πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!!!!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!
georgexj

Post by georgexj »

1)εαν εχεις βρει βιντεακι με μενα σου δινω το ελευθερο να το δημοσιευσεις.γιατι μονο εσυ κ ο ντριμονης μου φαινεται το εχεται δει.
2)πες του φιλου σου του κοντοπουτανου(οπως τον αποκαλει κ ο βασιλιας μας)ταξιτζης δεν εγινα ποτε.τωρα δεν ξερω αν εχει γινει αυτος.παντα για καποιο λογο θα εμπαιναν γυναικες στο αυτοκινητο.κ θημα θα γινομουνα παλι εν γνωση μου θα το εκανα για να ζητησω ακομα περισσοτερο κατι απο την οποιαδηποτε!!!μηπως ειναι θημα αυτος συνεχεια?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ νομιζει οτι ειναι κ οι αλλοι????
3)εγω με μωρακια μεσα σε αυτοκινητο κ να ανεβαινω αμμολοφους δεν το κανω ποτε!!τωρα αμα κανει επειδηξει ο ντριμονης στο καθε μωρακι που βαζει μεσα για να το καυλωσει μηπως κ το γαμησει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

περα απο την πλακα ειχε καιρο να γραψει κ ειχα καιρο να τον κραξω.κ το ευχαριστηθηκα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:1)εαν εχεις βρει βιντεακι με μενα σου δινω το ελευθερο να το δημοσιευσεις.γιατι μονο εσυ κ ο ντριμονης μου φαινεται το εχεται δει.
2)πες του φιλου σου του κοντοπουτανου(οπως τον αποκαλει κ ο βασιλιας μας)ταξιτζης δεν εγινα ποτε.τωρα δεν ξερω αν εχει γινει αυτος.παντα για καποιο λογο θα εμπαιναν γυναικες στο αυτοκινητο.κ θημα θα γινομουνα παλι εν γνωση μου θα το εκανα για να ζητησω ακομα περισσοτερο κατι απο την οποιαδηποτε!!!μηπως ειναι θημα αυτος συνεχεια?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ νομιζει οτι ειναι κ οι αλλοι????
3)εγω με μωρακια μεσα σε αυτοκινητο κ να ανεβαινω αμμολοφους δεν το κανω ποτε!!τωρα αμα κανει επειδηξει ο ντριμονης στο καθε μωρακι που βαζει μεσα για να το καυλωσει μηπως κ το γαμησει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!! ;)
georgexj

Post by georgexj »

δεν ξερω τιποτα.ειληκρινα.ποιος με εχει τραβηξει βιντεακι κτλ κτλ δεν εχω ιδεα!!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:δεν ξερω τιποτα.ειληκρινα.ποιος με εχει τραβηξει βιντεακι κτλ κτλ δεν εχω ιδεα!!!
Άσε το ποιος σε τράβηξε βίντεο. Το θέμα είναι ότι τα έκανες! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

τι εκανα βρε παπαρα???

1)το οτι ειχα μωρακια μεσα??? ;) ;)
καθε μερα εχω!! ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2)για λοφακια δεν γνωριζω τιποτα.πως σου ηρθε εσενα εγω δεν ξερω.το αυτοκινητο δεν εχει παει χωμα καθολου απο τοτε που ειχα παθει ζημια.για τι λοφακια μιλας εσυ εγω το ακουω περιττο!! ;) ;) ;)
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

georgexj wrote:τι εκανα βρε παπαρα???

1)το οτι ειχα μωρακια μεσα??? ;) ;)
καθε μερα εχω!! ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2)για λοφακια δεν γνωριζω τιποτα.πως σου ηρθε εσενα εγω δεν ξερω.το αυτοκινητο δεν εχει παει χωμα καθολου απο τοτε που ειχα παθει ζημια.για τι λοφακια μιλας εσυ εγω το ακουω περιττο!! ;) ;) ;)
Δηλαδη δεν εχει χωμα για να κατεβεις στη παραλια του Αγ.Νικολα?????
Δεν το ψιλοσκαρφαλωσεπαρκαρισες εκει???
Δεν ειχες 2 μωρακια???

προσεξε...........ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑΙ ΜΕ 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΗΜΟΥΝΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ 4 ΜΕΣΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΑ Κ ΣΕ ΛΟΦΑΚΙΑ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΕΣ!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΧΙ 4 ΑΛΛΑ 14 ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ΤΙΠΟΤΑ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”