Αυτό είναι το κακό. Που και πού!!!!aggas wrote:......που και που λέω και κάτι σωστόόόόόόόόό
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Και τι θές να κάνω ρε κολλητέ με τους Αμερικλάνους που έμπλεξαDrimon wrote:Αυτό είναι το κακό. Που και πού!!!!aggas wrote:......που και που λέω και κάτι σωστόόόόόόόόό

Έχω πεί στο παρελθόν ότι αν θές αξιοπιστία και μακροζωία χωρίς να αδειάζει η τσέπη σου, αγοράζεις Γιαπωνέζικο

Να το λές συχνότερα!!!aggas wrote: Έχω πεί στο παρελθόν ότι αν θές αξιοπιστία και μακροζωία χωρίς να αδειάζει η τσέπη σου, αγοράζεις Γιαπωνέζικο

Έχω πεί στο παρελθόν ότι αν θές αξιοπιστία και μακροζωία χωρίς να αδειάζει η τσέπη σου, αγοράζεις Γιαπωνέζικο

Έχω πεί στο παρελθόν ότι αν θές αξιοπιστία και μακροζωία χωρίς να αδειάζει η τσέπη σου, αγοράζεις Γιαπωνέζικο VIDEO, DVD, TV, CAMERA, ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΨΥΓΕΙΟ, ΦΟΥΡΝΟ κλπ.
τι να πώ κι'εγώ που έχω δύο γιαπωνέζικα?

if it doesn't break, fix it until it does
Εσύ μην τα γράφεις με μικρά!antonisxj wrote:τι να πώ κι'εγώ που έχω δύο γιαπωνέζικα?
Γράψ' τα με μεγάλα, μην ντρέπεσαι!!!!!!!

Δεν είναι ντροπή να πείς ότι έχεις ΔΥΟ γιαπονέζικα!!!

Από εσένα τουλάχιστον που έχεις δύο Γιαπωνέζικα θα περίμενα άλλαantonisxj wrote:Έχω πεί στο παρελθόν ότι αν θές αξιοπιστία και μακροζωία χωρίς να αδειάζει η τσέπη σου, αγοράζεις Γιαπωνέζικο VIDEO, DVD, TV, CAMERA, ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ, ΨΥΓΕΙΟ, ΦΟΥΡΝΟ κλπ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αι σιχτήρ Καγκουροβασιλιά του ΚΩΛΟΥ.....

αμάν?
ί ί ί ί ί ί !!!!!!!! ντροπή!!!!
του κώλου? ντροπή κάγκουρα.
απο την άλλη βδομάδα θα έχω ένα γιαπωνέζικο. το samurai - καγκουράϊ πουλήθηκε. μόλις το δώσω θα κάνω σχετικό πάρτυ στην αγγελία. είμαι ο πρώτος απο τους κάγκουρες που καταφέρνει να πουλήσει αυτοκίνητο. άλλοι προσπαθούν χρόνια τώρα. (που είναι ο Πάνος?)
του κώλου είσαι εσύ AGGAS. και μην μου κολλάς γιατί δεν τοχω σε πολύ να βρώ μια φωτόσου και να σε μεταμορφώσω.
ί ί ί ί ί ί !!!!!!!! ντροπή!!!!
του κώλου? ντροπή κάγκουρα.
απο την άλλη βδομάδα θα έχω ένα γιαπωνέζικο. το samurai - καγκουράϊ πουλήθηκε. μόλις το δώσω θα κάνω σχετικό πάρτυ στην αγγελία. είμαι ο πρώτος απο τους κάγκουρες που καταφέρνει να πουλήσει αυτοκίνητο. άλλοι προσπαθούν χρόνια τώρα. (που είναι ο Πάνος?)

του κώλου είσαι εσύ AGGAS. και μην μου κολλάς γιατί δεν τοχω σε πολύ να βρώ μια φωτόσου και να σε μεταμορφώσω.
- XJ ''The Doctor''
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
χέσεμας.XJ ''The Doctor'' wrote:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ
την έπαθα μάγκες.
παίζει να μην έρθω στη συνάντηση.
κάταγμα στο στέρνο μάλον. θα παώ νοσοκομείο και θα μάθω σύντομα. προς το απρόν ο Γιατρός λέει να μην οδηγάω και πόσο μάλον να καταχτυπιέμαι. την τύχη μου μέσα.