πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by georgexj »

σιγα μην παω σε χωμα ρε μαλακα!!να κανω τι???να εχω εσενα απο πισω μου κ να νιωθω σαν την σκυλα με τα σκυλακια της απο πισω που τα παει βολτα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:σιγα μην παω σε χωμα ρε μαλακα!!να κανω τι???να εχω εσενα απο πισω μου κ να νιωθω σαν την σκυλα με τα σκυλακια της απο πισω που τα παει βολτα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι. Να λες "πίσω μου σ΄έχω σατανά"! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote:σιγα μην παω σε χωμα ρε μαλακα!!να κανω τι???να εχω εσενα απο πισω μου κ να νιωθω σαν την σκυλα με τα σκυλακια της απο πισω που τα παει βολτα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι ρε!!!! Και όταν θα μπαίνεις σε ποταμάκια θα νοιώθεις σαν την μαμά πάπια που βάζει το παπάκι της για πρώτη φορά στο νερό να μάθει να κολυμπάει!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άντε και καλολάσπωτο το εργαλείο!!!!!!!!
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
lker

Post by lker »

Drimon wrote:
Όχι. Να λες "πίσω μου σ΄έχω σατανά"! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Φεστιβαλ ατακας σημερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote: Φεστιβαλ ατακας σημερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετά την ανάπαυλα των εορτών (και εν όψη του Μαγιού) έχουμε γυρίσει όλοι ανανεωμένοι. Έχουμε έμπνευση σήμερα. :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
lker wrote: Φεστιβαλ ατακας σημερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετά την ανάπαυλα των εορτών (και εν όψη του Μαγιού) έχουμε γυρίσει όλοι ανανεωμένοι. Έχουμε έμπνευση σήμερα. :lol: :lol: :lol:

τι εμπνευση σου ηρθε εσενα κοντοπουτανε???καυλιαρη??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Μου αρέσει που λες ρε γιώργο οτι δεν θα πηγαίνεις μαζί του κιόλας!
Ρε καιμενε δεν λες οτι θα παρακαλάς να βρεις κανεναν για εκδρομή και δεν θα βρίσκεις και θα πηγαίνεις μόνο σου!!
Πάνε αυτά που ήξερες γιώργοοοοοο!!!!
Υ.Γ.: Πολύ στον υπνο δεν το εχεις ρίξει τώρα τελευταία?
Φήμες λένες οτι το τελευταίο τρίμηνο ετσι είσαι.
Συμβαίνει κάτι?
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

¨ερωτας ειναι κι οχι αστεια¨
georgexj

Post by georgexj »

ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΚΟΛΟΝΟ!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote: Υ.Γ.: Πολύ στον υπνο δεν το εχεις ρίξει τώρα τελευταία?

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΟΤΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΩ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”