!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!

Post by georgexj »

θα την βρουμε την ακρη.λιγο υπομονη ακομα.αλλα αν ειναι αυτο που σου εχω πει απο την αρχη ενταξη γνωριζω οτι θα πρεπει να εξαφανιστω απο παντου να κλεισω κινητα κτλ κτλ αλλα κ εσυ θα μου δωσεις φιλακια ρουφηχτα δημοσιως!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

Φιλτατε Αντωνιε,δυο πραγματα θα σου πω που δεν αναφερεις οτι τα εκανες και δεν ξερω αν τα εκανες.
1)Απομονωσε την EGR,οχι απλα βγαζοντας το σωλινακι της υποπιεσης,ταπωσε την με λαμαρινα.Καπως ετσι.

Image

Image

2)Καθαρισε τον αισθητηρα αερα που ειναι πανω στην πολλαπλη εισαγωγης,πρεπει να εχει πιασει κροκοδειλους!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
gregory

Post by gregory »

κατι το εχει ριξει σε safe mode :idea: για τσεκαρετε τον μετρητη αερος και τους αισθ πιεσης με τα καλωδια τους.......και το μπεκ με το καλωδιο!!!!!(βρες να δοκιμασεις ενα αλλο)
georgexj

Post by georgexj »

Το μπέκ το έχει τσεκάρει Γρηγόρη.
Τον μετρητή τον έχει καθαρίσει αλέξανδρε!!
Αλλα για μένα επειδή τα έχω περάσει κ εγω αυτα απο την πρώτη στιγμη του είπα να τον αλλάξει τον μετρητή!!τέλος πάντων ας τον αφήσουμε να ηρεμήσει κ θα το δούμε απο Δευτέρα!!
michailbm

Post by michailbm »

Αντωνη δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο ... και συγνωμη δλδ ... ειπα κατι απο την εμπειρια μου ... α το "μαγικο" δεν το μαρτυραν αυτοι που το ξερουν (οι μαστορες εννοω οχι εγω)... ξερω να διαβαζω και διαβασα πολυ καλα αυτα που εγραψες και ακριβως γι αυτο σου εγραψα αυτα που εγραψα... ξεχασε το σαν να μην εγραψα τιποτα ! ;)
antonisxj

Post by antonisxj »

michailbm wrote:Αντωνη δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο ... και συγνωμη δλδ ... ειπα κατι απο την εμπειρια μου ... α το "μαγικο" δεν το μαρτυραν αυτοι που το ξερουν (οι μαστορες εννοω οχι εγω)... ξερω να διαβαζω και διαβασα πολυ καλα αυτα που εγραψες και ακριβως γι αυτο σου εγραψα αυτα που εγραψα... ξεχασε το σαν να μην εγραψα τιποτα ! ;)
μην αρπαζεσαι ρε. δεν σου εκανα παρατηρηση.
απλα οι καπετανιοι που το ειδαν τ'αμάξι, έλεγξαν όλα όσα σήμερα συζητάμε. και εκει ειναι το προβλημαμου.
γιατι πληρωνω χωρίς να παραλαμβάνω αυτό που πρέπει?
γιατί δηλαδή να λέω "έλεγξε το μπέκ, άνοιξε το μπέκ, τσέκαρε τον αισθητήρα, φτιάξε την αντλία, κάνε αυτό, κάνε εκείνο" και στο τέλος να μην βλέπω αποτέλεσμα? και μετά απο όλα αυτά. όόόόόλοι μου λέτε να ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΩ αυτά που έχω ήδη πληρώσει να κοιταχτούν.
και ερωτώ. Αν τελικά είναι το μπέκ, να πάω να του πώ του μάστορη καμπόσα παντέριμα?
Αν είναι ο αισθητήρας, να πάω να του κιάλλα καντίλια?
τι να κάνω?
κάθομαι και κάνω βόλτες πάνω στα ίδια πράγματα. Το μπέκ, ο αισθητήρας, η τρόμπα. ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. ΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ".

και τέλος ρε φιλαράκι, δεν ξέρω τι σκατά ρύθμιση μπορεί να θέλει το κωλάμαξο, αλλά να πείς στα μαστόρια εκεί που είσαι και δεν λένε το "μαγικό" ότι εγώ δεν θα τους φέρω τον υποπόταμο για επισκευή. Και στ'αρχίδια τους στην τελική.

Υ.Γ. θα σε πάρω αύριο τηλ. να τα πούμε.
if it doesn't break, fix it until it does
Φωτης ranger

Post by Φωτης ranger »

καντου ενα τετοιο :!: :!: :!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KAGOURES 4X4 CLUB

||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||
||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / TOYOTA / \ ||
||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ ||\ / \ / ||/ \ / \ V6\ / \ / ||
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Στο ειπα εδω και καιρο.
Πετα τη σαρμουτα που λες οτι ειναι μοτερ και βαλε μια βενζινα.
Τελος.
Και τελος τα προβληματα.
Καγκουρα.\ :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

καγκουρίδηδες καλησπέρα.
Η τελική Ανάσταση του Υποπόταμου δεν έχει γίνει ακόμα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
Εχθές έγινε και μια δοκιμαστική βόλτα που είχε λίγο απ'όλα

δεν έχω ακόμα όλες τις φωτό και τα βίντεο αλλά έχω κάποια τμήματα.

Παρά του γεγονότως ότι μετά τις 2000 στροφές δεν ψεκάζει καύσιμο και δεν ανεβάζει στροφές, καλά τα πήγε. εντός της εβδομάδως πιστεύω να λυθεί και το πρόβλημα του κινητήρα.

πάμε λοιπόν μερικές φωτό.
sorry αλλά είναι ανακατεμένες. κιεγώ απο το facebook τις πήρα.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

και φυσικά είχα και ζημιά.
δεν γίνεται να πάω βόλτα χωρίς πρόβλημα. Τι σκατά Βασιλιά είμαι.

καθώς λοιπόν είμαστε μέσα στον υποπόταμο και ζεσταινόμαστε μέχρι να μαζευτούν και οι υπόλοιποι, έξω ρίχνει καρέκλες...
...και μέσα αρχίζει να ρίχνει επίσης καρέκλες στα πόδια του συνοδηγού. :o :shock: :?
νερό τρεχτό.
βάζω το χέρι μου απο κάτω... μούσκεμα τα καλώδια. νερά να σουρώνουν δίπλα στην ασφαλειοθήκη.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!
και λέω τη φοβερή ατάκα στη συνοδηγό μου. "ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ'ΑΜΑΞΙ, ΚΑΙ Θ'ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤ'ΑΜΑΞΙ"!!!!!!!

έτσι λοιπόν πιάσαμε τα κατσαβίδια μας και αρχίσαμε να ψάχνουμε απο ποιό σημείο μπάινει νερό. Τελικά το παρπρίζ που μου άλλαξε Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ βάζει νερό (τι πρωτοτυπο!!!!!)

και ορίστε τα αποτελεσματα (πάλι ανακατεμένες φωτό)

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image