ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Re: ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία
Η Κηφισιας ειναι πηγμενη στην κινησh.
Ξαφνικα εμφανιζεται καποιος κ χτυπαει το τζαμι ενος απο τους ταλαιπορους οδηγους
Κατεβαζει ο τελευταιος το παραθυρο και ρωταει....
-Τι συμβαινει ρε φιλε;
-Μια τρομοκρατικη οργανωση εχει πιασει ομηρο τον Παπανδρεου και ζηταει λυτρα 1.000.000Ε.
Διαφορετικα,απειλουν να τον καταβρεξουν με βενζινη και να τον καψουν.
Οπως καταλαβαινεις ζηταμε απο καθε αυτοκινητο να κανει μια δωρεα...
-Και ποσα δινει συνηθως ο καθενας;ρωταει ο οδηγος
-Γυρω στα 5 λιτρα........
Ξαφνικα εμφανιζεται καποιος κ χτυπαει το τζαμι ενος απο τους ταλαιπορους οδηγους
Κατεβαζει ο τελευταιος το παραθυρο και ρωταει....
-Τι συμβαινει ρε φιλε;
-Μια τρομοκρατικη οργανωση εχει πιασει ομηρο τον Παπανδρεου και ζηταει λυτρα 1.000.000Ε.
Διαφορετικα,απειλουν να τον καταβρεξουν με βενζινη και να τον καψουν.
Οπως καταλαβαινεις ζηταμε απο καθε αυτοκινητο να κανει μια δωρεα...
-Και ποσα δινει συνηθως ο καθενας;ρωταει ο οδηγος
-Γυρω στα 5 λιτρα........
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Ταξιδεύουν ο Παπανδρεου, η Μπιρμπίλη και ο Παπακωνσταντίνου με το Πρωθυπουργικό αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες. Κάπου πάνω απο την Αττική, κάνει μια το βλέμμα του κάτω στο δάπεδο του αεροπλάνου η Μπιρμπίλη και βλέπει ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ.
Το μαζεύει και με ύφος γυρίζει στον Παπακωνσταντίνου και του λέει " Να μπορούσα να άνοιγα τωρα το παράθυρο, να το πέταγα κάτω και να έκανα έναν Έλληνα που θα το....
έβρισκε ευτυχισμένο..." . Απαντάει και ο Παπακωνσταντίνου " Γι' αυτό Τίνα μου είσαι εσύ στο ΥΠΕΧΩΔΕ και εγώ στο οικονομίας, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ, ήταν να χαλάσω τα 200 ευρώ σε 2 κατοστάρικα, που θα πέταγα απο το παράθυρο και έτσι θα έκανα 2 Έλληνες ευτυχισμένους".
Τα ακούει και ο Παπανδρεου αυτά που λέγανε, παρατάει το PSP και λέει και στους δυο. "Τρίχες...γι' αυτό κανείς απο τους 2 σας δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ είναι να το χαλάσω σε 4 50άρικα και έτσι θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!!!"
Ακούνε και οι κακομοίρηδες οι πιλότοι την όλη κουβέντα και των τριών και λέει ο ένας στον άλλο..."Να το καρφώσω τώρα στην Πάρνηθα και να κάνω 10 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους????"
Το μαζεύει και με ύφος γυρίζει στον Παπακωνσταντίνου και του λέει " Να μπορούσα να άνοιγα τωρα το παράθυρο, να το πέταγα κάτω και να έκανα έναν Έλληνα που θα το....
έβρισκε ευτυχισμένο..." . Απαντάει και ο Παπακωνσταντίνου " Γι' αυτό Τίνα μου είσαι εσύ στο ΥΠΕΧΩΔΕ και εγώ στο οικονομίας, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ, ήταν να χαλάσω τα 200 ευρώ σε 2 κατοστάρικα, που θα πέταγα απο το παράθυρο και έτσι θα έκανα 2 Έλληνες ευτυχισμένους".
Τα ακούει και ο Παπανδρεου αυτά που λέγανε, παρατάει το PSP και λέει και στους δυο. "Τρίχες...γι' αυτό κανείς απο τους 2 σας δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, γιατί αυτό που θα έκανα εγώ είναι να το χαλάσω σε 4 50άρικα και έτσι θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!!!"
Ακούνε και οι κακομοίρηδες οι πιλότοι την όλη κουβέντα και των τριών και λέει ο ένας στον άλλο..."Να το καρφώσω τώρα στην Πάρνηθα και να κάνω 10 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους????"

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46

Ένας επιχειρηματίας πήγε για κάποιες δουλειές να μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο! Όταν μπήκε λοιπόν στο δωμάτιό του, είδε ότι υπήρχε αναμμένος ένας υπολογιστής, με πρόσβαση στο διαδίκτυο, οπότε αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στην γυναίκα του!!Έκανε όμως λάθος σε ένα γράμμα και χωρίς να το καταλάβει, το έστειλε σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση, σε άλλο πρόσωπο!!!
Το μήνυμα ελήφθη από μία χήρα, η οποία μόλις είχε επιστρέψει από την κηδεία του συζύγου της και ανοίγοντας να δεί τα μηνύματά της, βλέπει ένα και πέφτει λιπόθυμη!!!
Μπαίνοντας ο γιός της στο σπίτι, βλέπει τη μητέρα του λιπόθυμη κοντά στον υπολογιστή, στην οθόνη του οποίου έγραφε:
"Αγαπητή μου γυναικούλα έφθασα καλά!!!!Πιθανόν να εκπλαγείς που λαμβάνεις ειδήσεις μου μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, αλλά τώρα έχω υπολογιστή εδώ και μπορώ να στέλνω μηνύματα στα αγαπημένα μου πρόσωπα. Μόλις τώρα έφθασα, δήλωσα τα στοιχεία μου και όλα είναι έτοιμα για την άφιξή σου την προσεχή Παρασκευή. Έχω μεγάλη επιθυμία να σε δώ και ελπίζω το ταξίδι σου να είναι τόσο ήρεμο όσο ήταν και το δικό μου!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Μην πάρεις πολλά ρούχα μαζί σου γιατί εδώ η ζέστη είναι μία κόλαση!!!!!!"
Το μήνυμα ελήφθη από μία χήρα, η οποία μόλις είχε επιστρέψει από την κηδεία του συζύγου της και ανοίγοντας να δεί τα μηνύματά της, βλέπει ένα και πέφτει λιπόθυμη!!!
Μπαίνοντας ο γιός της στο σπίτι, βλέπει τη μητέρα του λιπόθυμη κοντά στον υπολογιστή, στην οθόνη του οποίου έγραφε:
"Αγαπητή μου γυναικούλα έφθασα καλά!!!!Πιθανόν να εκπλαγείς που λαμβάνεις ειδήσεις μου μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, αλλά τώρα έχω υπολογιστή εδώ και μπορώ να στέλνω μηνύματα στα αγαπημένα μου πρόσωπα. Μόλις τώρα έφθασα, δήλωσα τα στοιχεία μου και όλα είναι έτοιμα για την άφιξή σου την προσεχή Παρασκευή. Έχω μεγάλη επιθυμία να σε δώ και ελπίζω το ταξίδι σου να είναι τόσο ήρεμο όσο ήταν και το δικό μου!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Μην πάρεις πολλά ρούχα μαζί σου γιατί εδώ η ζέστη είναι μία κόλαση!!!!!!"
- YJ ''The Doctor''