ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Barou

Re: ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία

Post by Barou »

Παει ενας τυπος στο μπαρ μ'ενα κομματι πισσα......
Τον ρωταει ο μπαρμαν¨
Τι θα παρετε?
Και λεει ο τυπος
Βαλε ενα ουισκι για μενα και ενα για...... τον δρομο! ;)
"Ενα γραμμαριο δρασης αξιζει ενα τονο θεωριας"

Friedrich Engels
friar

Post by friar »

Προετοιμαζόμενος για το εγγύς μέλλον, επισκέφθηκα γείτονα συνταξιούχο να μάθω πως περνάει την μέρα του.

Τα λόγια του
Ξυπνάω το πρωΐ φτιάχνω καφέδες περιμένω την κυρά να ξυπνήσει και αυτή και έχουμε μια σεξουαλική δραστηριότητα.
Μετά πάω να πάρω ψωμί και εφημερίδα γυρνάω σπίτι και έχουμε μια σεξουαλική δραστηριότητα
Έρχεται το μεσημέρι τρώμε κάτι τις και έχουμε μια σεξουαλική δραστηριότητα
Ξεκουραζόμαστε λίγο ξυπνάμε κατά τις έξη το απόγευμα και έχουμε μια σεξουαλική δραστηριότητα
Μετά βάζουμε ένα ποτό και λίγη μουσική και έχουμε μια σεξουαλική δραστηριότητα
Στη συνέχεια το βράδυ κοιτάμε λίγο τηλεόραση και έχουμε μια σεξουαλική δραστηριότητα
Τελικά πάμε για βραδινό ύπνο και έχουμε μια σεξουαλική δραστηριότητα

Εκεί πια απόρησα και τον ρωτάω
Καλέ μου φίλε φαντάζομαι ότι μου κάνεις πλάκα, δεν γίνεται στην ηλικία μας τόση σεξουαλική δραστηριότητα.
Γίνεται γίνεται μου απαντά, και εγώ πάντα απορώντας τον ρωτάω πάλι
Καλά δε μου λες σε παρακαλώ, και τι σεξουαλική δραστηριότητα έχετε τόσες φορές κάθε μέρα???

Πολύ απλό μου αποκρίνεται.
Εγώ κάθομαι στον καναπέ χαλαρώνω .... και αυτή .......... μου τα πρήζει........
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

και μόλις περιέγραψες ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι των γονιών μου. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αλλά πρόσεξε γιατί αυτό το "πρήξιμο" πολλές φορές είναι και απο τον "συνταξιούχο" πρός την "συνταξιούχα" :mrgreen:

και το χειρότερο δε... είναι όταν έχουν ξεδώσει ο ένας απο τον άλλο και βρίσκουν το επόμενο θύμα για πρήξιμο :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
friar

Post by friar »

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
aggas

Post by aggas »

friar wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
friar

Post by friar »

aggas

Post by aggas »

friar wrote:Image

Μερικά ακόμα --> http://www.4x4offroads.com/4x4-offroad-cartoon.html

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
friar

Post by friar »

Σε ατύχημα σε grand prix σκοτώθηκε μεγάλος οδηγός της Formula 1.
Η ψυχούλα του βρέθηκε εκεί στις χρυσές πύλες που τον καλοδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος.
Εκεί του εκμυστηρεύθηκε ότι όλοι στον Παράδεισο είναι οπαδοί της F1 και τον περιμένουν με χαρά και ότι σαν μεγάλος οδηγός που ήταν έχει και ορισμένα προνόμια.
Ένα από τα προνόμια ήταν η χρήση υπεραυτοκινήτου της επιλογής του για τις μετακινήσεις του μέσα στον παράδεισο αλλά με ένα περιορισμό. Ο περιορισμός ήταν ένα όριο ταχύτητας 80 χιλ την ώρα για όλους και παντού. Ούτε ένα παραπάνω. Ογδόντα λοιπόν και αυτός διάλεξε μια Ferrari California και υπακούοντας το όριο οδηγούσε παντού μα παντού με ογδόντα. Ούτε ένα παραπάνω αλλά ούτε και ένα παρακάτω.
Και εκεί που μια μέρα το είχε στο πλάϊ και ετοιμαζότανε για φινλανδέζικο φλιπ, από την εσωτερική τον περνάει αέρα μια Superleggera που χάθηκε στο βάθος του ορίζοντα. Μόλις που πρόλαβε να δει την πινακίδα μια custom plate που έλεγε «ΩΡΑΙΟΣ» , την σημείωσε και πήγε γραμμή στο «γραφείο» παραπόνων. Εκεί σοκαρισμένος που αυτόν δεν τον αφήνανε να το ανοίξει λιγουλάκι, διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον τύπο με την πράσινη superleggera που πέταγε χαμηλά με πάνω από διακόσια. Ο προϊστάμενος εκεί τον ρωτάει αν είδε την πινακίδα, και ο δικός μας του δίνει το χαρτάκι και ο προϊστάμενος σκάει στα γέλια.
Φίλε μου του λέει, η πράσινη superleggera η πινακίδα της δεν είναι ΩΡΑΙΟΣ αλλά ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ. Και είναι ο γυιός του αφεντικού και κάνει ότι θέλει........
aggas

Post by aggas »

friar wrote:Σε ατύχημα σε grand prix σκοτώθηκε μεγάλος οδηγός της Formula 1.
Η ψυχούλα του βρέθηκε εκεί στις χρυσές πύλες που τον καλοδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος.
Εκεί του εκμυστηρεύθηκε ότι όλοι στον Παράδεισο είναι οπαδοί της F1 και τον περιμένουν με χαρά και ότι σαν μεγάλος οδηγός που ήταν έχει και ορισμένα προνόμια.
Ένα από τα προνόμια ήταν η χρήση υπεραυτοκινήτου της επιλογής του για τις μετακινήσεις του μέσα στον παράδεισο αλλά με ένα περιορισμό. Ο περιορισμός ήταν ένα όριο ταχύτητας 80 χιλ την ώρα για όλους και παντού. Ούτε ένα παραπάνω. Ογδόντα λοιπόν και αυτός διάλεξε μια Ferrari California και υπακούοντας το όριο οδηγούσε παντού μα παντού με ογδόντα. Ούτε ένα παραπάνω αλλά ούτε και ένα παρακάτω.
Και εκεί που μια μέρα το είχε στο πλάϊ και ετοιμαζότανε για φινλανδέζικο φλιπ, από την εσωτερική τον περνάει αέρα μια Superleggera που χάθηκε στο βάθος του ορίζοντα. Μόλις που πρόλαβε να δει την πινακίδα μια custom plate που έλεγε «ΩΡΑΙΟΣ» , την σημείωσε και πήγε γραμμή στο «γραφείο» παραπόνων. Εκεί σοκαρισμένος που αυτόν δεν τον αφήνανε να το ανοίξει λιγουλάκι, διαμαρτυρήθηκε έντονα για τον τύπο με την πράσινη superleggera που πέταγε χαμηλά με πάνω από διακόσια. Ο προϊστάμενος εκεί τον ρωτάει αν είδε την πινακίδα, και ο δικός μας του δίνει το χαρτάκι και ο προϊστάμενος σκάει στα γέλια.
Φίλε μου του λέει, η πράσινη superleggera η πινακίδα της δεν είναι ΩΡΑΙΟΣ αλλά ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ. Και είναι ο γυιός του αφεντικού και κάνει ότι θέλει........
Βοήθειά μας........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”