antonisxj wrote: και όχι τίποτα άλλο... σε λίγο καιρό θα βάζεις στο google "Λούγκρες, gay, πίπες" και θα εμφανίζει αποτέλεσμα
"Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ"
ε! μα δεν γίνεται άλλο...

antonisxj wrote: και όχι τίποτα άλλο... σε λίγο καιρό θα βάζεις στο google "Λούγκρες, gay, πίπες" και θα εμφανίζει αποτέλεσμα
"Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ"
ε! μα δεν γίνεται άλλο...
Επειδη θα χασεις το λογαριασμο με τις πιπες εχουμε και λεμεantonisxj wrote: αν το κάνω, τι ζουμί να πάρω?
τι ζουμάκι να ζητήσω στα μαγαζιά?
σε τι τιμές πάιζουν αυτά? δεδομένου ότι θέλω μια μικρή ποσότητα.
ευχαριστώ και σταματήστε να φαίρεσται σαν κάγκουρες. φτιάχνουμε και ένα αμάξι εδωμέσα...
Elias Nicolaou wrote: Επειδη θα χασεις το λογαριασμο με τις πιπες εχουμε και λεμε
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!!Elias Nicolaou wrote: τοσες πιπες, μπροστοκολλητα, πισωκολλητα, στα τεσσερα, με 4χ4, με..., με..., με ....
ουτε η Xaviera Hollander δεν σας πιανει
καλα εδω, αλλα και στην αλλη μετατροπη του Αργιτη ...μααγκες μου το 99.99% ειναι αλλου ειδους τριβολογικες αναφορες
αλλα εχω γελασει με την ψυχη μου
τα σεβη μου
καλως σας βρισκω και επισημα πιαDrimon wrote:ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι αυτό είμαστε εδώ.
επανερχομαι επι του προαναφερθεντοςElias Nicolaou wrote: ...ζουμι οτιδηποτε που να λεει gear oil for LSD
τιμες αγνωστο αλλα κυκλοφορουν σε συσκευασιες του λιτρου ...
Elias Nicolaou wrote:Επειδη θα χασεις το λογαριασμο με τις πιπες εχουμε και λεμεantonisxj wrote: αν το κάνω, τι ζουμί να πάρω?
τι ζουμάκι να ζητήσω στα μαγαζιά?
σε τι τιμές πάιζουν αυτά? δεδομένου ότι θέλω μια μικρή ποσότητα.
ευχαριστώ και σταματήστε να φαίρεσται σαν κάγκουρες. φτιάχνουμε και ένα αμάξι εδωμέσα...
ζουμι οτιδηποτε που να λεει gear oil for LSD
τιμες αγνωστο αλλα κυκλοφορουν σε συσκευασιες του λιτρου
προσωπικα οτιδηποτε γραναζι ή εξαρτημα που εμπλεκεται θα προτιμουσα να το βουταω σε λιπαντικο πριν το μονταρω
Τεχνικες πληροφοριες τελος, προς το μπαρον
τοσες πιπες, μπροστοκολλητα, πισωκολλητα, στα τεσσερα, με 4χ4, με..., με..., με ....
ουτε η Xaviera Hollander δεν σας πιανει
καλα εδω, αλλα και στην αλλη μετατροπη του Αργιτη ...μααγκες μου το 99.99% ειναι αλλου ειδους τριβολογικες αναφορες
αλλα εχω γελασει με την ψυχη μου
τα σεβη μου
να και ο σοβαρός....aggas wrote:Αντουάν.......επειδή εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σου πρότεινα την βαλβολίνη που παίρνει το πίσω διαφορικό του Terrano που είναι και αυτό LSD!!!!!
Μετακαυστήρα γράφει.......όχι καυστήρα!!!!!!!!!!!comanche wrote:αυτοκίνητο TERANO...με μετακαυστήρα (δε το φέρνεις προς τα εδώ που χάλασε της πολυκατοικίας?)....ΤΙ...ΦΤΙ