Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
St. Tselios
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM
Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.

Kαι να φανταστείς ότι έλεγα να μην δηλώσω απο τόσο νωρίς για να είμαι σίγουροςSt. Tselios wrote:Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.![]()
![]()
![]()
Τεςπα.............καγκούρια καλά να περάσετε, καλό λάσπωμα, αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Θόδωρα, ελπίζω να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης για ψήσιμο, να το φχαριστειθείτε στο 1000%, να μην σπάσει κανείς και αν σπάσει να είναι για σοβαρό λόγο
( ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...........)
Πές στην Μάρθα να σε σκεπάζει καλά αλλιώς έλα να σε βάλω δίπλα με τα ΄τεκνα να γιάνεις γρηγορότερα.....lker wrote:Άγγελε περαστικά στα παιδιά φιλε! Τελικά εσύ θα ψήσεις σπίτι και εγώ θα πίνω τσιπουρόμελα κρεβατωμένος μπας και γειανω μια ωρα αρχίτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε ρε περαστικούλια!!!!! θα σε call you!!!!!!
-
St. Tselios
aggas wrote:Kαι να φανταστείς ότι έλεγα να μην δηλώσω απο τόσο νωρίς για να είμαι σίγουροςSt. Tselios wrote:Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τεςπα.............καγκούρια καλά να περάσετε, καλό λάσπωμα, αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Θόδωρα, ελπίζω να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης για ψήσιμο, να το φχαριστειθείτε στο 1000%, να μην σπάσει κανείς και αν σπάσει να είναι για σοβαρό λόγο![]()
![]()
και όλοι one piece στην επιστροφή
![]()
![]()
![]()
( ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...........)
Παλι θα ακουμε τα στομαχια μας

- YJ ''The Doctor''
Καγκουρες,
- να περασετε SUPER
- να βουλιαξετε
- να γελασετε
- να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ
- να γυρισετε ολοι ΚΑΛΑ!!!!!!
ΥΓ. Don & King ριξτε μια ματια στις φωτοαγγελιες viewtopic.php?f=15&t=2649&p=35818#p35818, εχει πραμα για εσας καργα σε περιπτωση που ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ

- να περασετε SUPER
- να βουλιαξετε
- να γελασετε
- να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ
- να γυρισετε ολοι ΚΑΛΑ!!!!!!
ΥΓ. Don & King ριξτε μια ματια στις φωτοαγγελιες viewtopic.php?f=15&t=2649&p=35818#p35818, εχει πραμα για εσας καργα σε περιπτωση που ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΑ
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Δε φανταζεσαι φιλαρακι ...St. Tselios wrote:Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.![]()
![]()
![]()
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Τι να πώ κι εγώ που την προηγούμενη φορά είχα ένα μ@λ@κα να μου κόβει την άδεια;St. Tselios wrote:Παντως ειναι κριμα να κανονιζεις τοσο καιρο να ερθεις και να σου τυχαινει κατι τετοιο και να σε κοβει τα ποδια.![]()
![]()
![]()
Προσπαθούσα σήμερα να μιλήσω με Ναύπλιο για να κανονήσουμε τα τις συνάντησης και δεν μπορούσα να βρώ κανέναν. Μετά από προσπάθειες κατάφερα να πιάσω τον Αρχί και με κόπο ξεχώριζα την φωνή του από την φασαρία.
Είχαν πάρει τ' αερόκλειδα φωτιά στην μάντρα του Δον!!!
Και ερωτώ!
Τι έγινε εκεί στο Ναύπλιο; Είδατε ότι θα έρθω και πιάσατε πυρετοδώς τα λύσε δέσε;;;;

Είχαν πάρει τ' αερόκλειδα φωτιά στην μάντρα του Δον!!!
Και ερωτώ!
Τι έγινε εκεί στο Ναύπλιο; Είδατε ότι θα έρθω και πιάσατε πυρετοδώς τα λύσε δέσε;;;;
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Παρασκευη βραδυ φορτωνετε η ψησταρια μου στο αγροτικο για να ειναι ετοιμη το σαββατο στα Κοκκινοπηλια!!!!!St. Tselios wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλι θα ακουμε τα στομαχια μας
Για μεζαδακι 60σουβλακια κ 50 λουκανικα ειναι ενταξει???
Αγγελε τι λες???
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

οπος παει νομιζω οτι στην συνάντηση θα παμε μονο εμεισ απο το ναυπλιον.Δεν την κανουμε εδω καλυτερα?Μηπως εχετε κανει κομμα με τον πανο και εξαφανιζοσαστε ενας ενας????