CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
St. Tselios

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by St. Tselios »

Σπασαμε το οριο των 100 σελιδων...τι Καγκουρες ειμαστε?...Νομιζω πως κατεχουμε το ρεκορ εδω μεσα... :lol:

toro wrote:... Οταν αλλοι επαιζαν ΑΝΤΡΙΚΑ παιχνιδια στη....Κομοτηνη...

Πραγματικα Μανωλη σου αξιζουν συγχαρητηρια μονο και μονο που συμμετειχες σε εναν τετοιο αγωνα...
Θελω να δω μεχρι ποτε και σε τι ηλικια θα τρεχεις σε αγωνες...(θα περασεις και τον Πουπακη στο τελος!)...
Ας το παρουμε ομως και λιγο στα αστεια το θεμα...(γιατι εδω ειναι Kagoyras Club)... :mrgreen: :twisted:
Αφορμη μου ηρθε απο μια φωτο σου...
Τελικα αν την δει καποιος απο μια καταλληλη γωνια την εικονα του αυτοκινητου θα νομιζει πραγματικα πως ειναι περιπτερο... :lol: :lol: :lol:
Εχει και τεντα με ρολο... :lol: :lol: :lol:

Image
Image
Drimon

Post by Drimon »

XJ ''The Doctor'' wrote: Οποτε το βιντεακι αφιερωμενο εξαιρετικα στον toro που το εχει καημο :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ImdjqMa_lMg
Έτσι μπράβο γιατρέ!!!!!
Τώρα γράφεις σωστά!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:
Εχει και τεντα με ρολο... :lol: :lol:
Κατεβασμένο κι όλας!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

Ρε που είναι ο Αρχί;;;;;
Που εξαφανίστηκε;;;;;
antonisxj wrote:....για φαντάσου να έρθει στιγμή που θα σταματήσω να ασχολούμαι με τους κάγκουρες?
...ένα βαρύ πένθος θα πέσει παντού...
...θα αντιλαλούν οι ραχούλες για το βαρύ πένθος...
...διάφοροι άσχετοι θα έρθουν να διεκδικήσουν τον θρόνο...
...διάφοροι άσχετοι θα θελήσουν να κάτσουν στο κεφάλι σας...
Ρε λέτε να ήρθε αυτή η ώρα;;;; :? :? :?
Δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι!!!!
Τι θα κάνουμε;;!!!!
Ποιό θα είναι το μέλων μας;;!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;;;!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ χωρίς τον βασιλιά μας!!!!

Θα πέσω να.......................... φάω κανα σουβλάκι για να μου περάσει η κρίση!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

St. Tselios wrote:

Πραγματικα Μανωλη σου αξιζουν συγχαρητηρια μονο και μονο που συμμετειχες σε εναν τετοιο αγωνα...
Θελω να δω μεχρι ποτε και σε τι ηλικια θα τρεχεις σε αγωνες...(θα περασεις και τον Πουπακη στο τελος!)...
Ας το παρουμε ομως και λιγο στα αστεια το θεμα...(γιατι εδω ειναι Kagoyras Club)... :mrgreen: :twisted:
Αφορμη μου ηρθε απο μια φωτο σου...
Τελικα αν την δει καποιος απο μια καταλληλη γωνια την εικονα του αυτοκινητου θα νομιζει πραγματικα πως ειναι περιπτερο... :lol: :lol: :lol:
Εχει και τεντα με ρολο... :lol: :lol[/quote] Δεν εχετε αδικο για το......περιπτερο!!!!!! :lol: :lol: Μονο που αντι για...σοκολατες, και.....τσιγαρα, ειχε μεσα, ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΡΟΥΛΕΜΑΝ, και οτι αλλο χρειαζετε ενας.......ΑΝΤΡΙΚΟΣ, αγωνας!!!!!!! :P :P (Ρε επιτιμε!!!!! Μ΄εφτιαξες!!!!! Ν' ασαι καλα!!!!) :mrgreen: :mrgreen: ΣΤΑΥΡΕ!!!!! Θα με φατε στη μαπα, για πολλα χρονια ακομη!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote:
Εχει και τεντα με ρολο... :lol: :lol:
Κατεβασμένο κι όλας!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :mrgreen: Μικρε.....μηπως θυμασαι το.......ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ περσι στο trial αιγαιου(Μυτηλινη), που σας πηρε τα.....ΣΩΒΡΑΚΑ, με.......ΤΡΙΑ ημιαξονια????? Γ'αυτο κανονισε ν'αρθεις μαζι μου!!!!! (Δινω τα διπλα!!!!) :lol: :lol: :lol:( Α...α...α.... και αν δεν βγει ο.......ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ,,,, ΕΓΩ,...δεν ξανααπανταω σε...κανενα!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Plirofories mou lene pws o Vasilias eleipe gia ligo,logo epagelmatikwn ypoxrewsewn...
Tha diavasei ola auta pou tou grafoume...kai ton vlepw na erxetai me fora... :lol: :lol: :lol:

Manwli...geros na eisai kai na se vlepoume kai emeis oi neoteroi kai na pernoume tharos.
Elpizw stin epwmeni synantisi na'sai parwn...gia ti exeis polla xrwstoumena... :twisted:
Image
Drimon

Post by Drimon »

toro wrote:Μικρε....γι' αυτο κανονισε ν'αρθεις μαζι μου!!!!!
ΟΧΙ, εγώ δεν απαρνούμε τον βασιλιά μου κι ας είναι αρχικαγκουροκάγκουρας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

toro wrote: (Δινω τα διπλα!!!!)
Δηλαδή πόσα δίνεις;;;
Αν είναι καμιά καλή πρόταση μπορεί να το σκεφτώ!!! :roll: :roll: :roll:
toro

Post by toro »

Drimon wrote:
toro wrote:Μικρε....γι' αυτο κανονισε ν'αρθεις μαζι μου!!!!!
ΟΧΙ, εγώ δεν απαρνούμε τον βασιλιά μου κι ας είναι αρχικαγκουροκάγκουρας!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

toro wrote: (Δινω τα διπλα!!!!)
Δηλαδή πόσα δίνεις;;;
Αν είναι καμιά καλή πρόταση μπορεί να το σκεφτώ!!! :roll: :roll: :roll:
Ειπα....τα....ΔΙΠΛΑ!!!!!
toro

Post by toro »

[quote="St. Tselios".. :lol: :lol: :lol:

Manwli...geros na eisai kai na se vlepoume kai emeis oi neoteroi kai na pernoume tharos.
Elpizw stin epwmeni synantisi na'sai parwn...gia ti exeis polla xrwstoumena... :twisted:[/quote] ΟΚ!!!!! (Θα μας βλεπουν με.....κυαλια!!!!!) :mrgreen: :P :P :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”