ΓΙΑΛΑΝΖΗ !!!!!!! Μη ξυνεσε στου τσοπανου το.....ΡΑΒΔΙ!!!!!! Ειδα την υπογραφη σου στη πορτα μου, και με'επιασε.........η καρδια μου απο.....ΦΟΒΟ!!!!!antonisxj wrote: .
τώώώώώώώώώώώρα μάλιστα.
ο toro μπορεί να κάτσει σε μια γωνίτσα και να μην ασχολείται μαζί μου. έφαγε την κόκκινη με το που μπήκαμε στο γήπεδο.
τέλος.
με τον κάθε ένα που θέλει να κάνει τον αρχηγό και τον καπετάνιο λέμε.
εγώ φιλαράκι ήμουν ανοιχτός σε κάθε είδους μονομαχία. τώρα, οι πόρτες έκλεισαν. είμαι εκτός συναγωνισμού και τέλος.
επειδή έχεις κόκκινη κάρτα, σε αυτή την ενότητα σου απαγορεύω κάθε είδους δημοσίευση. μέχρι να ανακοινώσουμε την επόμενη συνάντηση, κάτσε στη γωνιά σου και περίμενε μέχρι να έρθει η επόμενη συνάντηση. τέλος.toro wrote:ΓΙΑΛΑΝΖΗ !!!!!!! Μη ξυνεσε στου τσοπανου το.....ΡΑΒΔΙ!!!!!! Ειδα την υπογραφη σου στη πορτα μου, και με'επιασε.........η καρδια μου απο.....ΦΟΒΟ!!!!!antonisxj wrote: .
τώώώώώώώώώώώρα μάλιστα.
ο toro μπορεί να κάτσει σε μια γωνίτσα και να μην ασχολείται μαζί μου. έφαγε την κόκκινη με το που μπήκαμε στο γήπεδο.
τέλος.
με τον κάθε ένα που θέλει να κάνει τον αρχηγό και τον καπετάνιο λέμε.
εγώ φιλαράκι ήμουν ανοιχτός σε κάθε είδους μονομαχία. τώρα, οι πόρτες έκλεισαν. είμαι εκτός συναγωνισμού και τέλος.![]()
Στην τριτη συναντηση που θα.....ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ, φροντισε να μην υπαρχει κανενας ΑΓΩΝΑΣ !!!!!! (Την επομενη βδομαδα)!!!!!
![]()
(Και για να εχει.....ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, φροντισε να μη λειπει τιποτε απο το....ΧΡΕΠΙ ΣΟΥ!!!! Ωστε να μπορεσεις να φερεις αξιοπρεπη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!!) Η......ΕΚΘΡΟΝΙΣΗ σου θελω να ειναι.....ΗΡΩΙΚΗ!!!!!
![]()
![]()
Bay the way.........Βλεπω πως περασατε, και παθαινω ΠΛΑΚΑ!!!!! Γκαμω τη.....τυχη μου...λεμε!!!!!!
![]()
![]()
Καλά, ναι!!!! Αν φαινόταν για να τη δεί και κανείς άλλος!!!!antonisxj wrote:παιδιά.
foto DSC_0711. τι φωτό έβγαλε το παλικάρι? έχω πάθει πλάκα.
χίλια μπράβο ρε Πανάγο. είσαι απίστευτος ρε φιλαράκι.
να τη βάλω σε λίγοDrimon wrote:Καλά, ναι!!!! Αν φαινόταν για να τη δεί και κανείς άλλος!!!!antonisxj wrote:παιδιά.
foto DSC_0711. τι φωτό έβγαλε το παλικάρι? έχω πάθει πλάκα.
χίλια μπράβο ρε Πανάγο. είσαι απίστευτος ρε φιλαράκι.
Nicolas wrote:Οι άσχετοι με την παρέα πρέπει να γνωρίζουν ποιός είναι ο βασιλιάς τους...![]()
![]()
γιατί γελάς?toro wrote:Nicolas wrote:Οι άσχετοι με την παρέα πρέπει να γνωρίζουν ποιός είναι ο βασιλιάς τους...![]()
![]()
Για...πολυ λιγο ΑΚΟΜΑ!!!!!! Nikolas!!!toro wrote:Nicolas wrote:Οι άσχετοι με την παρέα πρέπει να γνωρίζουν ποιός είναι ο βασιλιάς τους...![]()
![]()