πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Κολλας αλλα και στις δυο μεριες ταυτοχρονα ( γεφυρα )...
ακριβώς...
αυτό είναι αντί για ενίσχυση.
στα αγωνιστικά που φτιάχνουν εδώ για γρήγορες αναβάσεις και ράλυ, επειδή δεν υπάρχει σασί, γίνεται ενίσχυση με πλάκες.
τα ίδια λέμε, με άλλα λόγια. καταλήγουμε στο ότι ο Δόν έπαιξε το πουλάκι του την ώρα που έκανε βάσεις και κολούσε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

και σου είπα ρε Δον, κάνε τις βίδες μπόσικες να βρίσκει να κόβει. τώρα το πολύ πολύ να σου έκοβε 10 βίδες και να μην έπαιρνες το transfer στη μασχάλη. :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

τωρα θα τις καταργησω τις βιδες.θα πιασω τον κεντρικο με ουγια.που να καθεσαι να περνας βιδες.οποτε θα κανει μια τσακ το σιρμα κ θα τον περνεις ολο τον κεντρικο αθηκτο κ κατευθειαν στο χερι!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:τωρα θα τις καταργησω τις βιδες.θα πιασω τον κεντρικο με ουγια.που να καθεσαι να περνας βιδες.οποτε θα κανει μια τσακ το σιρμα κ θα τον περνεις ολο τον κεντρικο αθηκτο κ κατευθειαν στο χερι!!
Καήκαμε στον χυλό και φυσάμε και το γιαούρτι τώρα;;; :roll: :roll: :roll:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote:τωρα θα τις καταργησω τις βιδες.θα πιασω τον κεντρικο με ουγια.που να καθεσαι να περνας βιδες.οποτε θα κανει μια τσακ το σιρμα κ θα τον περνεις ολο τον κεντρικο αθηκτο κ κατευθειαν στο χερι!!

καλα...ασχολησου με τα γκομενακια καλυτερα, θα κανεις μια τσααααακ ( νευμα ) και θα γδυνονται :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor''

Ρε Δον ηθελα να σε ρωτησω και χθες και ξεχασα, ο πισω οχι δισταυρος? Γιατι???
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

Δεν χρειάζεται.έτσι μου είπανε!!απο την εταιρία που τον φτιαξανε.γιατί αν ήτανε με διπλό Σταυρό δεν θα έπαιρνε μεγάλη κλίση!!εγω επεμενα για δισταυρο κ η απάντηση που μου δώσανε είναι:άμα τον σπασεις θα σου φτιάξουμε άλλον.κ φυσικά εγω γέλαγα!!
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:Δεν χρειάζεται.έτσι μου είπανε!!απο την εταιρία που τον φτιαξανε.γιατί αν ήτανε με διπλό Σταυρό δεν θα έπαιρνε μεγάλη κλίση!!

ΤΙ????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κεντρικους για αυτοκινητα εκτος ξερουν να φτιαχνουν η για μονο για ποτιστικες μηχανες????
ακου θα σπασει ο δισταυρος με κλιση....δηλαδη ο μονος τι πρεπει να κανει? να κοβει ουρες απο βοηθητικα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

Τι να σου πω ρε τρελογιατρε.τουλάχιστον με καλύπτει η εγγύηση τους!!εγω δεν έχω να χάσω τίποτα.αυτοί έχουν να χάσουν!! :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:Τι να σου πω ρε τρελογιατρε.τουλάχιστον με καλύπτει η εγγύηση τους!!εγω δεν έχω να χάσω τίποτα.αυτοί έχουν να χάσουν!! :lol: :lol: :lol:

εγγυηση?? το εχει και γραπτως???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ευχομαι να μη σου τυχει...εσυ ξερεις
The Donkey tube chassis
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”