καλά μου παιδάκια καλημέρα.
έφτασα χθές Βόλο.
όπως όλοι πλέον μάθατε, η καγκουροσυνάντηση επίσημα έληξε το βράδυ της Δευτέρας.
αυτή η Ρόνα η κορώνα, έκανε το θαύματης. πήρα τρία δόντια χωρίς να το καταλάβω. το πηνίο... άθικτο. ψάχναμε να βρούμε τι χτυπούσε απο κάτω
τάλως πάντων, είχα κορωνοπήνιο, το άλλαξε ο Ντάγκας και βρούύύύύμ... έφυγα.
λοιπόν, με τη σειράμου, να υπερευχαριστήσω το Τσουμανέϊκο (όόόόόόλη την οικογένεια) για την φιλοξενεία και την υπομονήτους για τις μέρες μας στην καγκουροσυνάντηση. πιστεύω ότι όλοι έμειναν υποχρεωμένοι απο την περιποίηση.
επίσης εγω απο μια πιό ιδιαίτερη θέση να ευχαριστήσω δημόσια τον Δόν Μιχαλόπουλο, τον johny, τον κώστα, τον Αποστόλη που με φιλοξένησαν στο Ναύπλιο και έννιωθα σαν το σπίτιμου. να ευχαριστήσω τον Σάκη και την Αμαλία που μου έφεραν τον αργοπορημένο μου κεντρικό
σε συνέχεια του τουρνέμου

βρέθηκα στη Λάρισα. φιλοξενούμενος του Τσέλιου, του doctor, του Ντάγκα και των άλλων παιδιών εκεί. μένω υπόχρεος...
όσο για την συνάντηση, απο που ν'αρχίσω και που να τελειώσω? το μόνο που ξέρω είναι ότι 3 μέρες γελούσα αδιάκοπα
ο drimon λέει ότι εγώ τον γκαντέμιασα αλλά ποτέ δεν είπα τίποτα για σπάσιμο και μαλακίες που λέει ο ίδιος. δεν του δίνω σημασία γιατί ήταν πικραμένος που δεν κατάφερε να ρίξει τη Ρόνα.
τι να θυμηθώ? τον τρόπο που ανακαλύψαμε για να φουσκώνει τα μπλοκέ του ο Drimon? τον τρόπο ζανταρίσματός του? τον τρόπο φουσκώματος? το είδος των αξόνων του? το είδος των ημιαξονίων του? το φίλτλρο sotch brite? τον εργάτη ψαροκαλαμο?
να θυμηθώ ότι προσπαθούσε να σπρώξει τον Τσέλιο καιμπλοκαρε μπρός πίσω? να θυμηθώ ότι εκεί που βγήκε ο καταχανάς Μ38 με το κομμένο σασί, ο Drimon βγήκε μπλοκιασμένος? πολλά τέτοια, πολλά...
αλλά...
το καλύτερο απ'όλα ήταν όταν ο drimon έσκασε στα μπουζούκια με μπλουζάκι "ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ"
...
...
έρχεται συνέχεια...