τώρα με τα νέα δεκατετράιντσα.... πετάμε και το ελατήριο έξω αμαλάχει

georgexj wrote:κα κα Καγκουρας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραιες ζαντεςantonisxj wrote:και το ευχάριστο κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος όπου συνειδητοποίησα ότι η ανάρτησή μου όλα αυτά τα χρόνια περιοριζόταν απο τα μικρά αμορτισέρ.
τώρα με τα νέα δεκατετράιντσα.... πετάμε και το ελατήριο έξω αμαλάχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:μα το παρπρίζ το είχα αλλάξει πρίν δύο χρόνια.
τώρα βρήκε να βάλει νερό?![]()
τέλος πάντων. τουλάχιστον την πάλαιψαν τα χειροποιητα ημιαξόνια που δεν το περίμμενα με τίποτα.
ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα τα σπάσω, που κρατούσα μαζί μου και τα ανάλογα εργαλεία για να λύσω ατα άκρα.
Μάπα είναι!!!!!!! Οι άλλες ήταν καλύτερες!!!!!!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Ωραιες ζαντεςantonisxj wrote:και το ευχάριστο κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο τέλος όπου συνειδητοποίησα ότι η ανάρτησή μου όλα αυτά τα χρόνια περιοριζόταν απο τα μικρά αμορτισέρ.
τώρα με τα νέα δεκατετράιντσα.... πετάμε και το ελατήριο έξω αμαλάχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε εισαι θεος! Ατελειωτος! Ανυπερβλητος! Μοναδικος! αλλα κ πολυ αισθησιακος συναμα.....antonisxj wrote:και φυσικά είχα και ζημιά.
δεν γίνεται να πάω βόλτα χωρίς πρόβλημα. Τι σκατά Βασιλιά είμαι.
καθώς λοιπόν είμαστε μέσα στον υποπόταμο και ζεσταινόμαστε μέχρι να μαζευτούν και οι υπόλοιποι, έξω ρίχνει καρέκλες...
...και μέσα αρχίζει να ρίχνει επίσης καρέκλες στα πόδια του συνοδηγού.![]()
![]()
![]()
νερό τρεχτό.
βάζω το χέρι μου απο κάτω... μούσκεμα τα καλώδια. νερά να σουρώνουν δίπλα στην ασφαλειοθήκη.
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!
και λέω τη φοβερή ατάκα στη συνοδηγό μου. "ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ'ΑΜΑΞΙ, ΚΑΙ Θ'ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤ'ΑΜΑΞΙ"!!!!!!!
έτσι λοιπόν πιάσαμε τα κατσαβίδια μας και αρχίσαμε να ψάχνουμε απο ποιό σημείο μπάινει νερό. Τελικά το παρπρίζ που μου άλλαξε Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ βάζει νερό (τι πρωτοτυπο!!!!!)
και ορίστε τα αποτελεσματα (πάλι ανακατεμένες φωτό)
όπως καταλάβατε, ξήλωσα όλο το ταμπλό σε μισή ωρίτσα...![]()
![]()