johny4x4 wrote:Κάτι ξέρουν όλοι και πέρνουν jimny....
Μόνο ο Τσελάκος την πάτησε και πήρε τον κουβά!!
johny4x4 wrote:
Agga θα το πουλήσω τώρα και θα ξαναφτιάξω το jimny!!!
Η για πιο εύκολα να βγάλω το κουβούκλιο απο το wrangler και να βάλω το κουβούκλιο του jimny. 2 σε 1
Έτσι μπράβο Γιαννάκη!!!! Ξαναπαίρνεις βλέπω τον σωστό δρόμο!!!!!
aggas wrote:Θα είναι το πρώτο jimny που μεταλλάχθηκε σε wrangler
Όχι φιλέ Άγγελε. Θα είναι το πρώτο wrangler που μεταλάχτικε σε jimny, απο ντροπή για όσα βλέπει!
Eσυ μ'αυτα που γραφεις σκαβεις τον δικο σου ''ταφο''.
Μην ξεχνας οτι στην Συναντηση εκτος απο το δικο σου μονο ενα αλλο Jimny θα ειναι και αυτο δεν ειναι σιγουρο.
Και ξερεις τι εχεις να παθεις αν κανεις το ''λαθος'' και μεινεις πουθενα κολυμενος τι εχεις να παθεις.
Θα ανεβει στον ουρανο του Jimny σου ο Βασιλιας και θα χορευει Πεντοζάλι...
St. Tselios wrote:
Μην ξεχνας οτι στην Συναντηση εκτος απο το δικο σου μονο ενα αλλο Jimny θα ειναι και αυτο δεν ειναι σιγουρο.
Κατάλαβα!!!!!
Δεν θα προλαβαίνουμε να σας τραβάμε!
Αν είμαι και μόνος μου........την έκατσα τη βάρκα!!
Πρέπει να βάλω και δεύτερο εργάτη για να προλαβαίνω!!!!
St. Tselios wrote:Ρε δεν πανα λετε οτι θελετε...
Εγω θα μπαινω οπου θελω και ας κολλαω και ας σπαω.
Και δεν παει να με τραβανε και ποδηλατα για να βγω.
Επρεπε να δειτε τον Alexis που τον ειχα συνοδηγο πως εκανε?
ρε φιλε σταυρο ασε τους γιαπωνεζους να λενε οτι θελουνε.το μονο που εχουμε να κανουμε γι αυτους ειναι να τους αγορασουμε κανα κουτι μπαταριες μην τους μεινουνε τα τηλεκατευθηνομενα!!!!
αλλα κ συ βλεπω αρχιζεις κ ξεσκεπαζεσαι απο τις τεντες.ειδα προοδο.απεκτησες παραθυρα!!!!
georgexj wrote:ρε φιλε σταυρο ασε τους γιαπωνεζους να λενε οτι θελουνε.το μονο που εχουμε να κανουμε γι αυτους ειναι να τους αγορασουμε κανα κουτι μπαταριες μην τους μεινουνε τα τηλεκατευθηνομενα!!!!
και εκεί που πάω στον επαρχιακό απο Ταυρωνίτη πρός Βουκολιές, συναντώ τον απίστευτο τύπο με Nissan Navara 2.5TD.
και...
τούφα το ντουμάνι.
προφανώς είχε πρόβλημα, αλλά πολύ αστείο. υπήρξε στιγμή που δεν φαινόταν το αυτοκίνητο