St. Tselios wrote:Καλα ρε Καγκουρες...
Τωρα σας επιασε η προκοπη να φτιαξετε τα αυτοκινητα σας?
Μετα λετε για τον Βασιλια που το φτιαχνει τελευταια στιγμη...
Τοσο καιρο τι κανατε?
Ολα τα προβληματα τωρα βγηκαν?
Υ.Γ....Αχ ρε Ελληνα...ολα τελεταια στιγμη.
ρε φιλε προσωπικα εγω περιμενα το σασμαν να μου ερθει απο αγγλια.τωρα που ηρθε ολα μαζι.αλλα δεν αγχωνομαι.αυριο βγαινει το εργαλειο κ ειναι ετοιμο για σπασιμο!!!!
Drimon wrote:Δεν είναι δυνατών!!!!!
Δύο μέρες δεν μπήκα και μου πήρε 2:30 ώρες για να διαβάσω τον χαμό που έγινε (14 σελίδες )!!!
Τα μόνα που έχω να πώ είναι:
1) Μου φαίνεται ότι έχεται παλαβώσει!!!!!!! Χρειαζόσαστε κατ' ευθίαν καγκουροσυνάντηση για να ηρεμήσετε από το πρεσάρισμα της καθημερινότητας!!!
2) ΛΕΥΤΕΡΗ βάλε πάλι την συμετοχή στη θέση της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3)Nicola...........
4) Ναυπλιότες πέτάτε τα ριμάδια σας και πάρτε κανα όχημα τις προκοπής!!!!
ΑΥΤΑ.....!!!!!!!!
φιλε θοδωρη γι αυτο που ειπες εχω να σου πω!!!
1)μην ξεχνας οτι μπροστα εχω μια μπαρα που μπορω να πεξω συγκρουομενα κ με τρενο!!!
2)δεν εγραψες 2 μερες κ ηρεμησαμε!!!!
Τοσο καιρο τι κανατε?
Σταύρο μάλλον τα αυτοκίνητα με το που καταλαβαίνουν οτι πρόκειται για καγκουροσυνάντηση χέζονται πάνω τους και σκορπάνε!!!
μιλησε κ η πουστρου!!!!ρε φιλαρακι τι χρωμα εχει το χωμα???????
Τοσο καιρο τι κανατε?
Σταύρο μάλλον τα αυτοκίνητα με το που καταλαβαίνουν οτι πρόκειται για καγκουροσυνάντηση χέζονται πάνω τους και σκορπάνε!!!
μιλησε κ η πουστρου!!!!ρε φιλαρακι τι χρωμα εχει το χωμα???????
Λοιπον σημερα δεν θελω να πειραζετε τον γιωργο....αλλαξε το σασμαν μετα απο 2 χρονια....ειναι λογικο να εχει χαρα.....γιωργη μαζι σου εγω ρε,κραχτους ολους
kostas654 wrote:Λοιπον σημερα δεν θελω να πειραζετε τον γιωργο....αλλαξε το σασμαν μετα απο 2 χρονια....ειναι λογικο να εχει χαρα.....γιωργη μαζι σου εγω ρε,κραχτους ολους
Κ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΑΣ.ΑΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙ ΚΑΥΛΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΗΓΕ Κ ΠΗΡΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΤΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ.