Ρε YJmud δεν καταλαβα? Οσοι μονο πανε σε αγωνες εχουν δικαιωμα τετρακινητου χαβαλε? Το δικο μου δεν το εφτιαξα για αγωνες, εαν ηταν ετσι ηξερα τι θα εστηνα. Δεν καταλαβα οτι πρεπει να ακολουθω ΟΛΕΣ τις εκδρομες και οχι ΜΟΝΟ οποτε μου κ@υλωνει???? Αλλο παλι και αυτο, σοβαρο κριτηριο. Σε αγωνες εκτος απο γνωστες εχω δει και μαλακες, τι ειδους κριτηριο ειναι αυτο? Αναφορικα με το οτι σου την μπηκα, μαλλον εσυ το ξεκινησες και συνεχιζεις να μου τα πρηζεις με μ@κ@κιες

Και για να τελειωνουμε και με εσενα, οπως και με τον προηγουμενο εξυπνακια, το αυτοκινητι μου το εκανα μονο και μονο για την ΚΑΥΛΑ μου, οχι για να πηγαινω σε αγωνες να επιδεικνυομαι βγαινοντας συχνα πυκνα τελευταιος ( εξαιρουνται οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγωνιζομενοι!!!) και να γουσταρω με καποιους που εχουν κοινο σκεπτικο περι offroad με εμενα, για ολους τους αλλους και τα αλλα, απλα δεν με ενδιαφερει και το XJ μου ΔΕΝ ειναι και η πρωτη προτεραιοτητα στη ζωη μου

Διαβασε λοιπον τον κανονα που εβαλε ο Nicolas, οπως δεν διαβαζεις αλλα πραγματακια, δες και τα οποια video στο youtube ( τα οποια δεν τα βαζω εγω και δεν με ενδιαφερει και εαν θα μπουνε κιολας ) και μετα ελα να μου κριτικαρεις αυτοκινητο και τα περουσιακα μου στοιχεια. Εκτος ενα πουλας η στηνεις αυτοκινητα και σε πειραξε που δεν ημουνα πελατης σου.
Α και μη ξεχασω, επειδη λες και δηλωνεις εκ του ασφαλους οπως και ο προηγουμενος μ@κ@κας, στο ξαναλεω, για να σε δουμε και εσενα