YJ ''The Doctor'' wrote:..μετα λυπης αναγνωσα την ανακοινωσιν σου αγαπητε...

YJ ''The Doctor'' wrote:..μετα λυπης αναγνωσα την ανακοινωσιν σου αγαπητε...
antonisxj wrote:YJ ''The Doctor'' wrote:..μετα λυπης αναγνωσα την ανακοινωσιν σου αγαπητε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η καθοριζόμενην και προαναφερθείσα νέαν δημοσίευσην θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως κατόπιν απόκτησης πρωτόκολο και υπογραφήν του Προεδρέυων της Δημοκρατίας ώς ορίζει η παράγραφος β' του σκέλους 2 του άθρου 6 του Π.Δ. 666/78 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το Ν.Δ. 1010/79.YJ ''The Doctor'' wrote:antonisxj wrote:YJ ''The Doctor'' wrote:..μετα λυπης αναγνωσα την ανακοινωσιν σου αγαπητε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και μετα χαρας περιμενω να αναγνωσω νεα αναρτησιν σου
η καθοριζόμενην και προαναφερθείσα νέαν δημοσίευσην θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως κατόπιν απόκτησης πρωτόκολο και υπογραφήν του Προεδρέυων της Δημοκρατίας ώς ορίζει η παράγραφος β' του σκέλους 2 του άθρου 6 του Π.Δ. 666/78 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το Ν.Δ. 1010/79.antonisxj wrote:
και μετα χαρας περιμενω να αναγνωσω νεα αναρτησιν σου
καθότι και ωραίος γκόμενος...YJ ''The Doctor'' wrote:..αξιοτιμε βασιλευ μου, ομολογω οτι παρα την κατατοπιστικην ενμερωση που αναγνωσα αι διευκρινιστικαι εν παρενθεσεως σχολιασμοι σου με εξωθουν στην σκεψιν οτι γνωριζεις και την ομιλια διεθνης γλωσσας απταιστα.....
antonisxj wrote:........καθότι και ωραίος γκόμενος...
antonisxj wrote:[καθότι και ωραίος γκόμενος...
Λες;;;;; Να πιούμε και καμιά καφεδιά;;;;Nicolas wrote: Μετά θα είμαι πλατεία.....
Θα είσαι βρε βλαμμένο ή απλά θα χαβαλεδιάζεις?Drimon wrote:Λες;;;;; Να πιούμε και καμιά καφεδιά;;;;Nicolas wrote: Μετά θα είμαι πλατεία.....![]()
![]()