ρε κριτσιωτη!!!!!!kritsotis13 wrote:Το εφτιαξες τελικα? Τι εκανες?antonisxj wrote:εξακολουθώ να μην λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα ...
μην μπερδευσαι!

δεν εχει προβλημα και λει οτι ΔΕΝ λαμβανει μυνηματα.
για αλλο λογο το λεει

ρε κριτσιωτη!!!!!!kritsotis13 wrote:Το εφτιαξες τελικα? Τι εκανες?antonisxj wrote:εξακολουθώ να μην λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα ...
Αφου ρε συ το παιδι εννοει οτι δεν του ερχονται ενημερωτικα mail οταν καποιος απανταει στα θεματα που εχει συμμετοχη, τι δε καταλαβα σωστα?...Φωτης ranger wrote:ρε κριτσιωτη!!!!!!kritsotis13 wrote:Το εφτιαξες τελικα? Τι εκανες?antonisxj wrote:εξακολουθώ να μην λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα ...
μην μπερδευσαι!![]()
![]()
![]()
δεν εχει προβλημα και λει οτι ΔΕΝ λαμβανει μυνηματα.
για αλλο λογο το λεει![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:Ακου παππου-καγκουρα, εγω κανω 'υψηλης ποιοτητας διατροφη' οποτε εαν ερθω θελω σαρδελες ψητες...KOSTASJ10 wrote:antonisxj wrote:βρε παπάρα.
εγώ δεν την τρώω τη γίδα τη βραστή ρε.
δεν κανονίζεις να πετάξεις καμιά διακοσαριά μπριζόλες στο κάρβουνο να γουστάρουμε κατάσταση?
ποιός θα κάθεται να ασχολείται με γίδες και κατσαρόλες?
μαλακία θα κάνεις
Επειδή θέλω να καταευχαριστηθεί όλη η παρέα στο μέγιστο με τον ποιο οικονομικό τρόπο αυτή την συνάντηση , πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία το Σαββάτο το βράδυ που θα είμαστε όλοι μαζί παρέα το τραπέζομα με όλα τα ΣΧΕΤΙΚΑ να το κάνουμε σπίτι μου...
Έχω αρκετό χώρο για 50-60 άτομα.
Θα πρέπει να γνωρίζω όμως από νωρίς πόσα άτομα για να κάνω πρόγραμμα με το φαγητό το οποίο θα περιλαμβάνει σπέσιαλ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ , ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ και άλλα ...
Μόλις έχω τα άτομα θα ξέρουμε και ακριβώς το κόστος.( έχω κατά νου και το θέμα να βρω και χορηγίες.....πχ ΤΟ κρασί το προσφέρει ο τάάάάδεεεε !!! ) κτλ...
Αυτά μέχρι στιγμής ...
Εχουμε?
Εαν δεν εχουμε να το λαβω σοβαρα υποψη για να παρω αποφαση![]()
![]()
Που έχεις μπλέξει.......!!kritsotis13 wrote: Αφου ρε συ το παιδι εννοει οτι δεν του ερχονται ενημερωτικα mail οταν καποιος απανταει στα θεματα που εχει συμμετοχη, τι δε καταλαβα σωστα?...
KOSTASJ10 wrote:
Οοοοοο![]()
![]()
![]()
Δηλώσεις !!!
Πω πω πω πω πω πω .... γουστάρω και εγώ σαρδέλα ψητή.....
εγω δεν ξερω κανεναν απο αυτους που γραφεις!lker wrote:1. Αντώνης - Μαρία (δυστυχώς χωρίς τον υποπόταμο. παρόλα αυτά κάτι θα βρώ να σπάσω)
2.Βραζιλιάνος(?) Είναι πολλά τα χιλιόμετρα βσιλιά μου...
3. Νικόλας - Κανέλλος (πλέον με το δικό του Jimny
4. Γιωργος-Νατασσα
5. lker μετά συνοδηγού (μπορεί μάρθα μπορεί Panterios οψόμεθα), καλώς εχόντων των πραγμάτων ... εχθές το εφτιαξα μετά απο 7 μήνες και το σκ το παω δοκιμαστική καλλίδρομο μάλλον
6.
Τα χαιρετίσματά μου σε όλους