Cherokee XJ vs Wrangler

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
XJ ''The Doctor''

Re: Cherokee XJ vs Wrangler

Post by XJ ''The Doctor'' »

Ρε Τσελιο τελικα ειχες δικιο, ΜΑΓΝΗΤΗ εχω και τραβαω ολους τους μ@κ@κες?????

Ρε YJmud δεν καταλαβα? Οσοι μονο πανε σε αγωνες εχουν δικαιωμα τετρακινητου χαβαλε? Το δικο μου δεν το εφτιαξα για αγωνες, εαν ηταν ετσι ηξερα τι θα εστηνα. Δεν καταλαβα οτι πρεπει να ακολουθω ΟΛΕΣ τις εκδρομες και οχι ΜΟΝΟ οποτε μου κ@υλωνει???? Αλλο παλι και αυτο, σοβαρο κριτηριο. Σε αγωνες εκτος απο γνωστες εχω δει και μαλακες, τι ειδους κριτηριο ειναι αυτο? Αναφορικα με το οτι σου την μπηκα, μαλλον εσυ το ξεκινησες και συνεχιζεις να μου τα πρηζεις με μ@κ@κιες :lol: :lol: :lol: :lol: Τωρα ποιον πηρες τηλεφωνο? Εχω ξεφτιλησει καποιους με ''ιστορια'' ( ετσι τουλαχιστον θεωρουν εαυτον οι ιδιοι) στο χωρο ( και πολυ μα πολυ αμαθεια!!!) οποτε δεν εκπλησει :mrgreen: Και τωρα επειδη το παρατραβηξες, αυτο με ''τα λεφτα'' που πεφτουν σε λαθος χερια ΔΕΝ μου αρεσε. Ουτε σε ξερω, ουτε ψαχνομαι να βρω ποιος εισαι και ουτε με νοιαζει οπως κανεις εσυ, απο που και ως που λοιπον εσυ κριτηκαρεις σε τετοιο επιπεδο? Μηπως τελικα επειδη δεν σε ενημερωσα εαν μου κανει Κουκου?
Και για να τελειωνουμε και με εσενα, οπως και με τον προηγουμενο εξυπνακια, το αυτοκινητι μου το εκανα μονο και μονο για την ΚΑΥΛΑ μου, οχι για να πηγαινω σε αγωνες να επιδεικνυομαι βγαινοντας συχνα πυκνα τελευταιος ( εξαιρουνται οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγωνιζομενοι!!!) και να γουσταρω με καποιους που εχουν κοινο σκεπτικο περι offroad με εμενα, για ολους τους αλλους και τα αλλα, απλα δεν με ενδιαφερει και το XJ μου ΔΕΝ ειναι και η πρωτη προτεραιοτητα στη ζωη μου :lol:

Διαβασε λοιπον τον κανονα που εβαλε ο Nicolas, οπως δεν διαβαζεις αλλα πραγματακια, δες και τα οποια video στο youtube ( τα οποια δεν τα βαζω εγω και δεν με ενδιαφερει και εαν θα μπουνε κιολας ) και μετα ελα να μου κριτικαρεις αυτοκινητο και τα περουσιακα μου στοιχεια. Εκτος ενα πουλας η στηνεις αυτοκινητα και σε πειραξε που δεν ημουνα πελατης σου.

Α και μη ξεχασω, επειδη λες και δηλωνεις εκ του ασφαλους οπως και ο προηγουμενος μ@κ@κας, στο ξαναλεω, για να σε δουμε και εσενα
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
XJ ''The Doctor''

YJmud wrote:
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ wrote:ασχετο βεβαια επειδη πηγε η κουβεντα εκει....πουλαω εναν τριθεσιο καναπε με δερματινο σαλονι, bull bar( εννοω τα χερουλια).....τετρακινητος(εφοσον εχει τεσσερα ποδια).....σε τιμη ευκαιριας...( βαρεθηκα να καθομαι και να βλεπω dvd με τετρακινητα).....τιμη....του καναπε.....650 ευρω,,,,,,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θελει ο Doctor εναν γιατι αυτος που εχει τον εφαγε απο τα αναχωματα του Internet... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα εσυ εχεις και πολυ ''χιουμορ''...εσυ τι εχεις φαει το καλσον σου? για να σε δουμε η δεν....εχεις τιποτα :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
boysetsfire

Post by boysetsfire »

....παροτι ειναι paliocherokas,θα τον υπερασπιστω τον doctor(συγχωρα με θεε μου).Το αν καποιος δεν παει σε αγωνες κτλ δεν παει να πει οτι ειναι και ποζερι η' τυπακι του καναπεως οπως λετε.Οπως επισης και αν δεν ακολουθησει σε καποιες εκδρομες...εχει και αλλα πραγματα η ζωη εκτος απο τα τουτου μας,που ισως δεν μας επιτρεπουν να ακολουθησουμε καποιες βολτες.Εγω προσωπικα δεν εχω παρει μερος σε κανεναν αγωνα και ουτε σκεφτομαι να παρω,ουτε σε λεσχη ειμαι γραμενος και οι βολτες μου ειναι μονο με κανα 2 κολητους,οπου περναμε γαματα(κανουμε τους δικους μας μινι ατυπους αγωνες)...και οσο για το ποιος τον εχει μεγαλυτερο δεν μας νοιαζει....!Δεν νομιζω οτι με κανει αυτο καναπε fighter..!!!
Επισης αν ο doc εχει πολλα λεφτα ...μαγκια του...καλυτερα να τον ρωτησουμε πως τα εκανε μπας και μας πει κ εμας κ σωθουμε, παρα να τον λεμε καναπεω ;) .........ΕΕΕΕΕλα να ισιωνουμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

(Το βραδυ η προσευχη μου....συγχωρα με θεε μου που υπερασπιστηκα ενα παλιοcheroka,αλλα του λεγανε διαφορα ασχημα πραγματα...Αμην) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
boysetsfire

Post by boysetsfire »

ΧΑΒΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ..το τι ειναι ο καθενας ας το κρατησει για τον εαυτο του.....και αν βρισκομαστε οι πιο πολλοι εδω και γραφουμε....ειναι γιατι ειναι ενα ειδος αγχολυτικου και χαλαρωσης.....μην το μαμησουμε!!εεεε????
St. Tselios

Post by St. Tselios »

1.Επειδη βλέπω πως πάλι η κουβέντα φεύγει απο τους κανόνες Συζήτησης:

Κανόνες Δ. Συζήτησης

Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ

Αρχιζει με πλάκα και καταλίγει σε κατινιστικο και μετα παρεξηγησημο.

Αδερφε YJmud,δεν ξερω τι εχεις με τον Doctor,αλλά σαν Αντιπροεδρος της Λεσχης 4Χ4 Λάρισας σε ενημερώνω πως απο τότε που εφτιαξε ο Doctor το XJ του και γραφτηκε στην Λέσχη μας (πριν 1 χρονο περιπου) δεν εχει χάσει εκδρομή εκτός από την τελευταια Πανθεσσαλική Συνάντηση στα Τρίκαλα το Σ/Κ που περασε.Για τις βολτες που λες εντάξει δεν εχουν όλοι μεγάλο ελευθερο χρόνο.(Ο Doctor εχει 3 κόρες να κοιταξει).Τωρα για τους αγωνες ο καθενας το βλεπει διαφορετικά.Εμενα με αρεσουν και παω,ο Doc δεν καιγεται και όντως δεν εχει πάει...Αλλά τόσοι και τόσοι δεν εχουν πάει,άλλος δεν του αρεσει,αλλός το λυπάται και γενικώς δεν θελουν να μπουν σ'αυτην την διαδικασια.Μ'αυτα και μ'αυτα όμως δεν χρειάζεται να φτανουμε σε σημεια παρεξεγησης.

Υ.Γ.Για τα λεφτά,νομίζω πως η επίθεση σε θεμα Cherokee VS Wrangler ειναι αστοχη.
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

boysetsfire wrote:(Το βραδυ η προσευχη μου....συγχωρα με θεε μου που υπερασπιστηκα ενα παλιοcheroka,αλλα του λεγανε διαφορα ασχημα πραγματα...Αμην) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα την κάνω και εγώ την προσευχή... :D ...Αμήν
Image
XJ ''The Doctor''

Thanks boysetsfire, δεν ηταν αναγκη διοτι ο τυπακος μαλλον το παει αλλου ( και βαλ'τος μαλλον απο αλλου ). Και δεν καταλαβαινω που ειδανε και λενε για ακριβο XJ και ολα τα κουραφεξαλα? Επειδη ΔΕΝ το εφτιαξα αγοραζοντας με τετραπλασιες τιμες οπως αλλοι απο εδω και τα εφερα ολα μονος μου???? Πληροφοριακα κοστισε λιγοτερο απο κατι ''ημιφτιαγμενα'' αλλα. Επειδη ομως καποιοι ειναι τοοοοσο ασχετοι νομιζουν οτι κοστιζει μια περιουσια αρα εχω money :lol: :lol: :lol: Οσο για τα λεφτα, δεν σχολιαζω προφανως κομπλεξικες μαλακιες του καθενος, αλλα να σχολιαζει καποιος δημοσια επι προσωπικου δεν ειναι ωραιο, εαν θελει μπορει να με βρει εαν το εχει απωθημενο και μπορουμε να τα πουμε και εκτενεστερα απο κοντα :twisted:

Απο το ξεκινημα και φωτο βαζουμε για χαβαλε και οτι λεμε το λεμε για χαβαλε. Και εσυ εβαλες φωτο, και ο antonis & o Tselios. Τωρα γιατι ασχολειται σε αυτο το επιπεδο μαζι μου? Χεστηκα :lol: :lol: :lol:

Να 'σαι καλα παντος :!:
YJmud

Post by YJmud »

...
Last edited by YJmud on Fri Jun 26, 2009 16:41, edited 1 time in total.
XJ ''The Doctor''

Εαν και ΔΕΝ περιμενα απο wranglerades τετοια υποστηριξη μετα απο οσα σας ''σερνουμε'' σας δηλωνω υπευθυνα οτι δεν με πειθετε για τις αγνες προθεσεις σας και στη συναντηση θα σας λιωσουμε ( μαλλον μονος μου γιατι ο αδερφος με το μαζουτ αστα....)

Tselios, θενκς επισης, αλλα μαλλον δεν θα γινεις πιστευτος, εδω ο τυπος πηρε τηλεφωνο και εμαθε απο ''αξιοπιστες'' πηγες που δεν αμφισβητουνται :lol: :lol: :lol:
boysetsfire

Post by boysetsfire »

XJ ''The Doctor'' wrote:Εαν και ΔΕΝ περιμενα απο wranglerades τετοια υποστηριξη μετα απο οσα σας ''σερνουμε'' σας δηλωνω υπευθυνα οτι δεν με πειθετε για τις αγνες προθεσεις σας και στη συναντηση θα σας λιωσουμε ( μαλλον μονος μου γιατι ο αδερφος με το μαζουτ αστα....)

Tselios, θενκς επισης, αλλα μαλλον δεν θα γινεις πιστευτος, εδω ο τυπος πηρε τηλεφωνο και εμαθε απο ''αξιοπιστες'' πηγες που δεν αμφισβητουνται :lol: :lol: :lol:
Τρεμε doctor!!!!Με το που ακουσεις το 2,5αρι μου να "βρυχατε" θα τρεχεις να κρυφτεις.... :evil:
στα αρματα αδεεεερφιαααα.....τα γυναικοπαιδα πρωτααααααα!!!!!!!!!!
Last edited by boysetsfire on Wed Jun 24, 2009 15:38, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”