CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
XJ ''The Doctor''

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
XJ ''The Doctor'' wrote:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ
χέσεμας.
την έπαθα μάγκες.
παίζει να μην έρθω στη συνάντηση.
κάταγμα στο στέρνο μάλον. θα παώ νοσοκομείο και θα μάθω σύντομα. προς το απρόν ο Γιατρός λέει να μην οδηγάω και πόσο μάλον να καταχτυπιέμαι. την τύχη μου μέσα. :evil:

:?: :?: :?: :shock: :( ειναι σοβαροτερο απο αυτο που εχεις στο κεφαλι?? :mrgreen:

Περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

Ελα ρε φιλαρακι ... περαστικα ευχομαι :( Ασε τις συναντησεις τωρα και κοιτα την υγεια σου ... αν και συναντηση χωρις το Βασιλια δε γινεται ...... :cry:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
XJ ''The Doctor''

lker wrote: αν και συναντηση χωρις το Βασιλια δε γινεται ...... :cry:

Εννοειται :!:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
antonisxj

Post by antonisxj »

θα έρθω ρε κάγκουρες ακόμα και αν χρειαστεί να οδηγάω κρεβάτι νοσοκομείου.
θα το πατεντάρω, θα του βάλω bogger και ARB, θα δανειστώ και μια τέντα απο wrangler και έτοιμο το περιπτεροκρέβατο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μόλις βγάλω ακτινογραφίες θα δούμε τη σοβαρότητα του θέματος. :mrgreen:
thanx guys.
doctor, απότι κατάλαβες, το πρόβλημα στο κεφάλι είναι σοβαρότερο. :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote: χέσεμας.
την έπαθα μάγκες.
παίζει να μην έρθω στη συνάντηση.
κάταγμα στο στέρνο μάλον. θα παώ νοσοκομείο και θα μάθω σύντομα. προς το απρόν ο Γιατρός λέει να μην οδηγάω και πόσο μάλον να καταχτυπιέμαι. την τύχη μου μέσα. :evil:
Πλακα κάνεις?
Απο που ρε Καγκουρα?
Τι καγκουρια εκανες παλι?
Τελικα οι λεξεις ''εσπασα'' και ''εκοψα'' ειναι στην ημερησια διαλεκτο σου... :lol:
Κριμα και γρηγορα να γινεις καλα γιατι χωρις εσενα...τι Καγκουροσυναντηση θα ειναι?
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:θα έρθω ρε κάγκουρες ακόμα και αν χρειαστεί να οδηγάω κρεβάτι νοσοκομείου.
θα το πατεντάρω, θα του βάλω bogger και ARB, θα δανειστώ και μια τέντα απο wrangler και έτοιμο το περιπτεροκρέβατο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μόλις βγάλω ακτινογραφίες θα δούμε τη σοβαρότητα του θέματος. :mrgreen:
thanx guys.
doctor, απότι κατάλαβες, το πρόβλημα στο κεφάλι είναι σοβαρότερο. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ελα να σε παρω εγω μαζι μου......να σου δειξω τι θα πει σουστα... :lol: :lol: :lol:
Image
XJ ''The Doctor''

antonisxj wrote: doctor, απότι κατάλαβες, το πρόβλημα στο κεφάλι είναι σοβαρότερο. :lol: :lol: :lol: :lol:

και μονιμο :mrgreen:

''τσακισου'' γινε καλα και βλεπουμε :mrgreen:
antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol:
ο κλασικός ο μαλάκας ο κάγκουρας. σε μια οικοδομή παραπάτησα και έσκασα πάνω στον πύργο της σκαλωσιάς με τα πλευρά. την περασμένη Τρίτη. δεν το σπουδαιολόγησα και τώρα συνεχίζω να πονάω στο στέρνο και αυτό ήταν που με φόβησε περισσότερο.
θα πάω στο συνεργείο να με βάλουν στον εγκέφαλο και μόλις βγεί πόρισμα θα εκδόσω ιατρικό ανακοινωθέν και θα ποστάρω τις ακτινογραφίες για να δείτε τον όμορφο εσωτερικό μου κόσμο. :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
ο κλασικός ο μαλάκας ο κάγκουρας. σε μια οικοδομή παραπάτησα και έσκασα πάνω στον πύργο της σκαλωσιάς με τα πλευρά. την περασμένη Τρίτη. δεν το σπουδαιολόγησα και τώρα συνεχίζω να πονάω στο στέρνο και αυτό ήταν που με φόβησε περισσότερο.
θα πάω στο συνεργείο να με βάλουν στον εγκέφαλο και μόλις βγεί πόρισμα θα εκδόσω ιατρικό ανακοινωθέν και θα ποστάρω τις ακτινογραφίες για να δείτε τον όμορφο εσωτερικό μου κόσμο. :lol: :lol: :lol: :lol:
Και μετα τι θα κανεις?
Θα παραγγειλεις απο Αμερική?
Θες να ψαξω για μεταχειρισμενο?
Image
lker

Post by lker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk