Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
PanosXJ

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by PanosXJ »

...οι δύσκολοι και χαλεποί καιροί χτυπούν και τη Μεγάλη Λέσχη μας....θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, πως το λέμε και γιατί το λέμε....και κυρίως σε ποιόν το λέμε.... :lol: :lol: :lol:
...η Δημοκρατία για άλλη μια φορά....δοκιμάζεται!!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Διαβασα το ''σχολιο'' του toro και στην αρχη ειπα να μη δωσω σημασια, αλλα θα πρεπει να αποσαφηνιστουν καποια θεματα κατα τη γνωμη μου.

Λοιπον αγαπητε toro και για οποιον αλλο μπορει στο μελλον να προστεθει:

- Δημιουργησαμε μια παρεα που ξεκινησε καποτε απο ποσταρισμα σε ενα ασχετο θεμα μεταξυ εμενα και του Αντωνη με ενα και ΜΟΝΟ ενα σκοπο - να αυτοσαρκαζομαστε, να χαλαρωνουμε πειραζοντας ο ενας τον αλλο και ΤΙΠΟΤΑ μα τιποτα παραπανω, χωρις καν να γνωριζομαστε μεταξυ μας. Τα γραφομενα μας τα διαβασαν και καποια αλλα παιδια, καποιοι βρηκανε ''ομοιδεατες'' , η παρεα μεγαλωσε και ο Nicolas μας εδωσε και ''χωρο''. Ειπαμε μετα να βρεθουμε ωστε να γνωριστουμε διοτι ετσι νιωθαμε οτι επρεπε να γινει. Και περασαμε ωραια. Και διαπιστωσαμε επισης οτι καποια ατομα ταιριαζουν μεταξυ τους. Και καναμε και φιλιες.....
Καπως ετσι συνεχιστηκαν και τα επομενα ποσταρισματα....καποια ατομα ''εφυγαν'' απο το φορουμ, καποια νεα ηρθανε και τα ''δεχτηκαμε'' οπως μας ''δεχτηκανε'' και εκεινοι χωρις και παλι να γνωριζομαστε και ξανανιωσαμε την αναγκη να βρεθουμε, ετσι απλα για να προσπαθησουμε να περασουμε ωραια. Και περασαμε ωραια. Και καναμε και νεες φιλιες.......
Ετσι λοιπον συνεχισαμε και φθασαμε στην 3η. Ευελπιστουμε επισης οτι στη συνεχεια θα κανουμε πολλες ακομη....
διοτι το οποιο χιουμορ χαρακτηριζει εδω μεσα τα γραφομενα μας στις κατ'ιδιαν συναντησεις μας κανει να νιωθουμε οικιοτητα και ΣΕΒΑΣΜΟ μεταξυ μας.

Και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ απορρεει απο την προσωπικοτητα του καθενα!!!

Επομενως, εαν εισαι 300 ημερες στο βουνο προβλημα σου, εμας, μεσα στα ενδιαφεροντα μας τα οποια ειναι πολυπληθη και ποικοιλλα ειναι και το offroad, εσενα μαλλον ειναι μονο το offroad αφου ξοδευεις το 87% του χρονου σου εκει.
Εμας δεν μας ενδιαφερουν οι αγωνες για να αποκτησουμε καταξιωση (και σιγα το επιπεδο αγωνων μην τρελαθουμε κιολας - ερασιτεχνισμος στο επακρο ) αλλα για το χαβαλε και ετσι δεν μας ενδιαφερει να στειλουμε κανεναν να ρωτησει για να μαθει για εμας.
Επισης δεν μας απσχολει και δεν μας απασχολησε ποτε - περα απο το χαβαλε που κανουμε για να γελαμε - το αυτοκινητο κανενος οσο τερας η μπουρδελλο και να ειναι διοτι πολυ απλα οταν βρισκομαστε δεν δινουμε σημασια σε αυτα, οποτε δεν δημιουργουνται και μεταξυ μας εμπαθειες.
Οσο για κομπλεξ? Εδω χωρις να σε ξερουμε αλλαξαμε ΟΛΟΙ το προγραμμα μας και μεταφεραμε την ημερομηνια της συναντησης ενα μηνα μετα για να παρευρεθεις και εσυ οπως ΖΗΤΗΣΕΣ και ουτε καν εκανες τον κοπο να μπεις μεσα και να γραψεις ΕΓΚΑΙΡΩΣ οτι τελικα δεν θα ερθεις με συνεπεια ο Aggas να μεινει απ'εξω μιας και κλεισαμε. Ξαφνικα εμφανιζεσαι και αραδιαζεις τις μπουρδες σου για το τι εγινε στο Πευκι λες και μας ενδιαφερει και ΟΥΤΕ κατα διανοια δεν ζητησες μια συγγνωμη για την αναστατωση που εφερες σε τοσα ατομα ωστε να παρευρεθεις!!!!
Σκεψου λιγακι ''ποιος'' εχει κομπλεξ τελικα.

Εγω ειμαι 43, ο Αντωνης 32....αλλος ειναι 22 και αλλος 52 η 62 η 102 αλλα οταν βρισκομαστε παρεα ειμαστε ΟΛΟΙ το ιδιο. Φαντασου λοιπον τωρα καποιον που ξεκινησε το offroad στα 22 τι ωραια θα ειναι να φτασει 56 οπως εσυ και να εχει το ιδιο ενδιαφερον.... συναρπαστικο! Εαν ομως το ξεκινησες στα 52 η 53 και γραφεις οπως γραφεις οτι εγραψες ειναι...θλιβερο.

Και για να τελειωνω με αυτο το χαζο θεμα ωστε να συνεχισουμε τα καγκουρογραφομενα μας:

Αντωνη, εδω σου εθιξε Πατερα και ζητας και συγγνωμη?
Σταυρο να κανεις τον πυροσβεστη οπου πραγματικα χρειαζεται, οχι στην προκειμενη περιπτωση ειναι λαθος.
ΜΗΝ διαννοηθει κανενας καγκουρας που δηλωσε οτι θα ερθει να μην ερθει!

..........ΑΥΤΑ............

ΥΓ Χιουμορ δεν ειναι ουτε οι τελιτσες, ουτε οι φατσουλες, ουτε τα ''γιαλαντζη'', ουτε τα κεφαλαια.
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

PanosXJ wrote:....και ο Σγαρδέλης χόρευε με σπασμένο χέρι στο "Dancing with the stars"....μην ψάχνεις για δικαιολογίες!!!!!
Σιγά το σοβαρό παράδειγμα :!:
Αυτός ρε είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που πέθανε από χόρτο. :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...ώπα για λέγε για λέγε...αυτό δεν το ξέρω!!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...συμπληρώνοντας με μια φράση τον φίλτατο και πολυαγαπητό Γιατρό μας, θέλω να περιγράψω το μεγαλείο αυτών των παιδιών-ιδρυτικών μελών της Κορυφαίας Λέσχης μας, αναφέροντας ένα μικρό (πλήν όμως κολοσσιαίο) γεγονός και αυτό είναι ότι μου επέτρεψαν να καταχωρήσω εγώ τον τίτλο της Πρώτης -επαναλαμβάνω της Πρώτης- συνάντησης χωρίς να με γνωρίζουν, χωρίς να έχουμε συναντηθεί ή οτιδήποτε άλλο.....
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

XJ ''The Doctor'' wrote:ΜΗΝ διαννοηθει κανενας καγκουρας που δηλωσε οτι θα ερθει να μην ερθει!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εννοείται.
θα έρθω. πήρα και ακύρωσα το δίκλυνο, έκλεισα τρίκλυνο. να έχω να ακουμπάω κάπου τ'αρχίδια μου που θα μου τα πρήξετε πάλι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα έρθουν άλλοι δύο φίλοι απο Χανιά. :mrgreen:

doctor, το θέμα έληξε.
ότι γράφτηκε... γράφτηκε.
δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια. αν κάποιος δεν γουστάρει την παρέα μου μπορεί να μην μου ξαναμιλήσει. έτσι απλά.
είπαμε...
καλή καρδιά...
άντε και μια βόλτα στα τεχνικά να δείς που βρίσκεται ο υποπόταμος :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...δηλαδή τώρα πρέπει νά'ρθω κι εγώ;.... :roll:
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:...δηλαδή τώρα πρέπει νά'ρθω κι εγώ;.... :roll:
όχι φίλε, εσένα δεν σε πιάνει.
εσύ είσαι ιδέα.
πνεύμα.
ιός του ίντερνετ.
δεν είσαι υπαρκτό πρόσωπο. :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...τι να πώ; ....ιός; ....ιός...... :roll:
XJ RULZZZZZZ!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:...θα έρθω. πήρα και ακύρωσα το δίκλυνο, έκλεισα τρίκλυνο...
Αντε και για να γελασει και λιγο το χειλακι μας...

Παιρνει ο Βασιλιας μας στον ξενοδοχειο γιατι ηταν μεσα στα νευρα και ηθελε να ακυρωσει το δωματιο του.

Βασιλιας:Ναι γεια σας...θα ηθελα να κανω μια ακυρωση
Ξενοδοχος:Πως λεγεστε και ποτε κλεισατε?
Βασιλιας:Αντωνης και για την επομενη εβδομαδα.
Ξενοδοχος:Δεν γινεται κυριε...επρεπε να παρετε πιο νωρις.
Βασιλιας:Και τι θα γινει τωρα ρε κυριος που δεν θελω να ερθω.
Ξενοδοχος:Δεν ξερω ρε φιλε...κοψε τον λαιμο σου να ερθεις.
Βασιλιας:Ρε δεν μας χεζεις λεω εγω...εσυ και το ξενοδοχειο σου...
Ξενοδοχος:Αχ,βρε γαιδαρε να σε βρω μπροστα μου...
Βασιλιας:Θα μου τα κλασεις ρε...(και κλεινει το τηλεφωνο)

Μετα απο λιγη ωρα αφου καλμαρισε ο Βασιλιας παιρνει την αποφαση να ερθει και ξαναπαιρνει τηλεφωνο
Βασιλιας:Ναι γεια σας...εγω ειμαι που σας πηρα και πριν.Τελικα θα ερθω και για να σας αποζημιωσω για το χαρακτηρισμο που σας ειπα πριν θα κλεισω και τρικλινο...Εχουμε?
Ξενοδοχος:Ναι....εμμμμμ...πως δεν εχουμε?...Ελατε κανονικα.
Βασιλιας:Σας ευχαριστω.

Φτανει ο καιρος και ο Βασιλιας παει στο ξενοδοχειο.Παει στην ρεσεψιον και ζηταει το δωματιο του.
Του λεει ο ξενοδοχος να τον ακολουθησει....και βγαινουν εξω απο το ξενοδοχειο...και πηγαινουν απο την πισω πλευρα.
Ξαφνικα του δειχνει ο ξενοδοχος εναν σταβλο...

Βασιλιας:Τι ειναι αυτο?
Ξενοδοχος:Το τρικλινο που ζητησατε... :lol:
Last edited by St. Tselios on Mon May 03, 2010 13:52, edited 1 time in total.
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”