CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
ρε κάγκουρες δε με χέζετε?
Πάνο μου αφού είναι γεμάτα τα μαγαζιά, βρές μου για μοντέλο 2001 και πές μου τιμή. αν τα βρείς ενδιαφέρομαι να αγοράσω.
Πάνο μου αφού είναι γεμάτα τα μαγαζιά, βρές μου για μοντέλο 2001 και πές μου τιμή. αν τα βρείς ενδιαφέρομαι να αγοράσω.
if it doesn't break, fix it until it does
...ευρωπαϊκά (με 4 τρύπες) Ε 100/τεμάχιο [ελαφρά μεταχειρισμένα]
....αμερικάνικα (με 3 τρύπες) Ε 60/τεμάχιο [ '' '' ]
.....αμερικάνικα καινούρια στο κουτί τους Ε 130 (συζητήσιμη...)
(προτείνω μεταχειρισμάνα αμερικάνικα εφόσον δεν χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ της ομίχλης....τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ανάψει ποτέ...ή καναά δυο φορές....)
....αμερικάνικα (με 3 τρύπες) Ε 60/τεμάχιο [ '' '' ]
.....αμερικάνικα καινούρια στο κουτί τους Ε 130 (συζητήσιμη...)
(προτείνω μεταχειρισμάνα αμερικάνικα εφόσον δεν χρησιμοποιούμε σχεδόν ποτέ της ομίχλης....τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ανάψει ποτέ...ή καναά δυο φορές....)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
αμερικάνικα 120 σύνολο με μεταφορικά και τα ρέστα απο e-bay. γιατί να πάρω τα ελαφρώς μεταχειρισμένα?
έβαλα λοιπόν τα καγκουροφωτάκια μου και όλα καλά. να ξεχωρίζουμε.

έβαλα λοιπόν τα καγκουροφωτάκια μου και όλα καλά. να ξεχωρίζουμε.

μιάς και είσαι τόσο γρήγορος με το εμπόριο, μπορείς να μάθεις για το υδραργιρικό του βεντιλατέρ μου πόσο πάει? (μην ξεχάσεις... diesel) γιατί εδώ... για ημιτασιόν ζητάνε 150 και για καινούριο μου ζήτησαν να βάλω ενέχυρο τη Μάνα μου. 

...εγώ το άλλαξα πριν μερικούς μήνες και έβαλα της AC Delco-USA με Ε 100....τώρα για πετρέλαιο δεν ξέρω αλλά θα το ρωτήσω!
...πρέπει να σημειώσω ότι το ανταλλακτικό της AC Delco θεωρείται μαϊμού.....μόνο που η εταιρεία αυτή είναι κορυφαία και μου φαίνεται ότι αυτή τα φτιάχνει για την Mopar αλλά επίσης συνεργάζεται τα τελευταία 40 χρόνια με την NASA σε όλα σχεδόν τα προγράμματά της....(φαντάσου τι μαϊμού ήταν το υδραργυρικό που έβαλα επάνω λοιπόν....)
...πρέπει να σημειώσω ότι το ανταλλακτικό της AC Delco θεωρείται μαϊμού.....μόνο που η εταιρεία αυτή είναι κορυφαία και μου φαίνεται ότι αυτή τα φτιάχνει για την Mopar αλλά επίσης συνεργάζεται τα τελευταία 40 χρόνια με την NASA σε όλα σχεδόν τα προγράμματά της....(φαντάσου τι μαϊμού ήταν το υδραργυρικό που έβαλα επάνω λοιπόν....)
Last edited by PanosXJ on Tue Jan 12, 2010 12:22, edited 1 time in total.
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
....πάντως καλέ μου Πρόεδρε η τιμή για το ιμιτασιόν μου φαίνεται καλή-τουλάχιστον τίμια....ρώτησε τη μάρκα της μαϊμούς μήπως είναι αυτή που τα φτιάχνει για την Mopar.... 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
-
Ειπαμε ρε Βασιλια...ολα καλα αλλα λειπει η ''επιγραφη''...antonisxj wrote:...έβαλα λοιπόν τα καγκουροφωτάκια μου και όλα καλά. να ξεχωρίζουμε...

...καλά Τσέλιος δεν κατάλαβε ακόμη ο Πρόεδρας ότι εννοείς την καγκουροεπιγραφή;.... 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
....έχει βάλει εκεί καμμιά 10αριά άσχετα αυτοκόλλητα και πουθενά την τιμημένη καγκουρολέσχη.... 

XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!