτέλεσμα και όχι, μόνο, οι προθέσεις είναι αυτό που μετρά;
Δεν είναι να απορείς που υπάρχουν μετανάστες που θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια; Να γίνουν δηλαδή οι πιο φτωχοί της Ευρώπης – ακόμη και οι Ανατολικοί μας πέρασαν, με την πιο διεφθαρμένη διοίκηση και τους πιο αδιάφορους πολιτικούς. Τελικά υπάρχουν πολλοί με βίτσια!

Ένα αυτοκίνητο που πιάνει τα 300, φτάνει τα 100 από στάση σε 4 δευτερόλεπτα, μπορεί να στρίψει με σχεδόν 1g, παράγει αρκετά decibel θορύβου και στοιχίζει τριψήφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ είναι πιο χρήσιμο από ένα τετρακίνητο που μπορεί, τουλάχιστον, να σε πάει παντού και να σου προσφέρει αυξημένη ασφάλεια όταν οι καιρικές συνθήκες γίνουν οριακές. Διαφωνείτε; Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι μας συμφωνούν, αφού μόνο τα πολυτελή τζιπ προκαλούν. Οι Porsche, οι Lamborghini, οι Ferrari, οι Jaguar, οι Aston Martin, οι AMG, οι Μκάτι και τα τσιτωμένα Mitsubaru δεν καίνε, δεν μολύνουν, δε στοιχίζουν, δεν πιάνουν χώρο, δεν…, δεν…

Αγαπητοί φίλοι, ο ελληνικός λαός ήταν, είναι και θα είναι μεταναστευτικός. Από αρχαιοτάτων χρόνων αφήσαμε τον ελλαδικό χώρο και μεταναστεύσαμε ανά την υφήλιο. Είναι λοιπόν προσβολή για κάθε Έλληνα τα όσα ακούστηκαν για μη αποδοχή των όποιων μεταναστών στη χώρα μας. Κάτι σα να διαγράφουμε την ίδια την ιστορία μας.

Φαντάζεστε Γερμανία, Αμερική και Αστραλία (σικ) να μας στείλουν πίσω τους Έλληνες μετανάστες για να μάθουμε; Καήκαμε! Άλλοι τόσοι είναι οι Έλληνες της διασποράς. Και τους χρειαζόμαστε εκεί που είναι, σα πρεσβευτές της Ελλάδας.

38 απαντήσεις και 13.000 αναγνώσεις σε 15 μέρες! Μιλάμε για θέμα στο vitaraclub.gr που αφορούσε μέλος του club που έγινε «Ταύρος σε υαλοπωλείο» με το τι του έκαναν σε γνωστό συνεργείο του χώρου. Τουρμπίνες μαϊμού, σπασμένοι κινητήρες και λοιπά, τα όσα καταγγέλλει ο παθών.

Tϊ ακούσαμε το μήνα που πέρασε δε λέγεται. Πρώτο, αλλά όχι χειρότερο, ότι κάναμε το normal Jimny να έχει 180 άλογα! Και σαν απάντηση ήρθε σύντομα ότι «συγνώμη, το διαβάσαμε σε άλλο περιοδικό!».

Και αυτό δεν ήταν τίποτε μπροστά στο «Σε τη χαρτί τυπώνετε και μηρύζι τόσο άσχημα. Σε σημείο να μην μπορείς να διάβασης.» - η ορθογραφία δική του! Μάλλον οι υπόλοιποι αναγνώστες μας δεν έχουν… μύτη!

Ε, να διεκδικείς πρωτάθλημα και να σε κερδίζει η Καβάλα εντός, ούτε στο Αφγανιστάν δε γίνεται. Πάλι θα μείνουμε με το… στα χέρια οι βαζέλες! Γιατί για τίτλο δεν το βλέπω…

Και για να κάνουμε και λίγη πολιτική αναφορά, έγκυρες πηγές μας είπαν ότι στο άμεσο μέλλον τα εθνικά μας ζητήματα θα πάρουν πολύ άσχημη τροπή. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να «φωνάζουμε», για να μην τα «ξεχάσουν» οι πολιτικοί μας;

Αν δεν έχετε δει στο youtube το videάκι http://www.youtube.com/watch?v=yh3spEOIP04 , σπεύσατε! Είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Απίστευτο το γέλιο με τις νταλίκες την Καθαρή Δευτέρα! Που να ξέρουν Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Τούρκοι και Μαμελούκοι ότι εμείς έχουμε αργία και δεν πρέπει να κυκλοφορήσουν μέχρι τις 21:00; Μήπως να φτιάξουμε τους δρόμους και να αφήσουμε τα ΗΛΙΘΙΑ μέτρα;

20 ευρώ το λίτρο το ιαματικό νερό! Ναι δε διαβάσατε λάθος… Τόσο χρεώνει η εταιρία που έφτιαξε υπερπολυτελές ξενοδοχείο σε ξεχασμένη λουτρόπολη της Φθιώτιδας! Και κρύβει επιμελώς το ότι η πηγή βρίσκεται λίγα μέτρα πιο εκεί, προσφέροντας δωρεάν το πολύτιμο υγρό! Ρε βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
Nicolas
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 2983
Εγγραφή: Τρί Ιουν 16, 2009 09:10
CONTACT:

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό Nicolas » Πέμ Μαρ 04, 2010 15:02

Γιάννης Αθανασίου έγραψε: Tϊ ακούσαμε το μήνα που πέρασε δε λέγεται. Πρώτο, αλλά όχι χειρότερο, ότι κάναμε το normal Jimny να έχει 180 άλογα! Και σαν απάντηση ήρθε σύντομα ότι «συγνώμη, το διαβάσαμε σε άλλο περιοδικό!».

Μπουχαχαχαχαχαχαχ κάγκουρες μας έκαναν βούκινο!!!!! :mrgreen:

Κοίτα πάντως όχι πως δεν γίνεται...
Και καλά να είναι τυπογραφικό...
Ξέρω όμως ένα μαγαζί που πουλάει κάτι ειδικά μαγνητάκια που σου δίνουν 300 άλογα, 150 κιλά ροπής, μισό λίτρο ανά 100 χλμ κατανάλωση και 0 ρύπους.
Το ίδιο περιοδικό τα διαφημίζει ενώ είχε δει και διαφορές σε ένα τεστ πριν από λίγα χρόνια...

Εμείς να δείτε τί διαβάζουμε από τον ειδικό τύπο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
lker
Δημοσιεύσεις: 1274
Εγγραφή: Τετ Ιουν 17, 2009 16:13
CONTACT:

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό lker » Πέμ Μαρ 04, 2010 15:37

Καγκουραδελφέ μου κανείς δεν μπορεί να μας κάνει βούκινο :lol: Γιατί πολύ απλά γινόμαστε από μόνοι μας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Διάσημους όμως και πρός εκπλήξή μας, παίζει ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Άβαταρ μέλους
Drimon
Δημοσιεύσεις: 2571
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:24
Τοποθεσία: Ανά το Αιγαίο

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό Drimon » Πέμ Μαρ 04, 2010 18:58

Εντάξει κ. Αθανασίου μας, κάναμε ένα λάθος, πρέπει να μας κράζετε και έντυπα;;;!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα, το μάτι πάει με την μια έκει, το απόλητο κράξιμο λέμε!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιάννης Αθανασίου

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό Γιάννης Αθανασίου » Πέμ Μαρ 04, 2010 19:21

Εμείς δεν είπαμε ονόματα. :roll: :roll: :roll:

Μόνος σου καρφώθηκες!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Drimon
Δημοσιεύσεις: 2571
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:24
Τοποθεσία: Ανά το Αιγαίο

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό Drimon » Πέμ Μαρ 04, 2010 20:11

Γιάννης Αθανασίου έγραψε:......«Σε τη χαρτί τυπώνετε και μηρύζι τόσο άσχημα. Σε σημείο να μην μπορείς να διάβασης.»....
Αλήθεια, αυτό το παρατήρησα χθές το μεσημέρι. Έχει μια μυρωδιά σαν γράσσο- βαλβολήνη.
Άβαταρ μέλους
Drimon
Δημοσιεύσεις: 2571
Εγγραφή: Δευτ Ιουν 22, 2009 12:24
Τοποθεσία: Ανά το Αιγαίο

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό Drimon » Πέμ Μαρ 04, 2010 20:12

Γιάννης Αθανασίου έγραψε: Μόνος σου καρφώθηκες!!! :twisted: :twisted: :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιάννης Αθανασίου

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό Γιάννης Αθανασίου » Πέμ Μαρ 04, 2010 21:37

Drimon έγραψε:
Γιάννης Αθανασίου έγραψε:......«Σε τη χαρτί τυπώνετε και μηρύζι τόσο άσχημα. Σε σημείο να μην μπορείς να διάβασης.»....
Αλήθεια, αυτό το παρατήρησα χθές το μεσημέρι. Έχει μια μυρωδιά σαν γράσσο- βαλβολήνη.
Είναι απο τα μηχανήματα. Μάλλον όμως δεν έλεγε αυτό!!!
Φωκίων

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό Φωκίων » Πέμ Μαρ 04, 2010 22:03

Drimon έγραψε: Έχει μια μυρωδιά σαν γράσσο- βαλβολήνη.
Εμ τι αλλο θα επρεπε να εχει???????? :D :D :D :D :D :D :D

Το σωστο περιοδικό αυτοκινητου ετσι πρεπει να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
stinger
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 25, 2010 13:30

Re: Θύρα 0, Μάρτης 2010

Δημοσίευσηαπό stinger » Πέμ Μαρ 25, 2010 13:34

Φωκίων έγραψε:
Drimon έγραψε: Έχει μια μυρωδιά σαν γράσσο- βαλβολήνη.
Εμ τι αλλο θα επρεπε να εχει???????? :D :D :D :D :D :D :D

Το σωστο περιοδικό αυτοκινητου ετσι πρεπει να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΣΛΟΥΡΠ! Φανταστικέ μου εκδότα!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες