Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:Καλα ρε Καγκουρες...
Τωρα σας επιασε η προκοπη να φτιαξετε τα αυτοκινητα σας?
Μετα λετε για τον Βασιλια που το φτιαχνει τελευταια στιγμη...
Τοσο καιρο τι κανατε?
Ολα τα προβληματα τωρα βγηκαν?

Υ.Γ....Αχ ρε Ελληνα...ολα τελεταια στιγμη. :lol:
ρε φιλε προσωπικα εγω περιμενα το σασμαν να μου ερθει απο αγγλια.τωρα που ηρθε ολα μαζι.αλλα δεν αγχωνομαι.αυριο βγαινει το εργαλειο κ ειναι ετοιμο για σπασιμο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:Δεν είναι δυνατών!!!!!
Δύο μέρες δεν μπήκα και μου πήρε 2:30 ώρες για να διαβάσω τον χαμό που έγινε (14 σελίδες :shock: :shock: :shock: )!!!
Τα μόνα που έχω να πώ είναι:
1) Μου φαίνεται ότι έχεται παλαβώσει!!!!!!! Χρειαζόσαστε κατ' ευθίαν καγκουροσυνάντηση για να ηρεμήσετε από το πρεσάρισμα της καθημερινότητας!!!
2) ΛΕΥΤΕΡΗ βάλε πάλι την συμετοχή στη θέση της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
3)Nicola........... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
4) Ναυπλιότες πέτάτε τα ριμάδια σας και πάρτε κανα όχημα τις προκοπής!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΥΤΑ.....!!!!!!!!
φιλε θοδωρη γι αυτο που ειπες εχω να σου πω!!!
1)μην ξεχνας οτι μπροστα εχω μια μπαρα που μπορω να πεξω συγκρουομενα κ με τρενο!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
2)δεν εγραψες 2 μερες κ ηρεμησαμε!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:
Τοσο καιρο τι κανατε?

Σταύρο μάλλον τα αυτοκίνητα με το που καταλαβαίνουν οτι πρόκειται για καγκουροσυνάντηση χέζονται πάνω τους και σκορπάνε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μιλησε κ η πουστρου!!!!ρε φιλαρακι τι χρωμα εχει το χωμα??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
johny4x4 wrote:Αυτά τα παλιοαμερικάνικα τελείως άχρηστα ρε παιδί μου!
όλο χαλάνε!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπα φιλε αστα κ το δικο μου χτηπαει παντου τριζει κανει γαματα το ελυσα κ για δυναμο σημερα
εχουν μεινει ολα τα λαμπακια αναμενα..........
:? :? :? :? :? :? :?

αμαν!!!!τι εγινε εδω????μα γιατι??????? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
ΧΑΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ??????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

georgexj wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
johny4x4 wrote:Αυτά τα παλιοαμερικάνικα τελείως άχρηστα ρε παιδί μου!
όλο χαλάνε!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπα φιλε αστα κ το δικο μου χτηπαει παντου τριζει κανει γαματα το ελυσα κ για δυναμο σημερα
εχουν μεινει ολα τα λαμπακια αναμενα..........
:? :? :? :? :? :? :?

αμαν!!!!τι εγινε εδω????μα γιατι??????? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
ΧΑΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ??????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ρε φιλε μες'τη γλυκα ξυμνησες σημερα σταζει μελι το στομα σου..... για ολους ενα καλο λογο ειχες πρωινιατικα................
georgexj

Post by georgexj »

ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:
johny4x4 wrote:
Τοσο καιρο τι κανατε?

Σταύρο μάλλον τα αυτοκίνητα με το που καταλαβαίνουν οτι πρόκειται για καγκουροσυνάντηση χέζονται πάνω τους και σκορπάνε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μιλησε κ η πουστρου!!!!ρε φιλαρακι τι χρωμα εχει το χωμα??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
kostas654

Post by kostas654 »

Λοιπον σημερα δεν θελω να πειραζετε τον γιωργο....αλλαξε το σασμαν μετα απο 2 χρονια....ειναι λογικο να εχει χαρα.....γιωργη μαζι σου εγω ρε,κραχτους ολους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:Λοιπον σημερα δεν θελω να πειραζετε τον γιωργο....αλλαξε το σασμαν μετα απο 2 χρονια....ειναι λογικο να εχει χαρα.....γιωργη μαζι σου εγω ρε,κραχτους ολους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΑΣ.ΑΜΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙ ΚΑΥΛΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΗΓΕ Κ ΠΗΡΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΤΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ.
kostas654

Post by kostas654 »

δεν του λες να στο κανει τετραλιτρο και να αφησει τα υδραλικα χειροφρενα...χαχαχαχαχαχαχαχα
Κώστας Γκιαούρης
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”