πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Να πάτε κ οι δυο ξέρετε που!!μην με κανείς να βριζω γιατί βλέπουνε και άλλοι!!
Ντριμόνη, τελικά είσαι πολλά κιλά μαλάκας. το ξέρεις? στο έχουν πεί πολλές φορές αλλά δεν το έχεις πιστέψει. Να και μια φορά που πρέπει να το πιστέψεις.
Μάθε για μια φορά στη ζωή σου να βγάζεις το σκασμό και να το βουλώνεις. ξεπερνάς όρια επανηλειμένως και στο λέμε συνέχεια.
πρίν λίγο καιρό χάλασες ένα ρουλεμάν στον τροχό και το έκανες θέμα και το κουβέντιαζες δυό βδομάδες. Ο άλλος ρε παπάρα έστησε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο πατέντα μόνος του και δεν το έκανε θέμα.
θέμα έγιναν οι μαλακίες που κάθεσαι και λές. εσύ είσαι ο μεγαλύτερος Γ Κ Α Ν Τ Ε Μ Η Σ που υπάρχει.
για σπάσιμο μίλαγες, σπάσιμο έγινε
για οδική μίλαγες, οδική ήρθε
...
...
όλοι βρε παπάρα στεναχωρέθηκαν με το σπάσιμο, μόνο εσύ χάρηκες. σίγουρα πήρες και μερικές δέκάδες τηλέφωνα να το ευχαριστηθείς. σίγουρα το γιόρτασες κιόλας. μπορεί να γάμησες κιόλας με τόση χαρά που πήρες.
ένα τελευταίο για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. ότι σχόλιο θές να κάνεις για τον υποπόταμο, γράψτο σε ένα χαρτί και σκούπισε τον κώλο σου γιατί όσα γράφεις μόνο για να τα διαβάζει ο κώλος σου αξίζουν.
τέλος απο εμένα.
Γιώργο, τα είπαμε στο τηλέφωνο, στεναχωρέθηκα ρε φίλε τόσο που μετά που μιλήσαμε πήρα τους δρόμους. δεν το χώραγε το μυαλό μου. σκεύτομαι τον κόποσου, την ταλαιπωρεία σου και με τί όρεξη θα πέσεις πάλι κάτω απο τ'αμάξι και τρελένομαι. Αν θες βοήθεια ή ανταλακτικά μίλησέμου, θα κινήσουμε τα πάντα να βρούμε ότι θές.
καλό βράδυ.
Μάθε για μια φορά στη ζωή σου να βγάζεις το σκασμό και να το βουλώνεις. ξεπερνάς όρια επανηλειμένως και στο λέμε συνέχεια.
πρίν λίγο καιρό χάλασες ένα ρουλεμάν στον τροχό και το έκανες θέμα και το κουβέντιαζες δυό βδομάδες. Ο άλλος ρε παπάρα έστησε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο πατέντα μόνος του και δεν το έκανε θέμα.
θέμα έγιναν οι μαλακίες που κάθεσαι και λές. εσύ είσαι ο μεγαλύτερος Γ Κ Α Ν Τ Ε Μ Η Σ που υπάρχει.
...
...
όλοι βρε παπάρα στεναχωρέθηκαν με το σπάσιμο, μόνο εσύ χάρηκες. σίγουρα πήρες και μερικές δέκάδες τηλέφωνα να το ευχαριστηθείς. σίγουρα το γιόρτασες κιόλας. μπορεί να γάμησες κιόλας με τόση χαρά που πήρες.
ένα τελευταίο για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. ότι σχόλιο θές να κάνεις για τον υποπόταμο, γράψτο σε ένα χαρτί και σκούπισε τον κώλο σου γιατί όσα γράφεις μόνο για να τα διαβάζει ο κώλος σου αξίζουν.
τέλος απο εμένα.
Γιώργο, τα είπαμε στο τηλέφωνο, στεναχωρέθηκα ρε φίλε τόσο που μετά που μιλήσαμε πήρα τους δρόμους. δεν το χώραγε το μυαλό μου. σκεύτομαι τον κόποσου, την ταλαιπωρεία σου και με τί όρεξη θα πέσεις πάλι κάτω απο τ'αμάξι και τρελένομαι. Αν θες βοήθεια ή ανταλακτικά μίλησέμου, θα κινήσουμε τα πάντα να βρούμε ότι θές.
καλό βράδυ.
if it doesn't break, fix it until it does
Η αρχή του τέλους

Πρώτο αμορτισερ

Δεύτερο αμορτισερ
Κεντρικός
βοηθητικό
κόντρες
............
................
και του μ@@νι της μάνας

μα ο γιώργος μας αγαπάει ακόμα!!!!!

Πρώτο αμορτισερ

Δεύτερο αμορτισερ
Κεντρικός
βοηθητικό
κόντρες
............
................
και του μ@@νι της μάνας

μα ο γιώργος μας αγαπάει ακόμα!!!!!

Εχω ξενερώσει ... τρελά ... 

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Αντωνη τι σκεφτοσουν??????antonisxj wrote: Γιώργο, τα είπαμε στο τηλέφωνο, στεναχωρέθηκα ρε φίλε τόσο που μετά που μιλήσαμε πήρα τους δρόμους. δεν το χώραγε το μυαλό μου. σκεύτομαι τον κόποσου, την ταλαιπωρεία σου και με τί όρεξη θα πέσεις πάλι κάτω απο τ'αμάξι και τρελένομαι. Αν θες βοήθεια ή ανταλακτικά μίλησέμου, θα κινήσουμε τα πάντα να βρούμε ότι θές.
καλό βράδυ.
Αν επαθε αυτα ο Δον τι εχεις να σπασεις εσυ στη πρωτη βολτα σαν Βασιλιας Καγκουρας????!!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

- YJ ''The Doctor''
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Αντωνη τι σκεφτοσουν??????
Αν επαθε αυτα ο Δον τι εχεις να σπασεις εσυ στη πρωτη βολτα σαν Βασιλιας Καγκουρας????!!!!!!!!

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Περισσότερα από εσένα;;;;antonisxj wrote:Ντριμόνη, τελικά είσαι πολλά κιλά μαλάκας. το ξέρεις? στο έχουν πεί πολλές φορές αλλά δεν το έχεις πιστέψει. Να και μια φορά που πρέπει να το πιστέψεις.

Και για να ξέρεις αγαπητέ μας βασιλιά, σου παραθέτω το παρασκήνιο γι αυτές μου τις αναρτήσεις:
1) Δέχομαι τηλεφώνημα, χθες το βράδυ κατά τις 10, και μου λέει μια ψυχή: "Ο Μιχαλόπουλος το ρήμαξε, έχει βάλει φωτογραφίες, και γράφει για εσένα. Βρες ίντερνετ, μπες και γράψ' του, περιμένω να γελάσουμε".
2) Απαντάω εγώ να πάρει πίσω τον Δον, για να ξεκινήσουμε την "μ@λακία".
3) Απάντηση του Μιχαλόπουλου στο παλικάρι: "θα με ξενυχτίσει πάλι ο μ@λάκας σήμερα;"
4) Γράφω ότι γράφω, για να τον πειράξω, και παίρνω τηλ για να τα πούμε.
ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ;;;

ΕΣΥ ΤΙ ΘΙΓΕΣΑΙ;;;;

Όσο για ταυπόλοιπα έχουμε και λέμε:
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!antonisxj wrote: Μάθε για μια φορά στη ζωή σου να βγάζεις το σκασμό και να το βουλώνεις. ξεπερνάς όρια επανηλειμένως και στο λέμε συνέχεια.

Ας το κουβεντιάζετε κι εσείς πέντε βδομάδες.antonisxj wrote: πρίν λίγο καιρό χάλασες ένα ρουλεμάν στον τροχό και το έκανες θέμα και το κουβέντιαζες δυό βδομάδες.

Εγώ φταίω που ο άλλος δεν έχει μυαλό στο κεφάλι του;;;antonisxj wrote:εσύ είσαι ο μεγαλύτερος Γ Κ Α Ν Τ Ε Μ Η Σ που υπάρχει.
Εγώ φταίω που ο άλλος έχει βαριοπούλα στο ποδάρι του;;;
Εγώ φταίω που είσαστε σιδεροφάγοι;;;
Όχι ήμουν κουρασμένος.antonisxj wrote: όλοι βρε παπάρα στεναχωρέθηκαν με το σπάσιμο, μόνο εσύ χάρηκες. σίγουρα πήρες και μερικές δέκάδες τηλέφωνα να το ευχαριστηθείς. σίγουρα το γιόρτασες κιόλας. μπορεί να γάμησες κιόλας με τόση χαρά που πήρες.

ΑΓΟΡΑΡΕ!!! Είσαι και μερακλής βλέπω!!antonisxj wrote: ένα τελευταίο για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. ότι σχόλιο θές να κάνεις για τον υποπόταμο, γράψτο σε ένα χαρτί και σκούπισε τον κώλο σου γιατί όσα γράφεις μόνο για να τα διαβάζει ο κώλος σου αξίζουν.

Κι όμως φίλε Αντωνάκι............όλα σπάνε. Μην ζεις σε ουτοπία!!!antonisxj wrote: .......δεν το χώραγε το μυαλό μου......

Επειδή φόρεσε δυο γαϊδουροαξόνους δεν σημαίνει ότι είναι κι άφθαρτο.
Α Λ Υ Σ Ι Δ Α είναι το σύστημα και σπάει ο ποιό αδύναμος κρίκος.

drimon γραφτουσ στα αρχ!δ!α σου εισαι ο καλητερος και ολοι σε ζηλευουν

θα έλεγα οτι μόνο του ντιμον δεν σπάει αλλά μας την έκανε πριν λίγο καιρό οπότε ενα εχει μείνει!!!
ROCKY και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
RO-CKY
RO-CKY
RO-CKY
RO-CKY
Ντριμον τα jeep ειναι μπουρδ@λα πες τα !!!!
συνέχισε!!!!
ROCKY και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
RO-CKY
RO-CKY
RO-CKY
RO-CKY
Ντριμον τα jeep ειναι μπουρδ@λα πες τα !!!!
συνέχισε!!!!

Όχι φίλε, ένα έχω να πω!johny4x4 wrote:Ντριμον τα jeep ειναι μπουρδ@λα πες τα !!!!
συνέχισε!!!!
ΟΛΑ ΣΠΑΝΕ!!!!!