michailbm wrote:Αντωνη δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο ... και συγνωμη δλδ ... ειπα κατι απο την εμπειρια μου ... α το "μαγικο" δεν το μαρτυραν αυτοι που το ξερουν (οι μαστορες εννοω οχι εγω)... ξερω να διαβαζω και διαβασα πολυ καλα αυτα που εγραψες και ακριβως γι αυτο σου εγραψα αυτα που εγραψα... ξεχασε το σαν να μην εγραψα τιποτα !

μην αρπαζεσαι ρε. δεν σου εκανα παρατηρηση.
απλα οι καπετανιοι που το ειδαν τ'αμάξι, έλεγξαν όλα όσα σήμερα συζητάμε. και εκει ειναι το προβλημαμου.
γιατι πληρωνω χωρίς να παραλαμβάνω αυτό που πρέπει?
γιατί δηλαδή να λέω "έλεγξε το μπέκ, άνοιξε το μπέκ, τσέκαρε τον αισθητήρα, φτιάξε την αντλία, κάνε αυτό, κάνε εκείνο" και στο τέλος να μην βλέπω αποτέλεσμα? και μετά απο όλα αυτά. όόόόόλοι μου λέτε να ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΩ αυτά που έχω ήδη πληρώσει να κοιταχτούν.
και ερωτώ. Αν τελικά είναι το μπέκ, να πάω να του πώ του μάστορη καμπόσα παντέριμα?
Αν είναι ο αισθητήρας, να πάω να του κιάλλα καντίλια?
τι να κάνω?
κάθομαι και κάνω βόλτες πάνω στα ίδια πράγματα. Το μπέκ, ο αισθητήρας, η τρόμπα. ΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. ΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ".
και τέλος ρε φιλαράκι, δεν ξέρω τι σκατά ρύθμιση μπορεί να θέλει το κωλάμαξο, αλλά να πείς στα μαστόρια εκεί που είσαι και δεν λένε το "μαγικό" ότι εγώ δεν θα τους φέρω τον υποπόταμο για επισκευή. Και στ'αρχίδια τους στην τελική.
Υ.Γ. θα σε πάρω αύριο τηλ. να τα πούμε.